Αριστερόστροφα ψηφίσματα καθηγητάδων

Αριστερόστροφα ψηφίσματα καθηγητάδων

- in Επικαιρότητα
3

1. Το θέμα μου σήμερα είναι παλαιό και ίσως ξεθωριασμένο, μα οι γκάφες των τσιπριστών είναι πάντα επίκαιρες καθώς φωτίζουν νεότερα αποτελέσματα ανευθυνότητας και ανικανότητας και φωτίζονται από αυτά, ειδικά αν είναι πυρκαγιές όπως στην Ανατ. Αττική.

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ένας στυλοβάτης τσιπρικής προπαγανδιστικής πληροφόρησης, μας ειδοποιεί περίτεχνα πως ο Σταμάτης Κριμιζής που τον Απρίλιο 2018 παραιτήθηκε από προεδρική βιτρίνα του κ. Παππά στον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό δεν είναι και τόσο μεγάλος επιστήμονας, διότι 4 (όχι 1 ή 2 μα 4) πανεπιστήμια επικρίνουν την εργασία του αστροφυσικού!

Ο τίτλος του συνταρακτικού τηλεγραφήματος (27/4/18) ήταν «βολές τεσσάρων πανεπιστημίων κατά Κριμιζή για τους μικροδορυφόρους».

Προσέξτε! Πανεπιστήμια, όχι επιστημονικά τμήματα ή σχολές. Μήπως είναι Αμερικανικά ή Ευρωπαϊκά πανεπιστήμια που μετά από 40 έτη ανακάλυψαν πως ο Κριμιζής ήταν κούφιος;

Όχι, όπως «πληροφορεί» το τηλεγράφημα στο τέλος-τέλος, «η ανακοίνωση υπογράφεται από 3 καθηγητές κι έναν επίκουρο σε ελληνικά περιφερειακά πανεπιστήμια: καθ. Κ. Μασσέλο (παν. Πελοποννήσου με έδρα την Τρίπολη μα ανάπτυξη σε 4 ακόμα πόλεις – Καλαμάτα, Κόρινθο, Ναύπλιο, Σπάρτη – για να διορίζονται καθηγητάδες), καθ. Β. Κωστόπουλο (παν. Πατρών), καθ. Ν. Νικητάκο (παν Αιγαίου – με πάμπολλες σχολές στα νησιά για πρόσθετους) και επ. καθ. Θ. Σαρρή (παν. Δημοκρήτιο Θράκης).

2. Τρεις καθηγητές και ένας επίκουρος, σε τριτοκοσμικά πανεπιστήμια της περιφέρειας (μάλλον φιλοκυβερνητικοί), μετατράπηκαν σε «Πανεπιστήμια» και ανακοινώνουν επικρίσεις δικές τους μόνο κατά ενός διεθνούς επιστήμονα που διεύθυνε ολόκληρες αποστολές της NASA στις ΗΠΑ!

Εκτός από μια μίζερη καριέρα και πιθανώς πολιτικό διορισμό, τι έχουν να επιδείξουν αυτοί οι καθηγητάδες;

Τίποτα! Ίσως το 1/1000 του επιστημονικού έργου του Κριμιζή.

Έτσι ο τσιπρισμός δικαιώνεται. Ο ίδιος ο αρχιτσαρλατάνος κ. Τσίπρας, ο κ. Παππάς (=Πάπας του ελληνικού διαστήματος) και βέβαια, ο κομματικά διορισμένος Διοικητής «Τσάρος του Διαστήματος» κ. Μαγκλάρας.

Προπαγάνδα και fake news! Ξέρουν τίποτε άλλο οι τσιπριστές; (Ναι, διορισμούς και να φορτώνουν ευθύνες στους προηγούμενους μετά από 3 έτη καταπληκτικής κυβέρνησης.)

3. Η πρακτική αυτή είναι παμπάλαια. Ξεκίνησε με τον Λένιν, φυσικά.

Αλλά όλα τα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου (frozen war κατά τον κ. Τσίπρα) και των θερμών συγκρούσεων) αυτό έκαναν οι κομμουνιστές και αναρχοαριστεροί.

Πρώτον, έφτιαχναν ή χρησιμοποιούσαν διάφορες οργανώσεις–σφραγίδες και τις ονόμαζαν «παλλαϊκές, μαζικές, επιστημονικές, καλλιτεχνικές» και ό,τι άλλο προσφερόταν για προπαγάνδα.

Δεύτερον, αυτές έκαναν ανακοινώσεις ή ψηφίσματα δύο ειδών. α) Κατά των καπιταλιστών, κατά μεγάλων ιδιωτικών έργων που θα ωφελούσαν την κοινωνία και κατά Δυτικών επεμβάσεων σε δικτατορικά καθεστώτα, κυρίως κομμουνιστικά και παρόμοια. (Πρόσφατα όλες εδώ οι παλλαϊκές αναρχοαριστερές οργανώσεις καταδίκασαν την απόπειρα κατά του φασίστα Μαδούρο στη Βενεζουέλα, Αυγ. 2018.) β) Υπέρ των Σοβιετικών επεμβάσεων στην Ουγγαρία, Τσεχοσλοβακία, Πολωνία και οπουδήποτε αλλού, υπέρ του μονομερούς αφοπλισμού στη Δύση, της ανάπτυξης των πυραύλων SS-20 (ρωσικών), της αποφυλάκισης αδελφικών τρομοκρατών (όπως έκανε ο τσιπρισμός διά Παρασκευόπουλου) και άλλα παρόμοια.

4. Fake news. Έκαναν και οι μη-κομμουνιστές παρόμοια, μα ουδέποτε πλησίασαν την απόδοση των αναρχοαριστερών μας.

Έτσι, μια «Πανελλαδική Οργάνωση Άλφα… » εξέδιδε το ψήφισμά της ή τις πρωτοποριακές απαιτήσεις της. Μια «Πρωτοβουλία Βήτα… » έκανε το ίδιο. Μια «Επιτροπή για… » μάζεψε χιλιάδες υπογραφές.

Στεγαζόμενες σε μικρά δωμάτια (με μπάνιο), μισοσκότεινα και μίζερα με 8-10 άτομα να εμφανίζονται κατά καιρούς και κατά καιρούς να οργανώνουν κάποια «Εκδήλωση ή Συνδιάσκεψη για…μπλα-μπλα », όλες προπαγάνδιζαν την πρωτοποριακή νοοτροπία: πώς να φτωχοποιηθεί η κοινωνία, πώς να εμποδίζονται αναπτυξιακά έργα, πώς να λοιδορείται η πλούσια Δύση και πώς να δοξάζεται η καταστροφική και καταρρέουσα Σοβιετία και οι δορυφόροι της.

Όλα εν ονόματι ενός λαού που ούτε ήξερε ούτε ήθελε να ξέρει όλες τις ιδεοληψίες της αναρχοαριστερής ασυνάρτητης πρωτοπορίας!

3 Comments

  1. Ιορδάνης Παρασκευάς

    Αγαπητέ κε Π.Πετριά χαίρετε,
    σχεδόν απίστευτη η όλη "μεθόδευση"! Φαίνεται ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για πολλά …
    Ευτυχώς που κατάλαβε και έφυγε ο άνθρωπος των: NASA Voyager 1 and 2 (και άλλων!).
    Με εκτίμηση
    Ι.Π.

    1. Π. Πετριάς

      Αγαπητέ ΙΠ,
      σε άρθρο του που εξηγεί τους λόγους παραίτησής του, ο Κριμιζής αναφέρει και την αγγλική φράση "Follow the money". Ως συνήθως αυτό βρίσκεται στη ρίζα.

    2. Ιορδάνης Παρασκευάς

      Με μια μικρή ριζική επέκταση , αγαπητέ μου:
      "Follow the money of our taxes".

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *