ΠΟ286: Εβραίοι και Παλαιστίνιοι

ΠΟ286: Εβραίοι και Παλαιστίνιοι

Οι Παλαιστίνιοι στη Λωρίδα της Γάζας και στη Δυτική Όχθη είναι από τους πιο φτωχούς και στερημένους λαούς στον κόσμο. Είναι μουσουλμάνοι. Η Χαμάς που κυβερνά εδώ και 16 έτη τη Γάζα είναι μια τρομοκρατική οργάνωση φανατικών τζιχαντιστών που κλέβουν την περισσότερη βοήθεια από τον λαό για πάρτη τους. Οι μάζες ζουν σε φτώχεια και οι ηγέτες, πολιτικοί και στρατιωτικοί, ζουν σε απίστευτη πολυτέλεια στα Εμιράτα και στην Τουρκία. Μερικοί είναι δισεκατομμυριούχοι με ιδιωτικά γιοτ και τζετ!

Οι Σύριοι είναι μουσουλμάνοι.

Οι Λιβανέζοι είναι μουσουλμάνοι στην πλειονότητά τους.

Οι Ιορδανοί είναι μουσουλμάνοι: η βασιλική οικογένεια ζει σε χλιδή, οι μάζες σε φτώχεια.

Οι Ιρανοί είναι μουσουλμάνοι.

Οι Πακιστανοί είναι μουσουλμάνοι.

Οι πλείστοι Νιγηριανοί είναι μουσουλμάνοι.

Οι Αιγύπτιοι στις λαϊκές μάζες τους είναι κι αυτοί φτωχοί μουσουλμάνοι.

Στην Υεμένη είναι μουσουλμάνοι.

Στη Σομαλία είναι μουσουλμάνοι.

Όλοι αυτοί οι λαοί ζουν σε τριτοκοσμική φτώχεια. Μόνο στη Σαουδική Αραβία και στα Εμιράτα οι λαοί ζουν κάπως καλύτερα χάρη στα αποθέματα πετρελαίου. Μα κι αυτοί ζουν με όλους τους περιορισμούς του Ισλάμ – ιδίως οι γυναίκες που καταπιέζονται.

Κανένα μουσουλμανικό κράτος δεν θέλει τους Παλαιστίνιους. Από ό,τι φαίνεται, ούτε ο Αλλάχ τους θέλει πια.

Από την άλλη πλευρά είναι οι Εβραίοι τους οποίους μισούν, φθονούν και θέλουν να αφανίσουν για να πάρουν τα εδάφη τους.

Άραγε θα προοδεύσουν; Στη Γάζα οι Ισραηλινοί το 2005 άφησαν περιβόλια, επιχειρήσεις, λιμάνια, αεροδρόμιο, υποδομές, δρόμους και συστήματα άρδευσης και υδροδότησης. Αυτά όλα καταστράφηκαν για να αναπτυχθεί η Χαμάς και η τρομοκρατία της με τις ρουκέτες, τους δολοφόνους και τα τούνελ της. Σε όλο τον κόσμο οι πιο φτωχές μάζες είναι οι μουσουλμάνοι είτε ως μειονότητες είτε ως λαός που διαφεντεύει μια χώρα.  

Αντίθετα, οι μισητοί εχθροί τους, οι Εβραίοι, παντού, σε όλες τις χώρες της Δύσης, διακρίνονται για την κοινωνική ευημερία τους, για τη συμβολή τους στην πολιτισμική και οικονομική ζωή της χώρας όπου ζουν – Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία κ.λπ. Όπου κι αν βρεθούν, σύντομα συγχωνεύονται στο έθνος, στην κοινωνία και μετέχουν στην κουλτούρα της χώρας. Δεν στασιάζουν, δεν έχουν θρησκευτικές απαιτήσεις, δεν έχουν φτιάξει τρομοκρατικές οργανώσεις, δεν υπονομεύουν τη χώρα όπου ζουν.

Στο Ισραήλ πήραν ένα κομμάτι ερήμου εγκαταλειμμένο από τη Φύση και τον Θεό κι έφτιαξαν απέραντα περιβόλια και λαχανόκηπους, λιμάνια και αεροδρόμια, βιομηχανίες, πανεπιστήμια, νοσοκομεία – όλα από τα καλύτερα και πιο παραγωγικά στον κόσμο. Οι πανεπιστημιακοί τους έχουν κερδίσει πάνω από 180 Νόμπελ.

Και όλη την ώρα υπό την απειλή εξόντωσης από τα μπουλούκια των κατσαρίδων των Αράβων και των δολοφόνων της Χαμάς.

Και το κατόρθωσαν σε 3 γενιές με τις ισχυρότερες ένοπλες δυνάμεις και τη μόνη φιλελεύθερη δημοκρατία στη Μέση Ανατολή και μια οικονομία ισάξια της Γαλλίας, της Ιταλίας και του Καναδά.

Υπάρχει τρομερή ανεπάρκεια και οπισθοδρόμηση στο θρησκευτικό και πολιτικό καθεστώς που είναι το Ισλάμ! Και απάνθρωπη επιθετικότητα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *