Κατρούγκαλος και φάκε-νιους

Κατρούγκαλος και φάκε-νιους

- in Επικαιρότητα
0

1. Η νομοθεσία του κ. Κατρούγκαλου είναι δεδομένη κυρίως ως προς τα Εργατικά, μα όχι μόνο.

Αυτός δεν είναι ασκός αέρα κοπανιστού, όπως ο κ. Φλαμπουράρης που μόνο για ετούτο το χάρισμά του είναι γνωστός. Αυτός βρίσκεται συνεχώς στις επάλξεις του τσιπρικού αγώνα κατά των εχθρών, έστω κι αν αυτοί προχωρούν σε δρομάκους που χάραξαν οι τώρα εξαφανισμένοι τσιπριστές της ένδοξης εξουσίας 2015-19.

Να μην ξεχνάμε ωστόσο πως ο κ. Κατρούγκαλος εκτός από την ενδυματολογική του αισθητική (που δεν έγινε μόδα ούτε για τον Τσίπρα ούτε για άλλους) άφησε και τον περίφημο Νόμο του για τα εργατικά που θεωρείται άκρως αντι-εργατικός, παρότι εξαίρετο δείγμα αναρχοαριστερής νοοτροπίας στην εξουσία.

Είναι ο ίδιος που μας φώτισε με την ακόλουθη λαμπρή μπαρούφα «για όποιον δεν υπάρχουν στοιχεία για να αποδειχθεί ένοχος στο δικαστήριο δεν σημαίνει πως είναι αθώος». Αυτή σχετίζεται φυσικά με τους «μη-αθώους» πολιτικούς που ενοχοποίησε το νομικό τσούρμο τσιπριστών με κουκουλοφόρους μάρτυρες κατηγορίας.

2. Μα πρέπει να μείνει στην ιστορία των ανόητων της Βουλής με τις μπαρούφες του για την ψήφο αποδήμων.

Δεν πιστεύω πως αυτός είναι τόσο ανόητος ώστε να έχει επινοήσει την αντίρρηση των Συριζαίων με το σκεπτικό «Ναι μεν να ψηφίζουν οι απόδημοι Έλληνες μα η ψήφος τους να μη μετράει (!!!) διότι δεν ξέρουν τι πραγματικά τεκταίνεται στην Ελλάδα κι έτσι θα αλλοιώνεται η εκπροσώπηση».

Τέτοιο βαρύγδουπο και τόσο «λογικό» σκεπτικό πρέπει να προέρχεται από τον Αρχιερέα του Τσιπρισμού (ή κάποιον σαν τον Φλαμπουράρη ή τον Παππά). Κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να το σκαρφιστεί.

Τέτοιου είδους σκεπτικά συνιστούν την αχυροδιατροφή την οποία μοιράζει αφειδώς και δωρεάν ο Σύριζα στους ένδημους οπαδούς του για να γνωρίζουν επαρκώς τι τεκταίνεται στη χώρα τους.

3. Μα ο κ. Κατρούγκαλος μας γοήτευσε με τις φέικ ειδήσεις του που είχαν την χρωματική ποιότητα της ενδυματολογικής αισθητικής του.

Η πρόταση των τσιπριστών, εξήγησε στη Βουλή αναφερόμενος στο σκεπτικό στο τμήμα §2, «είναι αυτή που επικρατεί στην Ευρώπη… το μοντέλο Γαλλίας και Γερμανίας».

Πόσο μπούφος πρέπει να είσαι για να γίνεις υπουργός και να πιάνεσαι συνεχώς αδιάβαστος και ανόητος;

Διότι ακόμα και οι μόνιμοι κάτοικοι του Εξωτερικού, Γερμανοί πολίτες, δικαιούνται να ψηφίζουν εφόσον έχουν εγγραφεί στους καταλόγους – προσέξτε, ακόμα και αν δεν έχουν ζήσει ποτέ στη Γερμανία!

Οι Γάλλοι επίσης της Αλλοδαπής μπορούν να ψηφίζουν σε πρεσβείες και προξενεία εφόσον έχουν εγγραφεί σε δημοτικούς καταλόγους. Αυτοί μάλιστα ψηφίζουν 11 (έντεκα) βουλευτές!

Πώς να μην τους αποκαλείς τσαρλατάνους και τσογλάνια, όπως κάνει ο κ. Πετριάς;…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *