Δημοκρατικές διαδικασίες τσιπριστών

Δημοκρατικές διαδικασίες τσιπριστών

- in Επικαιρότητα
0

1. Έχουμε διαπιστώσει πως περίπου 32% των Ελλήνων στηρίζει τον κ. Τσίπρα, την πολιτική του φιλοσοφία, τις μεθόδους και τους συντρόφους του. Αυτό είναι το γενικό επίπεδο του λαού. Σε τέτοια καθυστέρηση τους καταδίκασαν τα σοσιαλδημοκρατικά συστήματα Παιδείας και η αναρχοαριστερή προπαγάνδα, που θαυματουργά και ύπουλα διάβρωσε τη νοοτροπία της λεγόμενης Δεξιάς.

Ακούσαμε τους τσιπριστές να ψεύδονται ασύστολα στρεβλώνοντας ακόμα και πασίγνωστα προφανή πράγματα – όπως το ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ και το τρίτο και μοχθηρότερο μνημόνιο που αντί να σκιστεί έγινε για το τσιπρικό γκουβέρνο χαράς ευαγγέλιο. Μα οι τσιπριστές μιλούν μόνο για τα προηγούμενα!

Είδαμε και τον ίδιο τον Αλέξη να καπνίζει πούρο και να πίνει το αλκοόλ του σε βαρκαρόλα με χλιδάτο κότερο. Διακοπές!

2. Υπήρξε μια συναίνεση για την ψήφο των αποδήμων. Όλα τα κόμματα πριν των ακραίων μουρλών του Μπαρουφάκη έκαναν κάποιες υποχωρήσεις στις κόκκινες γραμμές τους και τα βρήκαν. Σπουδαίο επίτευγμα, νομίζω, που, παρότι δεν έδωσε ορθά την ψήφο στους ξενιτεμένους, ωστόσο αποτελεί μια νέα βάση για επανάληψη και πρόοδο.

Μα τα πολιτικά πράγματα δεν συνεχίζουν σε αυτήν την κατεύθυνση. Οι τσιπριστές δεν θέλουν, δεν μπορούν, να μη δημιουργούν προβλήματα για την κυβέρνηση, για τους ίδιους, για το Έθνος. Θέλουν πάση θυσία την πολύφερνη εξουσία έστω και αν αναγνώρισαν μερικοί πως δεν ήταν (και δεν είναι) ικανοί.

Έτσι αντί να βάλουν πλάτη να προχωρήσει, να διαλευκανθεί και να τελειώνει το σκάνδαλο των αιώνων της άνομης αμαρτωλής Νοβάρτις και των πολιτικών που εμπλέκονται μαζί με προστατευόμενους κουκουλοφόρους μάρτυρες, κάνουν σκέρτσα αποπροσανατολισμού. Διότι προφανώς γνωρίζουν άριστα πως είναι ένοχοι σκευωρίας εναντίον πολιτικών αντιπάλων.

3. Ο κ. Τσίπρας με την απαράμιλλη σοφία του, ανώτερη φυσικά και του Τραμπ, διόρισε δυο τσιπρικούς βουλευτές από τους οποίους μόνο ο ίδιος και ο Παππάς είναι χειρότεροι σε ασυναρτησία, δηλαδή τους Πολάκη και Τζανακόπουλο, ως εκπροσώπους του Σύριζα (και Προοδευτικής Οπισθοδρόμησης) στην Προανακριτική Επιτροπή για το σκάνδαλο Νοβάρτις.

Προσέξτε την πονηρή παλαβομάρα. Και οι δυο είναι μάρτυρες στη διερεύνηση του σκανδάλου. Μα το σαΐνι της απάτης επιχειρεί, ενάντια στον Κανονισμό της Βουλής και το Σύνταγμα της χώρας, να τους διορίζει εισαγγελείς και δικαστές!

Και ο μεν Τζανακόπουλος τήρησε σιγή όταν η πλειοψηφία ψήφισε να αποκλειστούν από την Επιτροπή, ο δε Πολάκης, με τον γνωστό τσαμπουκά απείλησε ότι θα συμμετάσχει παρά την απόφαση της πλειοψηφίας και πως θα πρέπει να τον πάρουν σηκωτό!

Προσέξτε το ηθικό πλεονέκτημα και τον δημοκρατικό τρόπο πολιτικής που ευαγγελίζονται και εφαρμόζουν οι τσιπριστές. «Δημοκρατία είναι μόνο αυτό που θέλω εγώ! Οι αντίπαλοι να μπουν φυλακή!»

Και ο Τσίπρας, μέγας υμνητής της Δημοκρατίας, στηρίζει τον τραμπούκο – ίσως διότι του αρέσουν οι βαρκάδες που πάνε μαζί στην Κρήτη. Και γράφει στον πρόεδρο της Προανακριτικής ζητώντας ρέστα ενώ είχε προειδοποιήσει και απειλήσει «αλλοίμονο, αν δεν δεχθείτε τους δυο σταρ!»

Ε, δεν θα γίνουν δεκτοί!

Τι θα κάνει ο δημοκρατικός ηγέτης της αναρχοαριστερής Συμμαχίας;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *