E1952: Γυναικεία ένδυση

E1952: Γυναικεία ένδυση

- in Επικαιρότητα
0

Δεν αμφιβάλλω πως οι γυναίκες, άσχετα με τα όσα ισχυρίζονται οι ίδιες και διάφοροι δικαιωματιστές, ντύνονται όλο και πιο προκλητικά – με γνώση τους.

Πολύ απέχουν οι φανατικοί ισλαμιστές, όμως, που κατηγορούν τις Δυτικές πως ντύνονται σαν πόρνες.

Είναι αλήθεια πως τελικά η ενδυμασία μιας γυναίκας δεν είναι η πρώτη αιτία για τις επιθέσεις που δέχονται από άγριους μουσουλμάνους. Μπορεί να ειπωθεί ακόμα πως δεν εκδηλώνει τον ηθικό χαρακτήρα και την αξία της.

Επιπλέον, αν σέβεσαι τη γυναίκα θα την σεβαστείς, είτε είναι ντυμένη με μπούρκα (από πάνω ως κάτω) είτε γυμνή. Αναγνωρίζεις πως είναι μια ενσωμάτωση του ίδιου δημιουργού-θεού ή της ίδιας υπέρτατης δύναμης που ενσαρκώνεται και σ’ εσένα.

Η πλήρης κάλυψη δεν είναι ούτε προστασία από λάγνη ματιά και βιασμό ούτε καν ένδειξη πραγματικής σεμνότητας. Όταν αναγκάζονται οι γυναίκες να ντύνονται με μπούρκα (πλήρη κάλυψη εκτός από τα μάτια) ή να περιορίζονται στο σπίτι/χαρέμι του ισλαμιστή αντρός δεν προστατεύονται ως πολύτιμη ύπαρξη αλλά φυλακίζονται ως σκλάβες. Και αυτή η προστασία συνήθως συνοδεύεται από αποκλεισμό από εκπαίδευση και χρήσιμη συμμετοχή και προσφορά στα κοινά.

Το ότι η πλήρης κάλυψη δεν είναι όντως προστασία, φαίνεται από το γεγονός πως και μουσουλμάνες και άλλες γυναίκες (με βαρύ ντύσιμο) βιάζονται από τους βάρβαρους ισλαμιστές.

Ο ίδιος ο μεγάλος Προφήτης τους έπασχε από ανίατη λαγνεία και άρπαζε όποια όμορφη γυναίκα του άρεσε, ακόμα και την 9χρονη Αϊσέ! Οι σύγχρονοι μουσουλμάνοι τον μιμούνται.

Οι Ισλαμιστές είναι ζηλόφθονοι και μικρόμυαλοι. Ζηλεύουν τις ελευθερίες της Δύσης και αδυνατούν να κατανοήσουν πως οι ίδιοι πρέπει να μάθουν να συγκρατούν την αρρωστημένη λαγνεία τους.

Κάθονται στον ίδιο πάγκο μόλις ένα μέτρο μα 14 αιώνες χωριστά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *