Τσιπρική φασισταριστερά

Τσιπρική φασισταριστερά

- in Επικαιρότητα
0

1. Επανειλημμένα έχουμε σε αυτή την ιστοσελίδα στηλιτεύσει τον ίδιο τον αρχιερέα του τσιπρισμού ως φασιστόμουτρο, μη διαφορετικό από τον Χίτλερ ή τον Λένιν (Στάλιν, Αμίν Νταντά, Πινοσέτ, Μαδούρο κλπ. ). Πολλοί το θεωρούν υπερβολή αρνούμενοι να καταλάβουν πως ο μόνος λόγος που δεν είμαστε τσιπρική σοβιετία είναι η αναπηρική συμμετοχή μας στην ΕΕ και οι διευκολύνσεις που αυτή παρέχει στα κοινωνικά καθάρματα που μας κυβερνούν με απροσμέτρητη ανικανότητα. Επανέρχομαι στο έγκλημα στο Μάτι που το έφερε ξεθωριασμένο στην επικαιρότητα ο Αθηναϊκός Μαραθώνιος, 11/11/18.

Ούτε μια συγγνώμη από αυτό το παχύδερμο Σύριζα που με την κυνικότητα κάθε φασίστα θεωρεί εαυτόν πιο αλάνθαστο και από τους Πάπες.

Ούτε μια παραίτηση πραγματική κι εκκαθαριστική. Ενώ κανένα κρατικό τμήμα δεν φταίει σε τίποτα και όλα λειτούργησαν ρολόι καλοκουρδισμένο, παραιτείται καθυστερημένα ο κ. Τόσκας και απολύονται οι αρχηγοί της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής – ενώ οι πραγματικοί υπεύθυνοι, η κα Δούρου και οι παρατρεχάμενοι της μένουν (εξαφανισμένοι, φυσικά), όπως και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας με το σκυλολόι των συμβουλατόρων του μετά την κακοστημένη τηλεοπτική παράσταση.

2. Αυτός ο μεγαλύτερος απατεώνας των Ελλήνων πολιτικάντηδων, βδομάδες μετά το φονικό και το ποταπό κρύψιμο του στα μέγαρα όπου διοικεί δήθεν τη χώρα ενώ τη νέμεται με εξουσιολαγνεία (και παραθερίζει τουριστικά με τη «σύντροφο») και μετά τη δειλή και προφυλαγμένη εμφάνιση του στη σκηνή του εγκλήματος, απέδωσε πια την πυρκαγιά στα αυθαίρετα και στις πολιτικές πρακτικές (των προηγούμενων κυβερνήσεων) που τα ευλόγησαν και στις κερδοσκοπικές δυνάμεις που εμπορεύτηκαν την οικοπεδοποίηση και παράνομη δόμηση.

Το θράσος αυτού του αποβράσματος είναι απύθμενο όσο και η ανηθικότητά του. Διότι ο ίδιος έδωσε την εντολή και υπόγραψε το φιρμάνι που υλοποίησαν οι κουφιοκέφαλοι υπουργοί του Βούτσης και Κουρουμπλής, αναστέλλοντας την κατεδάφιση αυθαιρέτων πίσω το ευλογημένο έτος 2015, όταν με ψευδέστατες υποσχέσεις υφάρπαξε την εξουσία.

Τα δικά του κομματόσκυλα απειλούσαν τις μπουλντόζες και τους εκσκαφείς που πήγαν να εκτελέσουν δικαστικές αποφάσεις για κατεδαφίσεις, ενθαρρυμένοι από τις πολεμικές ιαχές του άλλου φασιστερού, κ. Σπίρτζη.

Βρήκε με άλλα λόγια τη σανίδα σωτηρίας του πιο αισχρού κυβερνητικού σχήματος στην ελληνική ιστορία – τα αυθαίρετα που ο ίδιος προστάτευσε όταν τον συνέφερε!

3. Δεν ξέρω αν αληθεύουν οι δημοσκοπήσεις στην εφημερίδα Παραπολιτικά που του έδιναν κάτω από 12% λίγο μετά το φονικό των 90+ ανθρώπων.

Μα και χωρίς αυτές βλέπει κανείς παντού, ακόμα και σε πρώην ψηφοφόρους του, ή έστω θαμώνες του αναρχοαριστερού θερμοκηπίου, την αγανακτισμένη πλήρη αμφισβήτηση. Και αυτή τους καταδιώκει πλέον ανελέητα.

Σε καμιά κρίση, χρηματοοικονομική, (όπως με Μνημόνια), πολιτική (όπως τώρα με τη Ρωσία), ή γεωφυσική (πλημμύρες, πυρκαγιές), ούτε ο ίδιος ούτε οι συνεργάτες του διαλεγμένοι από τον ίδιο (όπως οι μπράβοι του Χίτλερ, του Λένιν και άλλων επιφανών δικτατόρων), έδειξαν την παραμικρή ικανότητα να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες πριν την όποια ζωτική ζημιά!

Και μετά, με κυνικότητα, δειλία κι εξαπάτηση (πάλι όπως όλοι οι επιφανείς φασίστες), όχι μόνο αρνήθηκε να απολογηθεί και να διδαχθεί από τα παθήματα, όχι μόνο απόσεισε από το ιερό πρόσωπό του κάθε ευθύνη, μα με κακόγουστα και τρισάθλια κόλπα επιχείρησε να φορτώσει το φταίξιμο σε άλλους. (Άκουσον, άκουσον: ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου όπου 26 άνθρωποι κάηκαν έχει συγγένεια με τον Μητσοτάκη!)

4. Αλλά τι να περιμένεις από κατάπτυστους κουμουνιστάκους που είναι και πάμπλουτοι και δεν έκαναν μιας ημέρας τίμια δουλειά στη ζωή τους; Αμφιθέατρα, λόγια και λόγια λογιών-λογιών, καταλήψεις, διαδηλώσεις – αγώνες για το λαό! Μα συγχρόνως στέλνουμε τα βλαστάρια μας όχι στα άθλια δημόσια σχολεία που εξαθλιώνουμε ακόμα πιο πολύ, μα στα καλύτερα ιδιωτικά! Και φυσικά σε ιδιωτικά πανεπιστήμια στο εξωτερικό όπως κάνουν και οι στηρικτές του καταραμένου «Κεφαλαίου»! Γιατί δηλαδή να φαινόμαστε υποδεέστεροι!

Και έρχεται ο κ. Βερναρδάκης, που απέτυχε ακόμα και να εκλεγεί ως βουλευτής μα διαδέχθηκε κάποιον παραιτηθέντα, και μας λέει (προειδοποίηση για τους αμφισβητίες στο Κόμμα της Αθώας Αριστεράς) να μην καταλογίζουμε τίποτα στον κ. Τσίπρα διότι είναι ένα ανώριμο παλληκάρι μόλις 44 ετών. Έχει και ο Βερναρδάκης το ειδικό βάρος του Βούτση, του Καμμένου, του Κοτζιά και του Φίλη. Μπόλικος σκεμπές και ούτε ίχνος λογικής. Μην ξεχνάμε, ο ίδιος ο κ. Τσίπρας τους διάλεξε.

Διότι αφού είναι τόσο ανώριμο αυτό το φασιστόμουτρο, κι εσείς κύριε Βερναρδάκη και άλλοι είστε ώριμοι, τι τον θέλετε ως ηγέτη;

Και αν είναι τόσο ανώριμος και άπειρος τι θέλει και υποκρίνεται πως ξέρει να κυβερνά ενώ ούτε άχυρα σε γαϊδάρους δεν μπορεί να μοιράσει;

Άντε τώρα να βρούμε ίχνος λογικής σε αυτά τα ανθρώπινα εξαμβλώματα που ακολουθούν πιστά τη λενινιστική διαλεκτική – αρπάξτε την εξουσία με κάθε μέσο και μετά κρατείστε την με κάθε κόλπο, με ειρηνικά μέσα (απάτες και ψευτιές) ή βίαια (διαδηλώσεις, εμπρησμούς, καταλήψεις και καταστροφές)!

Τώρα έχουμε (α)συμφωνίες με Γιουγκοσλάβους Μακεδόνες και σοσιαλιστές κληρικούς και 10.000 άδειες θέσεις στο Δημόσιο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *