Δ182: Παλαιστινιακό κράτος

Δ182: Παλαιστινιακό κράτος

- in Διεθνή
0

Πολλά κράτη στον ΟΗΕ αναγνωρίζουν το (ανύπαρκτο) Παλαιστινιακό κράτος. Είναι αριστεροί, σοσιαλιστές, μπανανίες και δικτατορίες – σαν τη Ρωσία, Βόρειο Κορέα και Νότια Αφρική, όλες διεφθαρμένες και δηλητηριώδεις.

Ξάφνου και η Ιρλανδία και η Νορβηγία που είναι πολιτισμένες, υποτίθεται, χώρες αναγνωρίζουν το Παλαιστινιακό κράτος.

Για τους Ιρλανδούς δεν εκπλήσσομαι. Από καιρό δείχνουν αντισημιτισμό. Άκουσα κάποτε το εξής ανέκδοτο (πραγματικό όμως):

Σ’ ένα εργοτάξιο, καθώς σχολούσαν στο τέλος της ημέρας, ο εργοδηγός είδε έναν οικοδόμο να μεταφέρει στην πλάτη του το σιδερένιο καρότσι με το οποίο κουβαλούσε τούβλα. “Πώς κι έτσι Πάντι;” τον ρωτά. “Ε, κουράστηκα να το σπρώχνω, Τζίμη” .

Με τέτοια μυαλά δεν είναι παράξενο που οι Ιρλανδοί βοηθούσαν τους Ναζί στον 2ο ΠΠ και μετά σκοτώνονταν μεταξύ τους (Καθολικοί εναντίον Προτεσταντών) και πρόσφατα εκδήλωσαν έντονο αντι–Ισραηλισμό.

Μα οι Νορβηγοί; Αυτοί πάσχουν από συχνή μέθη και ψευτο-ανθρωπισμό.

(Μαθαίνω πως και οι καθολικοί Ισπανοί ετοιμάζονται ν’ αναγνωρίσουν την Παλαιστίνη – ενώ δεν αναγνωρίζουν τους Βάσκους και Καταλανούς!)

Μα ποιο κράτος ακριβώς αναγνωρίζουν; Στη Δυτική Όχθη κυβερνά επί δεκαετίες η Παλαιστινιακή Αρχή με πρόεδρο τον Μ Αμπάς που πρόσφατα, τον Μάιο, μίλησε εναντίον της τρομοκρατικής βίας της Χαμάς των Γαζανών. Στη Λωρίδα της Γάζας κυβερνά με τρομοκρατία και βία η Χαμάς αλλά οι ηγέτες της ζουν πολυτελώς στα Εμιράτα και στην Τουρκία με περιουσία δισεκατομμυρίων που σφετερίστηκαν από τη βοήθεια την οποία δίνουν Άραβες και Δυτικοί Οργανισμοί για τους πρόσφυγες.

Οι Μashaal και Hanνieh δεν μένουν στη Γάζα όπου οι κοινοί πολίτες λιμοκτονούν και σκοτώνονται και σκοτώνουν Εβραίους μα και δικούς τους αντιφρονούντες! Χαμάς και Παλαιστινιακή Αρχή σε ορθόδοξη αραβική παράδοση αλληλο-μισούνται θανάσιμα!

Ποιο κράτος λοιπόν αναγνωρίζουν οι καλοθελητές;

Πολύ ορθά νομίζω το Ισραήλ τους καταγγέλλει πως υποστηρίζουν τρομοκράτες, δολοφόνους και βιαστές.

Να η εβραϊκή οικογένεια Μπίμπας.

Τους απήγαγαν οι Γαζανοί ως ομήρους. Μετά τις σφαγές της 7ης Οκτωβρίου δολοφόνησαν εν ψυχρώ πατέρα, μητέρα και μικρό Αριέλ! Τώρα, τον Μάιο, ανακοίνωσαν πως πέθανε και το βρέφος 11 μηνών, ο μικρούλης Κφιρ! Μια οικογένεια με δυο μικρά παιδάκια ξεκληρίστηκε από τους “αδικημένους” Γαζανούς Παλαιστίνιους!

Αυτούς, τους βιαστές, δολοφόνους τρομοκράτες, υποστηρίζουν τώρα πολιτισμένοι δήθεν Ευρωπαίοι. Ντροπή τους!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *