Ε1364: Τσιπρική παρουσία

Ε1364: Τσιπρική παρουσία

Η συνεχιζόμενη παρουσία του Σύριζα με ένα 20% ψηφοφόρων είναι αρκετή να σε κάνει άθεο ή να αμφισβητείς τουλάχιστον πως υπάρχει δικαιοσύνη στο σύμπαν. Αλλά όταν το καλοσκεφθείς το ζήτημα, καταλαβαίνεις πως πρόκειται για τον υπεροχότερο λαό σε ηλιθιότητα, αν όχι στην υφήλιο τουλάχιστον στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι ακριβώς η συμπαντική δικαιοσύνη που στον κρυφό και αόρατο κόσμο της Μητέρας Φύσης ενεργεί και παράγονται τέτοια εκτρώματα σαν τον τσιπρισμό του Σύριζα. Στην πραγματικότητα, εάν είναι κάποιος αμερόληπτος, διαπιστώνει πως οι καθαρόαιμοι τσιπριστές είναι κοντά στο 65% των ψηφοφόρων. Απλώς τα δύο τρίτα έχουν ηπιότερη, σχεδόν ανεκτή σχιζοφρένεια. Γράφω, αντιγράφοντας και διασκευάζοντας τον αγαπητό μου Ανδρέα Δρυμιώτη (Καθημερινή 30/1/22 «Είναι απολύτως βέβαιο ότι έχουμε τρελαθεί».)

Η Εφημερίδα των Συντακτών που στηρίζει ακούραστα και φωναχτά τον Σύριζα και όλη την οπισθοδρομική του κομπανία: έχει αυτήν την αρχή: «Δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας [μας] να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών.» Στην πράξη επιδίδεται και σε κανιβαλισμό και σε λασπώδη απαξίωση προσώπων και θεσμών μη αναρχοαριστερής νοοτροπίας, μα συνεχίζουμε. «Για τον λόγο αυτόν δεν δημοσιεύουμε σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού ή σεξιστικού περιεχομένου».

Το πόσο ψεύδονται φαίνεται από τον ξεσηκωμό τους για να υπερασπιστούν δυο χυδαιότατους αλήτες όπως ο Πολάκης και ο Κραουνάκης. Διότι τα εμετικά, άκρως προσβλητικά κείμενά τους απαγορεύτηκαν και οι λογαριασμοί τους στο Facebook μπλοκαρίστηκαν. Μα αυτοί οι δωσίλογοι της βρισιάς και ασυναρτησίας μπορούν να αποκλείουν αντιφρονούντες και να τους καθυβρίζουν, μα το FB, που έχει ακριβώς την ίδια αρχή αμεροληψίας αφενός και προστασίας αφετέρου ενάντια σε προσβλητικά κ.λπ. σχόλια, δεν δικαιούται να αποκλείσει τέτοιους χυδαίους ψεύτες υβριστές και στρεβλωτές της πραγματικότητας. Είναι τα δυο μέτρα και σταθμά της Αναρχοαριστερής τρέλας που διακατέχει δισεκατομμύρια. (Μπορεί να είμαι κι εγώ ένας σαλεμένος, μα σίγουρα όχι τσιπριστής!)

Προσέξτε πως από την Ελλάδα επαναληπτικά είναι οι επαγγελματίες αναρχοαριστεροί υβριστές που έχουν μπλοκαριστεί στο FB: Έλενα Ακρίτα, Ευγενία Λουπάκη, Πολάκης, Κραουνάκης.

Τώρα εξεγέρθηκε ο τέως υπουργός Χρ. Βερναρδάκης, άλλος καθυστερημένος παλιάτσος πολιτικάντης και καλεί με ανάρτησή του τον Πρόεδρο της Βουλής να πάρει θέση (ποια δηλαδή;) διότι «η διατύπωση ελεύθερης και επώνυμης γνώμης ενός βουλευτή [δηλ. Πολάκη] ακυρώνεται από ιδιωτικό φορέα [δηλ. FB], σε ευθεία υπονόμευση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και δημοκρατικής, νομιμότητας στη χώρα. Δεν θα το αφήσουμε έτσι…» Δηλαδή τι θα κάνουν;

Μα και άλλοι βουλευτές αυτού του βρομερού και βλαβερού καρκινώματος ζητούν από τον Π-της-Β τη σύγκλιση μιας επιτροπής (πάλι επιτροπή!) να εξεταστεί αυτό το ζήτημα («των εκπροσώπων της εταιρείας Facebook Inc. στην Ελλάδα»). Δηλαδή αυτοί οι φωστήρες της ασυναρτησίας και οπισθοδρόμησης θα πουν στον ιδιώτη Zuckerberg να πάψει να προστατεύει άλλους χρήστες του FB από τις χυδαιότητες των αρρωστημένων αναρχοαριστερών. Και πως θα τον πείσουν;

Οπωσδήποτε αυτό το γεμάτο 40% των τσιπριστών έχει τρελαθεί και το 25% έχει ψυχική αρτηριοσκλήρωση σταλινισμού, ή ανίατη σχιζοφρένεια υψηλού βαθμού!

Διαβάζω τις δημοσκοπήσεις (Οκτ/22): Αλέξης 23%, Ανδρουλάκης 11%, ΚΚΕ 5% και Βαρουφάκης 3%+. Σύνολο 42%! Αν προστεθούν και οι οπαδοί των εξωκοινοβουλευτικών συμμοριών σίγουρα περνάμε το 50% – ή φτάνουμε πολύ κοντά!

Όλοι αυτοί οι «προοδευτικοί» υποσκάπτουν τον υγιή κοινωνικό ιστό και εμποδίζουν όσο μπορούν την ανάπτυξη και πρόοδο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *