Ε1941: Ρωσικός κυνισμός και ΟΗΕ

Ε1941: Ρωσικός κυνισμός και ΟΗΕ

Kh-101 πύραυλος στο Κίεβο.

Πώς αντιδρά η Ρωσία στα όπλα που η Δύση παρέχει τώρα στην Ουκρανία με λιγότερους περιορισμούς στη χρήση τους;

Με τον ίδιο τρόπο που το κάνει εδώ και 2,5 έτη από την αισχρή εισβολή της. Με ανήλεους βομβαρδισμούς που θερίζουν και στρατεύματα και στρατιωτικές βάσεις και αμάχους και κατοικίες, πολυκαταστήματα, θέατρα και νοσοκομεία. Όπως γράφει ο An. Dremov: “Στον πόλεμο τα πάντα επιτρέπονται… Αν δεν βομβαρδίσουμε μαιευτήρια, σχολεία και κατοικίες δεν θα κερδίσουμε τον πόλεμο(!)….”

Το ίδιο έκαναν οι Ρώσοι στη Γεωργία το 2008, στη Συρία και νωρίτερα στην Τσετσενία (2000). Σαρωτικοί βομβαρδισμοί που ισοπεδώνουν χωριά και πόλεις.

Διότι δεν ξέρουν τίποτε άλλο και δεν έχουν πια αξιόμαχο στρατό να μπορεί να νικήσει.

Στις 8 Ιουλίου (Ημέρα φιλίας στη Ρωσία!) εξαπέλυσαν αρκετές πυραυλικές επιθέσεις κατά της Ουκρανίας. Επειδή, λένε, οι Ουκρανοί βάλλουν κατά ενεργειακών κέντρων μέσα στη Ρωσία! Η πιο ισχυρή ήταν στις 9.30 το πρωί. 40 πύραυλοι εκτοξεύθηκαν. Έπληξαν και το Okhmatdyt Νοσοκομείο Παίδων, ένα καθαρά τρομοκρατικό χτύπημα με 37 νεκρούς και 160 τραυματίες (09/07/24). Σε αντίθεση με τη Χαμάς, οι Ουκρανοί δεν κρύβουν όπλα στα νοσοκομεία τους.

Το Οχμαντίτ κατεστραμμένο!

Προηγούμενοι βομβαρδισμοί στη Vovchansk, Μαριούπολη (και αλλού)! Καμιά σχέση βέβαια με στρατιωτικές εγκαταστάσεις! Μόνο η ανάγκη νίκης μέσω τρόμου!

Καμιά διαμαρτυρία ή καταδίκη από τους ευαίσθητους φιλο-παλαιστίνιους αριστερούς!

Η Ρωσία εξακολουθεί να έχει θέση στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *