Ισ427: Ισραήλ, ΗΠΑ, Αυστραλία

Ισ427: Ισραήλ, ΗΠΑ, Αυστραλία

- in Ιστορικά
0

Συχνά γίνονται συγκρίσεις μεταξύ εποίκισης Βόρειας (και Νότιας) Αμερικής και Αυστραλίας αφενός και Ισραήλ αφετέρου. Όπως Ευρωπαίοι διαφόρων εθνικοτήτων μετανάστευσαν στην Αμερική από τον 16ο αιώνα κι έπειτα και κατέλαβαν τα εδάφη των γηγενών Ερυθρόδερμών συχνά εξοντώνοντας ολόκληρες κοινότητες, ή όπως οι Βρετανοί άρχισαν ν’ αποικίζουν την Αυστραλία (και Νέα Ζηλανδία) αγνοώντας τους γηγενείς κατοίκους, τον 18ο αιώνα, έτσι και οι Εβραίοι ήρθαν από Ευρώπη και κατέλαβαν την Παλαιστίνη μετά τον 2ο ΠΠ εκδιώχνοντας τους Άραβες κατοίκους.

Υπάρχουν δυο σοβαρά σφάλματα σ’ αυτές τις συγκρίσεις.

α) Μερικές χιλιάδες Εβραίοι πάντα ζούσαν στη γη που ονομάστηκε Ισραήλ ενώ ο όρος Παλαιστίνη κάλυπτε μια πολύ ευρύτερη περιοχή στην Οθωμανική Αυτοκρατορία μέρος της “Ευρύτερης Συρίας” ουδέποτε υπήρξε κράτος Παλαιστινιακό και Παλαιστίνιοι ως το 1960 διεθνώς θεωρούνταν οι ντόπιοι Εβραίοι/Ιουδαίοι (όχι Άραβες).

β) Οι Εβραίοι αγόραζαν γη από τους Άραβες τις δεκαετίες πριν τον 2ο ΠΠ και σταδιακά μετοικούσαν στα εδάφη που από την κλασική αρχαιότητα θεωρούνταν Ιουδαϊκά.

Άλλα ο μύθος περί Παλαιστινιακού κράτους που εξύφαναν οι Μυστικές Υπηρεσίες της ΕΣΣΔ και της Ρουμανίας και ανακήρυξαν πρώτον ηγέτη τον Αιγύπτιο Αραφάτ ρίζωσε και χρησιμοποιείται πλατιά στην προπαγάνδα των Αράβων ισλαμιστών που τώρα πια θεωρούν εαυτόν ως μόνο και αποκλειστικό δικαιούχο κάτοικο της περιοχής. Οι Εβραίοι πρέπει να εξοντωθούν από τον ποταμό Ιορδάνη ως τη θάλασσα της Μεσογείου. Και όχι μόνο αυτοί, αλλά οι Εβραίοι όλοι παντού στον κόσμο! (και οι φανατικοί ισλαμιστές θέλουν να εξοντώσουν και τους Αμερικανούς και όλους τους μη-ισλαμιστές, τους απίστους “καφίρ”, σε όλο τον πλανήτη!)

Το Ισραήλ σήμερα καλύπτει μόλις το 0,1% της εδαφικής έκτασης στη Μέση Ανατολή. Ένας χάρτης της Μέσης Ανατολής το δείχνει καθαρά.

Ο πληθυσμός του Ισραήλ είναι μόλις 0,2% του πληθυσμού της Μέσης Ανατολής και συμπεριλαμβάνει σχεδόν 2εκμ. μη-Εβραίων (Άραβες μουσουλμάνοι 1,5 εκμ., υπόλοιποι, Δρούζοι και Χριστιανοί), ενώ οι Άραβες ισλαμιστές στη Μέση Ανατολή είναι σχεδόν 500 εκμ.

Αυτή η μικρή χώρα Ισραήλ είναι η μόνη φιλελεύθερη Δημοκρατία σε όλη την περιοχή κι έχει όλη την πολυπολιτισμική ποικιλία και όλες τις ελευθερίες του Δυτικού πολιτισμένου κόσμου.

Μετέτρεψαν την έρημο σ’ ένα πελώριο περιβόλι, σε μια ανεπτυγμένη κοινωνία που κέρδισε 180 Νόμπελ και δίνει βοήθεια κάθε είδους στην Αίγυπτο και Ιορδανία και τους αραβικούς θύλακες της Δυτικής Όχθης και της Γάζας.

Μα ο παλαβός μύθος θέλει αυτήν τη χώρα να σχεδιάζει την γενοκτονία των Αράβων και την κατάκτηση του κόσμου!

Μόνο ανόητοι τον πιστεύουν και τον προπαγανδίζουν!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *