Ε1109. Παλαιστινιακή τρομοκρατία

Ε1109. Παλαιστινιακή τρομοκρατία

Η κεντροαριστερή παράταξη (συμπεριλαμβανόμενης και της κας Φώφης) έδειξε ξανά πόσο αγκυλωμένη είναι στη δεκαετία 1960, ανήμπορη να βρει μια νοοτροπία και προσέγγιση στην πραγματικότητα του 21ου αιώνα όπου η τεχνολογία θα σαρώσει τα αραχνιασμένα συνθήματα και την ερειπωμένη ιδεοληψία τους. Φωνασκούν και στηρίζουν, όπως τον καταδικασμένο δολοφόνο Κουφοντίνα στην Ελλάδα, τη Χαμάς του Ισμαήλ Χανίγιε που τρομοκρατεί πρώτα τους Άραβες Παλαιστίνιους και μετά τους Ισραηλινούς. Πυροβολεί και βομβαρδίζει άμαχους πολίτες του Ισραήλ, και Εβραίους μα και Δρούζους και Χριστιανούς και μωαμεθανούς Άραβες!

Και βομβαρδίζουν κρυμμένοι σε σχολεία και νοσοκομεία πίσω από μικρά παιδιά και γυναίκες. Γι’ αυτό όταν οι Ισραηλινοί εξουδετερώνουν με δικά τους πυρά τις βάσεις εκτόξευσης των παλαιστινιακών πυραύλων υπάρχουν και θύματα παιδιά και γυναίκες. Διότι οι ιεροί μαχητές τρομοκράτες σπάνια θα μπουν μπροστά από τις σειρές γυναικόπαιδων να πολεμήσουν.

Εφόσον οι τρομοκράτες Παλαιστίνιοι της Χαμάς δημιουργούν φασαρία, φυσικά και είναι φιλαράκια των δικών μας αναρχοαριστερών που μόνο έτσι μπορούν να υπάρχουν. Έτσι ο ηρωικός δήμαρχος Χαλανδρίου (Αθήνα, Ελλάς!) ύψωσε την παλαιστινιακή σημαία στο Δημαρχείο του σε συμπαράσταση στους τρομοκράτες!

Στη φωτογραφία αριστερά βλέπετε τις ρουκέτες των τρομοκρατών. Είναι ανίκανες κι επικίνδυνες για τους ίδιους – σαν τα μυαλά τους. Δεν μπορούν να απογειωθούν ψηλά και να πάνε μακριά. Ούτε έχουν ακρίβεια για να βρουν τον στόχο – αν έχουν στόχο.

2.000 και πάνω εκτοξευτήκαν κατά Ισραηλινών στόχων σε τρεις μέρες, μέσα Μαΐου. Από τη στιγμή που εκτοξεύονται είναι ακαθοδήγητες και θα προσγειωθούν οπουδήποτε. Πολλές από αυτές έπεσαν σε παλαιστινιακές περιοχές ακόμα και στη λωρίδα της Γάζας, σκοτώνοντας Παλαιστινίους – και η Χαμάς και οι ασυνάρτητοι αναρχοαριστεροί ρίχνουν το φταίξιμο και την καταδίκη στους Ισραηλινούς. Λίγες έπεσαν σε κατοικημένες περιοχές και κατέστρεψαν τζαμιά, οπότε πάλι το φταίξιμο ρίχτηκε στους Ισραηλινούς!

Το Ισραήλ έχει ένα αμυντικό σύστημα Iron Dome (= Σιδηρούς Θόλος). Αυτό έχει την ικανότητα να ανιχνεύει την όποια ρουκέτα και να αναλύει κατεύθυνση και προορισμό. Έτσι αν η ρουκέτα κατευθύνεται προς κατοικημένη περιοχή, το σύστημα εκτοξεύει αναχαιτιστικά πυρά που την εξουδετερώνουν. Η επιτυχία του Σιδερένιου Θόλου είναι 90%. Όσες «ξέφυγαν» έπεσαν σε ακατοίκητες περιοχές. Ελάχιστες πέτυχαν κάποιες κατοικίες και υπήρξαν θύματα.

Μα το Ισραήλ έχει, πέρα από αυτό το αμυντικό σύστημα για μικρής εμβέλειας ρουκέτες από την Γάζα, το σύστημα David’s Sling (=Σφεντόνα του Δαυίδ) που εξουδετερώνει πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας πυραύλους.

Μετά είναι το Iron Beam (Σιδηρά Δοκός), ένα κανόνι λέιζερ που χτυπά και διαλύει οποιαδήποτε εισερχόμενη ρουκέτα ή βόμβα με ακτίνα λέιζερ. Υπάρχει και το σύστημα των Patriot πυραύλων που είναι προϊόν των ΗΠΑ. Και υπάρχουν κάποια άλλα απόρρητα συστήματα.

Ως τώρα η ανταπόκριση των Ισραηλινών υπήρξε πολύ ήπια. Με τη Μοσάντ των πληροφοριών, με άριστα εκπαιδευμένες στρατιωτικές μονάδες και με τον υπερσύγχρονο οπλισμό του το Ισραήλ σύντομα θα ανταποδώσει αυτά τα τρομοκρατικά χτυπήματα. Ήδη ισοπέδωσαν ένα πολυόροφο κτήριο στην Γάζα. Θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες, υποθέτω.

Μόνο οι αναρχοαριστεροί της ανομίας και βαρβαρότητας θα τους κατακρίνουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *