Ε1906: Πεινούν οι Γαζανοί

Ε1906: Πεινούν οι Γαζανοί

Οι Γαζανοί πεινούν και φταίνε οι Ισραηλινοί που τους βομβαρδίζουν, τους πυροβολούν, τους φυλακίζουν και σκοτώνουν γυναικόπαιδα – όπως διατείνεται η ανυπόστατη, βρόμικη παλαιστινιακή (=Χαμάς) προπαγάνδα και η αντί– Ισραηλινή πολιτική του ΟΗΕ και της παλαιστινιακής UNRWA και οι ευαίσθητοι Δυτικοί δημοσιογράφοι – BBC κ.λπ.

Οι Γαζανοί όλοι πεθαίνουν της πείνας – ανεβαίνουν συνεχείς αναρτήσεις στο Διαδίκτυο από καλοθελητές. “Κάθε μέρα είναι και μια απελπιστική αναζήτηση τροφίμων…Οι ενήλικες δεν τρώνε όλη μέρα, για να τρώνε τα παιδιά…”

Πάνω από ένα εκατομμύριο βρήκαν καταφύγιο στη Ραφάχ (νότια Λωρίδα) σύμφωνα με την UNRWA. Και εκατοντάδες χιλιάδες κοιμούνται στην ύπαιθρο. Τα πεινασμένα παιδιά, κυρίως, βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο…

Να όμως και μια βέρα Παλαιστίνια, η Zahua Arafat θυγατέρα του πρώτου ηγέτη κι εφευρέτη της Παλαιστίνης Yasser Arafat. Έχει στην ιδιοκτησία της έναν ολόκληρο, σχεδόν, δρόμο στο Λονδίνο (συν $ 8 δισ που προέρχονται από σφετερισμένα λεφτά της διεθνούς βοήθειας για τους “πρόσφυγες” – αλλιώς που τα βρήκε ο Αραφάτ;). Μιλά και 4 γλώσσες μα ελάχιστα Αραβικά και ζει στο Παρίσι. Λείπει από την Παλαιστίνη 25 έτη τώρα, αλλά θεωρείται και είναι εγγεγραμμένη ως “παλαιστίνια πρόσφυγας”!

Να και οι δισεκατομμυριούχοι μεγάλοι αρχηγοί της Χαμάς που ζουν πλουσιοπάροχα στο Κατάρ, κυρίως : Ismait Hamiyeh, Khaled Mashal, Mousa Abu Marzook. Πού τα βρήκαν τόσα χρήματα – εκτός από σφετερισμούς και υπεξαιρέσεις; Και γιατί ζουν μακριά από την Γάζα;

Αυτό το χάσμα παραλόγου είναι μια άποψη της πραγματικότητας. Οι πάμπλουτοι κλέφτες επικεφαλής ζουν σε χλιδή και οι “πρόσφυγες” μαχητές σκοτώνουν και πεθαίνουν για να πάνε στον (ανύπαρκτο) ισλαμικό παράδεισο.

Άλλη άποψη είναι πως και τώρα έρχονται στη Λωρίδα χιλιάδες τόνοι τροφίμων και φαρμάκων από το Ισραήλ και την Αμερική και την ΕΕ. Μα οι Χαμάς ηγέτες διακηρύττουν πως αυτή η βοήθεια πρέπει να πηγαίνει στους τρομοκράτες τους. Έτσι καταληστεύουν όσες ποσότητες μπορούν πυροβολώντας εν ψυχρώ ακόμα και δικούς τους που προσπαθούν να πάρουν τρόφιμα για τις οικογένειες τους.

Το ίδιο έκαναν και παλιά – με λεφτά, με τρόφιμα, με πρώτες ύλες. Αντί να κτίζουν σχολεία, νοσοκομεία, καταφύγια και άλλα κτίρια για τους Γαζανούς, σφετερίζονταν τα πάντα για την Χαμάς και έκτιζαν τα υπόγεια τούνελ.

Τώρα, όπως διακήρυξε ο ηγέτης Abu Marzook, όποιοι Γαζανοί παίρνουν ανεξάρτητα (δίχως δηλ. την άδεια της Χαμάς) τρόφιμα και φάρμακα είναι προδότες και θα τιμωρούνται ανάλογα. Η βοήθεια όλη πηγαίνει στη Χαμάς και οι πολίτες παίρνουν μόνο ότι τους δίνει η οργάνωση!

Μόνο οι δυνάμεις του Ισραήλ βοηθούν τους Γαζανούς πολίτες διανέμοντας τρόφιμα και φάρμακα κι εμποδίζοντας τους τρομοκράτες να καταληστεύουν και να “τιμωρούν” τους ομόθρησκους πολίτες.

Αυτές οι απόψεις της πραγματικότητας, φυσικά, αποσιωπούνται από την Χαμάς και την προπαγάνδα της, τον ΟΗΕ και τους ευαίσθητους Δυτικούς ανθρωπιστές και αρκετούς Έλληνες δημοσιογράφους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *