Ηθική αυτουργία, όχι ανωτερότητα

Ηθική αυτουργία, όχι ανωτερότητα

1. Πολύ σύντομα έγινε φανερό και στην πράξη – αφού ήταν φανερό στην ιδεολογία – πως οι Συριζαίοι του κ. Τσίπρα, όχι του Αλαβάνου ή του Κωνσταντόπουλου, είχαν βάλει και κρατούσαν πλώρη για ίδρυση κομμουνιστικού κράτους και μόνιμη κατοχή εξουσίας.

Είναι πιθανό αυτή η πρόθεση να μην υλοποιηθεί διότι το τσιπρικό τσούρμο είναι αμόρφωτοι και ανίκανοι. Αλλά δεν βλέπω σοβαρή, αποτελεσματική προσπάθεια από τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα της αντιπολίτευσης να ανακόψουν αυτή την πλεύση. Ο δε λαός που υποτίθεται και μνήμη έχει και κρίση, δεν έχει καν αντίληψη αυτού του τρομακτικού γεγονότος.

Γενικά δεν γίνεται αντιληπτό πως αυτό το καρκίνωμα δεν υπακούει σε κοινοβουλευτικούς και συνταγματικούς νόμους (δε λέω “δημοκρατικούς” διότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα, αφού οι τσιπριστές ταυτίζονται με “δημοκρατία”).

2. Ένα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη, ο Π. Πολάκης έγραψε στο Facebook το εξής μήνυμα στις 24/ 5/2017 την ουσία του οποίου και ο ίδιος και άλλοι εξέφρασαν επανειλημμένα με διαφορετικά λόγια:

“Γκεσταμπίτες, μενουμευρώπηδες, βαστασοϊμπλέδες,…μη χαίρεστε… Εμείς θα νικήσουμε… όση καθυστέρηση κι αν μας παίξει ο αρχηγός σας… δεν έχει πολύ χρόνο ακόμα”.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, του οποίου η αγραμματοσύνη ξεπετάχτηκε πολλάκις (θυμάστε “κόπι πάστε”;), κάνει ακόμα μια επίδειξη με τις σύνθετες λέξεις και το λεκτικό παίγνιο από την καθομιλουμένη των χουλιγκάνων ποδοσφαιρόφιλων (=παίζει καθυστέρηση).

Έτσι αγνοούν ή στρεβλώνουν όποτε τους βολεύει τον κανονισμό της Βουλής, το Σύνταγμα και τους υφιστάμενους νόμους (και το ΣτΕ, τους Θεσμούς και το Ελεγκτικό Συμβούλιο).

Όπως στη δεκαετία του 1940 οι ΕΑΜίτες υπέγραφαν  συμφωνίες και μετά τις αγνοούσαν έτσι και οι νεοκομμουνιστές  του Τσιπρισμού υπογράφουν μα δεν τηρούν τα συμφωνηθέντα.

3. Ποιος θα τους σταματήσει όταν ο δικός τους Τόσκας ελέγχει την αστυνομία και ο Καμμένος τις ένοπλες δυνάμεις, ενώ οι δικαστές υπνώττουν;

Κι αν επέλθει ανατροπή των αποφάσεων τους αργότερα, θα είναι αργά καθώς στις προβλεπόμενες εξελίξεις άλλη κυβέρνηση θα την κάνει και θα υποστεί λαϊκή αγανάκτηση! Για παράδειγμα, οι διορισμοί συνεχίζονται. Στη Βουλή έχουν διοριστεί 19 καινούριοι υπάλληλοι και 20 “επιστημονικοί σύμβουλοι”. Με την πάροδο του χρόνου θα γίνουν μαζικότεροι με ποικίλες προφάσεις.

Άλλο παράδειγμα, ο κ. Σαββίδης στον οποίο χαρίστηκαν εκατομμύρια και ο οποίος αρέσκεται να λειτουργεί ως “λαγός” σε κρατικές δημοπρασίες, ενώ ελέγχει τον ΠΑΟΚ και τους χουλιγκάνους οπαδούς της ομάδας.

Και δεν μπορεί να έχει διαφύγει η σπουδή με την οποία συγκαλύφθηκε ο εμπρησμός της οικίας Φλαμπουράρη στο Εξαρχιστάν από μπαχαλάκηδες αναρχικούς,  εμπνευσμένους και ενθαρρυμένους από την ιδεολογία των τσιπριστών. Ο υπουργός μετακόμισε!

4. Είναι οι ευλογίες του Τσίπρα στους “επανατάτες” στην Κερατέα και τόσα άλλα μέρη, οι προτροπές του και οι δικές του πράξεις βίας, όταν έκανε διαδηλώσεις και καταλήψεις, που υποδαυλίζουν  την τωρινή εγκληματικότητα.

Ο ηθοποιός Π. Χαϊκάλης, βουλευτής των Ανελλήνων έγραφε στις 11/9/12 “Λάθος ανθρώπους σκότωνε η 17 Νοέμβρη” (και τον Μπακογιάννη το 1989) και υπουργοποιήθηκε, ενώ πρόσθετε: “Μόνο η βία θα μας σώσει”.

Ακούσαμε και διαβάσαμε τις πρόσφατες δηλώσεις των τσιπριστών σχετικά με τον Μητσοτάκη, ενώ κηδευόταν, και με τον Παπαδήμα, ενώ ανάρρωνε από τον τραυματισμό του από βόμβα επιστολή, σταλμένη λέγεται από τους “Πυρήνες της Φωτιάς” ή νέα οργάνωση 17 Νοέμβρη!

Είναι και η ελεεινή, υβριστικότερη ανάρτηση του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ – «δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα»!

Η τρομοκρατική βία των Βάσκων κατά των Ισπανών, του ΙΡΑ κατά των Βρετανών και των διάφορων τρομοκρατών στην Ιταλία ή Γερμανία, έπαψε. Οι τωρινές τρομοκρατικές επιθέσεις στις δυτικές χώρες είναι ξενόφερτες.

Μόνο στην Ελλάδα των Τσιπριστών συνεχίζονται – με την ευλογία και προτροπή των Συρανελλήνων. Μόνο έτσι μπορούν να κυβερνούν αυτά τα τσογλάνια του τυχοδιωκτισμού.

Οι τσιπριστές δεν έχουν ηθικό πλεονέκτημα – μόνο ηθική αυτουργία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *