Τ270: Αγία Όλγα του Κιέβου

Τ270: Αγία Όλγα του Κιέβου

- in Ταυτότητα
0

Η υποχώρηση των Ρώσων από ουκρανικά προς ρωσικά εδάφη κάθε άλλο παρά οργανωμένη είναι. Μάλλον άτακτη φυγή τρομαγμένων, πανικόβλητων στρατιωτών δίχως εκπαίδευση, δίχως θέληση για πόλεμο.

Στην κατάρρευση του ηθικού (αν υπήρξε καθόλου) των Ρώσων έχει συμβάλει και μια ομάδα χάκερ ονόματι hackyourmom. Είναι περίπου 30 άτομα αυτήν την ώρα (μέσα Οκτωβρίου) και πολεμούν τους εισβολείς με λάπτοπ ή μεγάλες οθόνες, πληκτρολόγια και ποντίκια. Έχουν εξαιρετική επίδοση στα παιχνίδια του κυβερνοχώρου έχοντας όλοι εργαστεί σε αμυντικά συστήματα κομπιούτερ. Τώρα μπαίνουν στα στρατιωτικά συστήματα των Ρώσων στην Ουκρανία και δημιουργούν χάος και παγίδες.

Μια από αυτούς είναι η Όλγα, 32 ετών, πολεμίστρια που κυνηγά ανελέητα Ρώσους εισβολείς. Η κωδική ονομασία της είναι matir (= μητέρα!) – επειδή εξοντώνοντας κατακτητές προστατεύει τα παιδιά-πολεμιστές της Ουκρανίας. Όπως όλοι της ομάδας hackyourmom και αυτή:-

Αφανίζει ρωσικές ιστοσελίδες με στρατιωτικές πληροφορίες και με πολιτική προπαγάνδα.

Μπαίνει σε ρωσικά τηλεοπτικά κανάλια εκπέμποντας αποσπάσματα για τις αγριότητες Ρώσων σε Ουκρανούς αμάχους και τις ήττες τους.

Καταπολεμά ρωσικά τρολ σε κάθε τομέα του Διαδικτύου.

Αποσπά στρατιωτικές πληροφορίες, χάρτες και σχέδια Ρώσων και τα μεταδίδει στους δικούς της έτσι που αυτοί τώρα να έχουν πλεονέκτημα.

Κλέβει πληροφορίες από ρωσικούς κυβερνητικούς οργανισμούς και από ιδιωτικές επιχειρήσεις για να γνωρίζουν οι Ουκρανοί την αληθινή κατάσταση της ρωσικής οικονομίας και την επίδρασή της στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Κλείνει και σαμποτάρει ρωσικές επικοινωνίες στις βάσεις τους στην Ουκρανία.

Βρίσκει πληροφορίες για Ρώσους στρατιωτικούς διοικητές, την τοποθεσία τους, έτσι που άλλοι ειδικοί (είναι και η Όλγα τέτοια) να τους εξοντώσουν.

Αναρτά σε διάφορες παραπλανητικές ιστοσελίδες φωτογραφίες ωραίων Ουκρανίδων που επιθυμούν να γνωρίσουν γενναίους Ρώσους και όταν οι Ρώσοι επικοινωνήσουν, τους εντοπίζει και σύντομα οι ρωσικές θέσεις βομβαρδίζονται!

Μια ξεχωριστή ειδικότητα της Όλγας είναι η καθοδήγηση ντρόουν για βομβαρδισμό ρωσικών θέσεων. Ως τώρα είχε μόνο μικρά αμερικανικά ντρόουν που μεταφέρουν μόνο μια μικρή βόμβα – πολύ κατάλληλη για μικρούς μεμονωμένους στόχους, έναν άνθρωπο ή ένα αμάξι. Μα επιθυμεί κάτι πιο ισχυρό και νιώθει μεγάλη ευχαρίστηση που οι Αμερικανοί φίλοι της θα της στείλουν σύντομα μεγαλύτερα ντρόουν ικανά να μεταφέρουν 6 βόμβες!

Αυτή επίσης εντόπισε την απαγωγή παιδιών από τη Μαριούπολη από Ρώσους έτσι που οι Ουκρανοί να τα σώσουν. Πρόσφατα έσωσε μια μεγάλη ομάδα στρατιωτών που παγιδεύτηκαν δίνοντάς τους πληροφορίες για τις ρωσικές κινήσεις.

Matir, λοιπόν, η μητέρα πολεμίστρια του κυβερνοχώρου! Αγία Όλγα του Κιέβου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *