57. Διεθνή: Ισραήλ και Χαμάς

57. Διεθνή: Ισραήλ και Χαμάς

Αν δεν υπάρξει μια βαθύτατη αλλαγή νοοτροπίας στους Άραβες στη Γάζα, στη Δυτική Όχθη, στον Λίβανο και στη Συρία, δύσκολα θα σταματήσουν οι εχθροπραξίες στο Ισραήλ. Αυτή η αλλαγή σημαίνει δυο πράγματα: (α) Να αποδεχθούν την ύπαρξη του Ισραήλ και να συνεργάζονται μαζί του όπως κάνουν άλλες χώρες (Αίγυπτος). (β) Να εκδιώξουν τους τρομοκράτες της Χαμάς, διότι αυτοί μόνο μίσος έχουν.

Ένα μεγάλο μέρος ΑΕΠ του Ισραήλ πηγαίνει σε εξοπλισμούς για να αντιμετωπιστούν οι τρομοκρατικές επιθέσεις μεγάλης κλίμακας. Ακόμα μεγαλύτερο μέρος των εσόδων από βοήθεια που δέχεται η Γάζα πηγαίνει στους εξοπλισμούς της Χαμάς αφήνοντας τον λαό φτωχό.

Οι τρομοκράτες της Χαμάς εκτόξευαν ρουκέτες και βόμβες σε χωριά και πόλεις του Ισραήλ. Οι Ισραηλινοί ανέπτυξαν τον Σιδηρού Θόλο και αναχαιτίζουν ένα 90% αυτών των ρουκετών.

Οι τρομοκράτες της Χαμάς έφτιαξαν τουνέλα για να διεισδύσουν στο Ισραήλ ή να περάσουν σε αιγυπτιακό έδαφος και για να κρύβονται όταν Ισραηλινές δυνάμεις αντεπιτίθενται. Οι δυνάμεις αυτές του Ισραήλ βομβάρδισαν και κατέστρεψαν αυτές τις υπόγειες κατασκευές.

Τώρα οι Χαμάς προσπαθούν να επιτεθούν διά θαλάσσης. Οι Ισραηλινοί δημιούργησαν ένα δίκτυο ραντάρ υποθαλάσσιο κι επίγειο κι έτσι τους αναχαιτίζουν πριν κάνουν ζημιά.

Δυστυχώς ζουν με μίσος και διψούν για αίμα Ισραηλινό. Σε αυτόν τον πόλεμο θυσιάζουν άντρες, γυναίκες και παιδιά.

Ο «Χάρτης της Χαμάς» του 1988 δείχνει ξεκάθαρα τη νοοτροπία τους.

Εισαγωγή: «Το Ισραήλ υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει ωσότου το Ισλάμ το εξαλείψει όπως εξάλειψε άλλους πριν από αυτό».

Άρθρο 6: «Η Κίνηση Ισλαμικής Αντίστασης είναι διαπρεπής Παλαιστινιακή κίνηση με πίστη στον Αλλάχ και τρόπο ζωής το Ισλάμ. Αγωνίζεται να θέσει τη σημαία του Αλλάχ σε κάθε περιοχή της Παλαιστίνης» [δηλ. Ισραήλ].

Άρθρο 7: «Η Ημέρα της Κρίσεως δεν θα έρθει ωσότου οι Μουσουλμάνοι πολεμήσουν και εξοντώσουν τους Εβραίους. Και όσοι Εβραίοι απομείνουν και κρύβονται πίσω από βράχια ή δέντρα, τα βράχια και τα δέντρα θα φωνάζουν: “Μουσουλμάνοι! Εδώ κρύβεται ένας Εβραίος. Ελάτε σκοτώστε τον!”».

Άρθρο 8: «Διαπραγματεύσεις για ειρήνη και παρόμοιες λύσεις σε διεθνείς διασκέψεις είναι αντίθετες με τις αρχές της Κίνησης Ισλαμικής Αντίστασης (…). Η μόνη λύση για το Παλαιστινιακό πρόβλημα είναι Τζιχάντ».

Δεν είναι το Ισραήλ που θέλει να εξοντώσει τους Άραβες στη Γάζα μα η Χαμάς που πολεμά το Ισραήλ και καταπιέζει τους Άραβες στη Γάζα κρατώντας τους σε τρόμο και στέρηση.

Οι Ισραηλινοί αναγκάζονται να πολεμήσουν για επιβίωση. Οι Παλαιστίνιοι έχουν πολλές χώρες που θα μπορούσαν να πάνε. Οι Ισραηλινοί δεν έχουν!

Επάνω, Εβραίες σε στρατόπεδο των Ναζί. Κάτω, οι εγγονές στο Ισραήλ όσων επέζησαν του τρομερού Ολοκαυτώματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *