Ε944. Επικαιρότητα: Η αντιπολίτευση αντεπιτίθεται

Ε944. Επικαιρότητα: Η αντιπολίτευση αντεπιτίθεται

- in Επικαιρότητα
0

1. Αύγουστος και διακοπές, για τους πολλούς, ακόμα και για τον κ. Τσίπρα που, αφού άφησε λίγο μούσι, ξαναξυρίστηκε.

Ψάχνει και ψάχνεται να βρει κάτι από τη χαμένη του δημοτικότητα αυτός ο άχαστος της Πρώτης Φοράς, είθε και τελευταίας.

Από την άλλη και ο ίδιος δεν έχει χάσει τίποτα από τον παλιό εαυτό του. Χρησιμοποιεί όλα τα κόλπα που, νομίζει, τον έκαναν δημοφιλή και στο 3% της παλιάς κλίκας του και στο πασοκοθρεμμένο παλαβό τμήμα του πληθυσμού. Μα είναι σε λάθος ώρα με λάθος τρόπο και δεν του βγαίνουν. Στις 6/9/2020 μια δημοσκόπηση έδειχνε το τσιπρικό κόμμα να σέρνεται 17 μονάδες πίσω από τη ΝΔ!

Οι Νεοδημοκράτες υπουργοί είναι στην πλειοψηφία τους όχι πολύ διαφορετικοί από προηγούμενους και κάνουν τη μια γκάφα μετά την άλλη, μα οι τσιπριστές επιτίθενται σε ανεμόμυλους!

2. Τι ήθελαν να δημιουργήσουν καυγά για την επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Αντίπαρο και τη συνάντησή του με το ζεύγος Τομ και Ρίτα Χανκς που έχουν πάρει την ελληνική υπηκοότητα; Σιγά το σκάνδαλο επειδή έβγαλε φωτογραφίες με το διάσημο ζευγάρι και τα ελληνικά διαβατήρια.

Ξέχασαν οι αθεόφοβοι τις φωτογραφίες του Μεγάλου Αφεντικού στο κότερο να πίνει το ποτάκι του και να καπνίζει το πούρο του – αυτός ο προστάτης των προλετάριων;

Υπάρχουν τόσα και τόσα θέματα να καταπιαστούν στα σοβαρά όπως το άθλιο εκπαιδευτικό σύστημα, οι αποκρατικοποιήσεις που δεν γίνονται, οι μετανάστες που δεν τακτοποιούνται κλπ.

3. Και βρήκαν να επιτεθούν στο στρατιωτικό ελικόπτερο με το οποίο ο Μητσοτάκης πήγε στην Επίδαυρο να παρακολουθήσει μια εμβληματική παράσταση.

Και η Αυγή θλίβεται διότι ο Μητσοτάκης συνέφαγε με τους Χανκς και η κυρία του, Μαρέβα, ήταν κομψή στην Επίδαυρο.

Πόσο ανόητοι κατάντησαν.

Ξέχασαν τον τουρισμό που έκανε το ζεύγος Τσίπρα, όχι μόνο στην Ελλάδα μα και στο εξωτερικό, ως την Κίνα!

Ξέχασαν πως ο Τσίπρας χρησιμοποιούσε το πρωθυπουργικό αεροπλάνο, με τα τεράστια έξοδα, για να πάει στην Κούβα, ο μόνος Ευρωπαίος ηγέτης στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο, για να πεταχτεί στο Παρίσι – για ιδιωτική επίσκεψη!

Ξέχασαν και τον “σύντροφο” Καμμένο των Ανελλήνων που πετούσε στην Αμερική για λίγο τζόγο!

Εξοργίστηκαν για ένα ταξιδάκι με ελικόπτερο από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο. Ναι, τέτοια αντιπολίτευση θέλουμε!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *