Ισ421: Μάης και μετανάστες

Ισ421: Μάης και μετανάστες

- in Ιστορικά
0

15 εκμ. χριστιανοί εκδιώχθηκαν ποικιλότροπα από Συρία και άλλες ισλαμικές χώρες της ΜΑ.

Στις 29 Μαΐου κάθε Έλληνας και οι πιστοί στην Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία θυμούνται την πτώση της Κωνσταντινούπολης (1453) και την κατάρρευση του Βυζαντίου.

Νωρίτερα τον ίδιο μήνα οι απανταχού Παλαιστίνιοι πενθούν τις δεκαετίες από το 1948 που έγιναν πρόσφυγες και μετανάστες μετά την πλήρη κατάληψη της περιοχής που σήμερα είναι το Ισραήλ από ‘‘σιωνιστές ιμπεριαλιστές’’ και τη δική τους nakhba (καταστροφή) – όταν οι Ευρωπαίοι Εβραίοι εποίκισαν την Παλαιστίνη. Οι προ-παλαιστίνιοι ακτιβιστές επιδίδονται (κυρίως μετά την εισβολή του Ισραήλ στη Γάζα, Οκτ. 2023) σε πιο εντατικές διαμαρτυρίες.

Και οι Παλαιστίνιοι, που στην πραγματικότητα είναι ισλαμιστές Άραβες έποικοι (αφού το Ισλάμ και Άραβες ήρθαν μετά το 650 ΚΕ), και οι υποστηρικτές τους στη Δύση, αγνοούν την ιστορία δεκάδων εκατομμυρίων άλλων λαών και θρησκευμάτων που από τον 7ο αιώνα και δώθε έπεσαν θύματα της θηριωδίας των Αράβων και Οθωμανών ισλαμιστών όχι μόνο στη Μέση Ανατολή μα και στη βόρεια και κεντρική Αφρική και στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια και την Ινδία και τη Νοτιο-ανατολική Ασία. Σε όλες αυτές τις περιοχές υπήρξαν σφαγές και διώξεις με καμία απολύτως ευκαιρία ‘‘επιστροφής’’.

Η μαζική και υπέρμετρα θορυβώδης επικέντρωση στο Παλαιστινιακό θέμα πρέπει να οφείλεται στον αντισημιτισμό, τις προκαταλήψεις και τον γενικό φθόνο κατά των ταλαντούχων Εβραίων. Να μια μόνο βάρβαρη κατακτητική επέκταση του Ισλάμ.

Μόνο τα τελευταία 150 έτη καταγράφηκαν nakhbas σε όλες τις πιο πάνω περιοχές. Και πρώτα πρώτα πάνω από 800.000 Εβραίοι δολοφονήθηκαν ή εκδιώχθηκαν και οι περιουσίες τους ληστευτήκαν από ισλαμικά καθεστώτα στη Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική. Μετά, έχουμε Ασσύριους (300.000, 1914-20), Αρμένιους (1,5 εκμ 1914-23), Κούρδους πάνω από 150.000 1986-89, Έλληνες (πάνω από 500.000 1913-22 και μερικές χιλιάδες τη δεκαετία 1950), Γεζίντες (10.000 μόνο το 2014), Σουδανοί σε Dafour (300.000, 2003-2009)!

Μα υπάρχουν και άλλα θύματα βίαιου εκτοπισμού και διώξεων ή προσηλυτισμού. Ένα εκατομμύριο κόπτες έφυγαν από την Αίγυπτο. Οι γλώσσες των Βερβέρων στην Αλγερία και των Κούρδων στην Τουρκία απαγορεύονταν ως το 2002. Στην Υεμένη μικρά Εβραιόπουλα αρπάζονταν από τις οικογένειές του και μετατρέπονταν σε ισλαμιστές. Οι Μαρωνίτες του Λιβάνου εκδιώχθηκαν ποικιλότροπα φτάνοντας να ζουν σήμερα στη Διασπορά κοντά 14 εκμ! 15 εκμ χριστιανοί εκδιώχθηκαν ποικιλότροπα από Συρία και άλλες ισλαμικές χώρες της ΜΑ. Στον Λίβανο και τη Συρία δεν επιτρέπεται η επιστροφή μη-μουσουλμάνων για να διατηρηθεί η πλειοψηφία των Μουσουλμάνων.

Οι πονόψυχοι ακτιβιστές δεν έκαναν και δεν κάνουν τίποτα για αυτά τα εγκλήματα των (όχι φανατικών) ισλαμιστών. Αυτές οι ιστορίες δεν διδάσκονται στις χώρες όπου διαπράχθηκαν οι διώξεις, ούτε στα μεγάλα Δυτικά πανεπιστήμια, μόνο στα έθνη που υπέστησαν αυτές τις διώξεις. Και φυσικά ο ΟΗΕ δεν ενδιαφέρεται καθόλου.

Οι ισλαμιστές διεκδικούν κάθε χώρα την οποία κατέκτησαν οι άγριες ορδές τους από τον 8ο αιώνα κι έπειτα. Ανήκουν, σύμφωνα με την παράφρονη νοοτροπία τους στο Ισλάμ! Ο Παν-Τουρκισμός έχει αναγεννηθεί και διεκδικεί εδάφη ανατολικά και νότια της Τουρκίας και τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου. Και ο Παν-Αραβισμός εμφανίστηκε σε διάφορες μορφές – μα είναι φοβερά δύσκολο να μονιάσουν οι Άραβες.

Θα ήταν λοιπόν ευχής έργο αν οι ακτιβιστές αφιέρωναν ένα πέμπτο του χρόνου τους και στα θύματα του επεκτατικού και τρομοκρατικού Ισλάμ και στους ισλαμιστές μετανάστες που απαιτούν οι χώρες των χριστιανών, που τους δίνουν άσυλο από τις τρισάθλιες ισλαμικές χώρες καταγωγής τους, να γίνουν ισλαμικές κι εξίσου τρισάθλιες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *