Το σκάνδαλο του αιώνα

Το σκάνδαλο του αιώνα

- in Επικαιρότητα
0

1. Ήταν ο κ. Παπαγγελόπουλος, ο ίδιος που τώρα θα περάσει από την Προανακριτική Επιτροπή, που πρωτομίλησε για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της ιστορίας των Ελλήνων. Κάτι εξαιρετικά ελπιδοφόρο για τη μουντή και άχρωμη περίοδο των τσιπριστών στη δύση τους.

Έτσι εξελισσόταν κανονικά η κανονικότητα του κ. Τσίπρα όταν πολύ νωρίτερα ο αψύς Σφακιανός κ. Πολάκης (που γενικά γράφει τους πάντες και τα πάντα) φώναζε στην ΚΕ του Σύριζα « να κλείσουμε κανέναν [αντιπολιτευόμενο] φυλακή για να κερδίσουμε τις εκλογές».

Ήθελε και η σύντροφος Τσίπρα, η κα Μπέμπα, όχι μόνο τη διακυβέρνηση μα πραγματική εξουσία – σαν του Λένιν.

Sic transit gloria…Έτσι φεύγουν οι αναλαμπές δόξας. Έτσι έσβησαν και οι ελπίδες για εξουσία μα και για σκάνδαλο και φυλάκιση αντιπάλων.

2. Οι ανώνυμοι μάρτυρες, προστατευόμενοι της κυβέρνησης, πριν καν πέσει εκείνη η κυβέρνηση των μωρόδοξων ανεύθυνων και ανίκανων κλόουν, άρχισαν να αντιφάσκουν για το μέγα σκάνδαλο Νοβάρτις.

Χοντροειδείς γενικόλογες καταθέσεις που δεν έπειθαν κανέναν.

Ο δε γενικός διευθυντής της εταιρίας, που οι άγνωστοι μάρτυρες ενέπλεκαν στις σκοτεινές πλεκτάνες δωροδοκίας πολιτικών και του Κεντρικού Τραπεζίτη κ. Στουρνάρα, δεν κλήθηκε ποτέ να καταθέσει – αφού δεν υπήρχε περίπτωση να στηρίξει την τσιπρική προσπάθεια.

Είναι τόσο ανίκανοι που δεν κατάφεραν να διεκπεραιώσουν ούτε την υλοποίηση του λενιστικού δόγματός τους να απαγγείλουν τις «κατηγορίες άσχετα με στοιχεία και ας αποδείξουν οι άλλοι την αθωότητά τους».

Αυτό το κατηγορητήριο, μια ακόμη εκδήλωση του κακόβουλου κυνισμού της τσιπρικής αναρχοαριστεράς, γύρισε μπούμεραγκ για τους ίδιους.

3. Μέρα με τη μέρα πλήθυναν οι ενδείξεις πως επρόκειτο για μια κακοστημένη σκευωρία ανήθικων ανθρώπων που βρέθηκαν στην κυβέρνηση – χωρίς όπως ομολόγησε ο σεπτός κ. Βούτσης, πρώην πρόεδρος της Βουλής, μα πρωτοκλασάτος τσιπριστής, να έχουν προετοιμαστεί να κυβερνήσουν. (Ήταν φανερό πως ούτε οι ίδιοι ούτε οι σύντροφοι Ανέλληνες ήξεραν που πάνε τα τέσσερα).

Και ήρθαν οι καταθέσεις εισαγγελέων για τις μανούβρες του βρόμικου Ρασπούτιν που έπλεκε και κινούσε τα παρακρατικά δικαστικά νήματα.

Ένας εκ των μαρτύρων επίσης παρουσιάστηκε σε τηλεκπομπή (του κ. Τσίμα) ομολογώντας πως πιέστηκε και απειλήθηκε αφόρητα να εμπλέξει με μαρτυρίες τον Διοικητή της ΤτΕ, κ. Στουρνάρα!

Τι άλλα θα μάθουμε;

Η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου, πάντα χειμαρρώδης, αποκάλυψε πως ο κ. Παπαγγελόπουλος ήταν «το δεξί και μακρύ χέρι του Αλέξη Τσίπρα και του Προκόπη Παυλόπουλου» (πρωθυπουργού και προέδρου αντίστοιχα).

Ίσως ο κ. Μπουκάλας να γράψει εκτενώς στην Καθημερινή για το θέμα. Καλύτερα θα ήταν βέβαια αν ο κ. Γαβράς γυρίσει ταινία «Πλεκτάνες ενηλίκων».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *