Δ185: Προσφυγικά στρατόπεδα

Δ185: Προσφυγικά στρατόπεδα

- in Διεθνή
0

Τέτοια στρατόπεδα υπήρξαν πάντοτε αφότου οι άνθρωποι άρχισαν να διώκουν,  μεταναστεύουν, πολεμούν, εκτοπίζονται κ.λπ.

Μια άλλη φέικ κατηγορία κατά των Ισραηλινών έχει να κάνει με τα άθλια, υποτίθεται, προσφυγικά στρατόπεδα των Παλαιστινίων που παραμένουν πρόσφυγες από τη δεκαετία 1940 – παιδιά προσφύγων, εγγόνια και δισέγγονα!

Να ένα προσφυγικό στρατόπεδο στο Νότιο Σουδάν. (Για τον πόλεμο και τις σφαγές εκεί καμία διαδήλωση!)

Κι ένα στη Mogadishu:

Τώρα, να και τα “στρατόπεδα” στη Γάζα, πριν την εισβολή των Χαμάς τρομοκρατών στο Ισραήλ (7/10/23) και την εισβολή των Ισραηλινών την επομένη στη Λωρίδα της Γάζας:

Ναι, απίστευτο. Έτσι άφησαν τη Γάζα το 2005 οι Ισραηλινοί όταν αποσύρθηκαν ολοκληρωτικά και η Γαζανοί επέλεξαν να κυβερνώνται από Χαμάς τρομοκράτες. Η φθορά προχώρησε ραγδαία καθώς οι τρομοκράτες διοχέτευαν τα κονδύλια βοήθειας στις τσέπες των πρωτοκλασάτων ηγετών και σε υπόγεια τούνελ και όπλα για να πλήττουν τους Ισραηλινούς – με ρουκέτες κυρίως.

Μερικοί θ’ αναφερθούν στα στρατόπεδα στη Δυτική Όχθη όπου υπάρχει όντως συνωστισμός και φτώχεια. Να το Nur Shami και το Balata.

Αυτά ανήκουν στην Παλαιστινιακή Αρχή που επίτηδες κρατά τους πρόσφυγες σε αυτήν την κατάσταση για να μπορεί να προβάλλει τη μιζέρια τους και να παίρνει εκατομμύρια από Άραβες και Δυτικούς Οργανισμούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *