Αριστερισμός & οπισθοδρόμηση

Αριστερισμός & οπισθοδρόμηση

1. Κάποτε οι αριστεροί στην Ελλάδα εντελώς αδιάντροπα και με “ηθικό πλεονέκτημα” θεωρούσαν εαυτούς “προοδευτικούς” και όλους τους δεξιόστροφους αντιπάλους “αντιδραστικούς”. Σήμερα πια δεν πολυχρησιμοποιούν αυτούς τους όρους.

Η πολιτισμένη Δύση και ιδίως η Ευρώπη που τόσο υπέφερε από την ύπαρξη της Σοβιετίας και του λενινισμού απέρριψε ολοκληρωτικά την ιδεολογία και πρακτική της Σοβιετίας του Λένιν ως και του Μπρέζνιεφ.

Εκτός από τα “ντουβάρια” του Περισσού και τους αναρχοαριστερούς του τσιπρισμού, και στη χαζοχαρούμενη χώρα μας σιγά σιγά ακόμα και πολλοί αριστεροί ανακαλύπτουν πως ζούμε σε μια Ευρώπη όπου δεν ευδοκιμεί πια ο αριστερισμός γιατί είναι οπισθοδρομικός – τροχοπέδη στην ανάπτυξη.

2. Υπάρχει όμως ακόμα ο πυρήνας της φασιστεράς που τη μια κουλουριάζεται και την άλλη κλωτσά και τινάζεται (όπως το τσιπρικό μόρφωμα) και δηλώνει τσιρίζοντας “Αριστερά!”.

Αναρωτιέται κάθε λογικός πολίτης πως σχετίζεται η τσιπρική Αριστερά (που έχει όντως τα γνωρίσματα του Λένιν-Στάλιν) με το ακροδεξιό κόμμα των Ανελλήνων του Καμμένου και άλλων πατριδοκάπηλων. Υπήρξε βέβαια το προηγούμενο της συνεργασίας των κομμουνιστών του Στάλιν με τους φασίστες του Χίτλερ για σχεδόν 2 έτη από τον Αύγουστο 1939 μέχρι τον Ιούνιο 1941 – κάτι για το οποίο οι ευσεβείς αναρχοαριστεροί τηρούν σιγήν αναρχοαριστερού τάφου. Ουδέποτε εξηγούν γιατί κατασπάραξαν με τους Χιτλερικούς συντρόφους την Πολωνία και υποδούλωσαν τις 3 Βαλτικές – Εσθονία, Λετονία και Λιθουανία.

Γιατί λοιπόν ο τσιπρισμός να μη μιμηθεί τον πρόγονό του;

3. Η Αριστερά με την εξαίρετη διαλεκτική της διαχωρίζει μεν τον κομμουνισμό από τον σταλινισμό μα δεν αποκηρύσσει τον μεγάλο Στάλιν. Ένας λόγος που δίνουν διάφοροι αναρχοαριστεροί είναι πως ο μέγας αυτός μακελάρης των πειθήνιων υποτακτικών του ήταν “ιστορική αναγκαιότης”!

Εντούτοις θέλουν αυτοί όλοι να συνυπάρχουν και να συνεργάζονται με Ευρωπαίους σαν τους Φινλανδούς, Εσθονούς, Πολωνούς κλπ, που αφού απόλαυσαν τις ευλογίες του σταλινισμού τον έχουν αποκηρύξει ασυζητητί. Το απέδειξε ο κομψευόμενος Κοντονής πρώην (ανυπόστατος) υπουργός.

Μα ούτε τον Μαδούρο στη βασανισμένη Βενεζουέλα, όπου ο πληθωρισμός τρέχει κατά 100.000% και οι κάτοικοι τρέχουν κατά 100.000άδες στα ξένα για να επιβιώσουν, θέλουν να καταδικάσουν. Ούτε και τον ανεκδιήγητο Κίμ στην οικογενειοκρατούμενη Βόρεια Κορέα.

Πρόκειται για ένα καρκίνωμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μα ηλίθιοι αξιωματούχοι της ΕΕ σαν τον Γιούνκερ και τον Μοσκοβισί χαριεντίζονται μη βλέποντας τον κίνδυνο της πανούκλας.

4. Υπάρχει έστω κι ένας τομέας της ανθρώπινης δραστηριότητας όπου οι αναρχοαριστεροί κάθε τύπου επέδειξαν πρόοδο;

Πουθενά!

Εκτός από το ψεύδος και την εξαπάτηση. Αυτά είναι βέβαια γνωρίσματα όλων των Ελλήνων πολιτικάντηδων. Μα οι τσιπριστές όντως εδώ προόδευσαν κι έγιναν πρωταθλητές.

Προόδευσαν επίσης και στην φτωχοποίηση όλων των τάξεων, ακόμα και των προλετάριων συνταξιούχων – εκτός των πλουσίων!

Η Παιδεία είναι η βάση κάθε ανάπτυξης και προόδου. Ο ίδιος όμως ο πρωθυπουργός, ο αρχιερέας του τσιπρισμού, είναι αμόρφωτος και το επιδεικνύει αδιάντροπα σε κάθε του εμφάνιση. Πρόσφατα νομοθετήματα έσπρωξαν βίαια την Παιδεία πίσω 40 ή 50 χρόνια.

Η Δημόσια Διοίκηση αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της Πολιτείας. Ποιά πρόοδο μπορούμε να δούμε εδώ; Καμιά. Διότι δίχως την πρακτική της αξιολόγησης δεν μπορεί να υπάρξει πρόοδος. Ο κάθε Δημόσιος Υπάλληλος μετατρέπεται και παραμένει κοπρίτης. (Είμαι σίγουρος πως οι λιγοστοί έντιμοι Δημόσιοι Υπάλληλοι που στηρίζουν τον σαθρό κρατικό οργανισμό με συγχωρούν. Όσοι εξανίστανται με τη γενική μου καταδίκη, αυτοί ανήκουν στους κοπρίτες).

5. Και όμως η προπαγάνδα της Αριστεράς είναι τόσο πρόστυχη, τόσο χυδαία, που απορείς πως έχει πείσει τόσες γενιές, τόσο κόσμο.

Κάποιος μας πληροφόρησε (τέλη Αυγούστου 2018) πως ο μοναρχοφασίστας Μεταξάς έκαψε τα βιβλία του Παπαδιαμάντη! Αλλά, φυσικά, δεν έδωσε κανένα τεκμήριο – εκτός από τη δική του φαντασία.

Υπήρξαν μοναρχοφασίστες οι οποίοι συνέβαλαν στην εξάπλωση της φασιστεράς. Όπως και ψευτοφιλελεύθεροι. Μα δεν είμαστε όλοι μοναρχοφασίστες ή βασιλοχουντικοί, επειδή απεχθανόμαστε τις αηδίες που πλασάρουν ως σοφίες οι κες Αχτσιόγλου, Σβίγκου, Θεοπεφτάτου, Γεροβασίλη κλπ και οι κκ Τσίπρας, Φλαμπουράρης, Πολάκης, Βερναρδάκης κλπ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *