Δ191: Ευρώπη και Ισλάμ

Δ191: Ευρώπη και Ισλάμ

- in Διεθνή
0

Επιτέλους η κοιμισμένη Ευρωπαϊκή Ένωση άρχισε ν’ αφυπνίζεται και να διαβλέπει τον τρομερό κίνδυνο που έφερε η βλακώδης πολιτική του ψευτο-ανθρωπισμού, ψευτο-πολυπολιτισμού και ψευτο-κατευνασμού προς τους ισλαμιστές μετανάστες οι οποίοι προβάλλουν θρασύτατα τη θρησκευτικο-πολιτική πίστη τους και απαιτούν με βίαιο πια τρόπο την επιβολής της στις χριστιανικές χώρες.

Ευτυχώς που μια πιο ρεαλιστική δεξιά παράταξη, δίχως φασιστικές βλέψεις, μα έχοντας επίγνωση της αυξανόμενης απειλής, αναδείχτηκε ισχυρότερη στις Ευρωεκλογές (Ιούνιος 2024) και άρχισε να παίρνει κάποια μέτρα.

Ένα πρώτο μέτρο είναι η αυστηρότερη αντιμετώπιση του τρομοκρατικού Ισλάμ στις διάφορες μορφές του.

Η ΕΕ θα παγώσει τα περιουσιακά στοιχεία ατόμων, εταιρειών και οργανώσεων που συνδέονται με και βοηθούν τη Χαμάς και άλλες παλαιστινιακές jihad ομάδες. Θα επιβληθούν επίσης απαγορεύσεις εισόδου σε χώρες της ΕΕ σε άτομα που συνδέονται με και βοηθούν τέτοιες ομάδες ή οργανώσεις ενώ υπάρχουσες βίζες θ’ ακυρωθούν και τ’ άτομα θ’ απελαθούν.

Επιτέλους.

Μα το ισλαμικό σαράκι έχει προχωρήσει βαθιά. Η νέα γενιά ισλαμιστών μεταναστών έχει απορροφήσει τη νοοτροπία του “ιερού πολέμου” και δεν δείχνει καμιά προθυμία να ενσωματωθεί στις δημοκρατικές συνθήκες της Δύσης. Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί: πάνω από 75% των παραβάσεων και σοβαρών εγκλημάτων γίνονται από ισλαμιστές.

Θα χρειαστούν και άλλα μέτρα. Ας ελπίσουμε πως δεν είναι πολύ αργά για τα νέα μέτρα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *