Ε982. Αναρχοαριστεροί απατεώνες, υποκριτές!

Ε982. Αναρχοαριστεροί απατεώνες, υποκριτές!

Είναι γνωστή η κατάσταση και μάλλον σπαταλώ τα λόγια μου και σας κουράζω με την επανάληψη. Μα θα έχει περάσει καιρός από τη γραφή του κειμένου αυτού (16/11/20) και το περιστατικό θα έχει ξεχαστεί.

Οι αξιότιμοι κομματάρχες Τσίπρας, Κουτσούμπας, Βαρουφάκης, έκαναν αυτήν την ανίερη συμμαχία υποκρισίας και απάτης για την πορεία προς τιμήν του Πολυτεχνείου ενώ το χοντρό ενδιαφέρον τους είναι η διαμαρτυρία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ. Η ετήσια καθιερωμένη επίδειξη ξετσίπωτου ξεκουτιάσματος.

Επιστράτευσαν κάθε μέσο για να επιβάλουν τη μουλαρίσια επιθυμία τους ‘να πορευτούν’, μήπως και βυθιστεί για πάντα η χώρα στο Αιγαίο, αν δεν γίνει το νοεμβρικό τελετουργικό τους.

Αυτοί αποδέχτηκαν, υπάκουσαν και συνεργάστηκαν για το λοκντάουν της άνοιξης που έσωσε τότε τη χώρα. Το γνωρίζουν πολύ καλά.

Αυτοί διαμαρτύρονταν με δυνατές κραυγές οδύνης για το γρήγορο άνοιγμα στον τουρισμό, για το ότι ταξιδιώτες συνωστίζονταν στα λεωφορεία και κατάκριναν (όχι πάντα λάθος) την καθυστέρηση της κυβέρνησης να εφαρμόσει μέτρα προστασίας.

Αυτοί, μάλιστα, δεν ξεσηκώθηκαν, όταν ανακοινώθηκε η κατάργηση του φετινού εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου. (Και μακάρι να καταργηθεί δια παντός η άχρηστη φιέστα. Μια εθνική εορτή, στις 25 Μαρτίου μας φτάνει και μας πέφτει και πολλή.)

Τώρα η 17 Νοεμβρίου ξάφνου ξεπέρασε σε σπουδαιότητα την 28η Οκτωβρίου. Γιατί άραγε;

Διότι το Πολυτεχνείο δεν είναι εθνική εορτή, αλλά μια πράξη βασικής ασυνεννοησίας και παρεξηγήσεων την οποία εκ συνηθείας κι εκ βλακείας των Δεξιών οι αναρχοαριστεροί καπηλεύονται μη έχοντας πλέον, μετά το 1990 κάτι στέρεο να δείξουν στον κοσμάκη και να δικαιολογούν την άχρηστη, υπάνθρωπη ύπαρξή τους. Πείτε με ανθέλληνα, προδότη, φασίστα! Ναι, δεν προβιβάζουν ούτε στο ελάχιστο το εθνικό φρόνημα και την εθνική ανάπτυξη όλες αυτές οι φιέστες. Απεναντίας το υποβιβάζουν, ειδικά οι αναρχοαριστερές τρακατρούκες.

Ο κ. Τσίπρας στερείται οποιασδήποτε λογικής στην πολιτική έξω από τη δική του επιβίωση ως ‘πολιτικός ανήρ’, οπότε δεν ασχολούμαι άλλο.

Ο κ. Βαρουφάκης έχει μείνει με τις μπλαζέ μπαρούφες του. Αδυνατεί να ξεφύγει από τον ναρκισσισμό του στη λίμνη ανοησίας όπου αυτοθαυμάζεται.

Ο σύντροφος Κουτσούμπας έχει τη λογική του κομμουνισμού που ξέρει πως οδεύει προς τον θάνατο αργά αργά μα σταθερά και δεν γίνεται να το ομολογήσει και να χαθεί από τη δημοσιότητα. Η κυβέρνηση, λέει, εμποδίζει την πορεία για να προστατευθεί η πρεσβεία των ΗΠΑ και το γόητρό της, μια και είναι σύμμαχος στις ιμπεριαλιστικές επιδιώξεις της. Προσέξτε πως διαχωρίζει την πορεία προς την Πρεσβεία των Αμερικανών δαιμόνων από το ηρωικό Πολυτεχνείο!

Είναι ο ίδιος και τα κατακάθια που τον συντροφεύουν τόσο κούτσουρα που δεν καταλαβαίνουν πως μέχρι τώρα είναι η Αμερική και μόνη που μας προστατεύει από τη μεγαλομανή επιθετικότητα του μανιακού Ερντογάν.

Είναι δυνατόν να πιστεύουν αυτοί οι υπάνθρωποι πως έχουμε άλλο σύμμαχο ή άλλο παράγοντα που να μπορεί να περιορίσει από μια ένοπλη επίθεση ενάντιά μας τον Ερντογάν;

Ας υποθέσουμε πως διώχνουμε το συνδικάτο ΕΕ και ΝΑΤΟ και τις βάσεις του θανάτου. Θα μας προστατεύσει ο κ. Κουτσούμπας και τα κούτσουρά του;

Πότε έκανε κάτι καλό για τη χώρα ο κομμουνισμός;

Ο Λένιν έπαιρνε λεφτά από τους Γερμανούς και βοηθούσε τον Ατατούρκ να εξοπλίζεται!

Οι χιτλερικοί λεηλατούσαν τα Βαλκάνια και ο Στάλιν είχε Σύμφωνο Συνεργασίας μαζί τους και τους εφοδίαζε με τόνους καύσιμα και τρόφιμα επί 2 σχεδόν έτη!

Αυτή η ανίερη τριάδα έχει ένα 35% ψηφοφόρων κορόιδα και καθάρματα. Αν αυτοί οι πολίτες δεν αλλάξουν μυαλά, η χώρα δεν πρόκειται να πάει μπροστά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *