Έξαψη πόλωσης και ψευδολογίας

Έξαψη πόλωσης και ψευδολογίας

1. Τρία σίγουρα μπορούν να λεχθούν για τους τσιπριστές.

α) Στη λενινιστική τους διαλεκτική τα πάντα επιτρέπονται και τα πάντα μπορούν να ανατραπούν οποιαδήποτε στιγμή με γνώμονα την (κατάληψη και) παραμονή στην εξουσία: το ΟΧΙ γίνεται ΝΑΙ και το βούρκο του μυαλού του κ. Τσίπρα “καθαρότητα νοητική”· η Αμερική είναι η αγαπημένη σύμμαχος μα και δολοφόνος των λαών· η ελλαδική Εκκλησία με την οπιούχο θρησκεία της που εκμαυλίζει τον λαό είναι η μεγάλη συνεργάτης!

β) Η ως τώρα διακυβέρνησή τους (Δεκ 2018) χαρακτηρίζεται από ανεντιμότητα, ανευθυνότητα και ανικανότητα σε κάθε τομέα – εκτός ενός. Επιδεικνύουν αψεγάδιαστη δεξιότητα στην ψευδολογία.

γ) Δεν λένε ψέματα παρά μόνο όταν σωπαίνουν.

2. Πρόσφατα, μέσα Νοεμβρίου 2018, τα φερέφωνά τους Αυγή, Εφημερίδα Συντακτών και Documento (του γνωστού Καλογρίτσα!) δημοσίευσαν την συνταρακτική είδηση πως ο Κυρ. Μητσοτάκης, κομματάρχης της ΝΔ, είχε συνέντευξη με τον μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο και κάπου του είπε “Εγώ είμαι χριστιανός, ο πρωθυπουργός άθεος”.

Η είδηση, όπως διευκρίνισε ο Χ. Κονιδάρης της Αρχιεπισκοπής είναι ψευδέστατη, φάκε νιους κατά κ. Πολάκη, δηλ fake news! Το ότι και οι 3 ημερήσιες δημοσίευσαν το ίδιο κείμενο δείχνει πως ήταν σταλμένο από την κεντρική πηγή του τσιπρισμού το σκοταδιστικό υπόγειο Μαξίμου.

Κανονικά οι αρχισυντάκτες του βοθροτύπου θα έπρεπε να ζητήσουν συγγνώμη από το αμελητέο έστω αναγνωστικό κοινό τους. Δεν το έκαναν.

Κανονικά κανένα τηλεοπτικό κανάλι που σέβεται τον εαυτό του και την ειδησεογραφία (εκτός βέβαια των τσιπρικών βοθροκάναλων) δεν θα έπρεπε να φιλοξενεί στα παράθυρά του ανθρώπους από τα τσιπρικά φερέφωνα. Μα είδα κάποιον από την Εφ. Συν. να στρογγυλοκάθεται σε ένα κανάλι και να ψεύδεται με το ίδιο κρύο θράσος στους παρευρισκόμενους.

3. Είμαι βέβαιος πως αν γίνει μια ενδελεχής έρευνα στην ειδησεογραφία της Αναρχοαριστεράς (εξαιρουμένης της Αυγής πριν τον Κωνσταντόπουλο, τον Αλαβάνο και, φυσικά, τον Τσίπρα, οπότε όντως δημοσιογραφούσε με ηθικούς φραγμούς και δημοσίευε αρκετές πικρές αλήθειες) κανένα σοβαρό πολιτικοοικονομικό γεγονός των τελευταίων ετών δεν αποδόθηκε ορθά από τον τύπο της Αναρχοαριστεράς.

Το ίδιο θα βρούμε στον τύπο της Σοβιετίας από την αρχή του λενινιστικού κομουνισμού, Οκτ. 1917. Ψέμα πάνω σε ψέμα, τσιμεντωμένο με ψέμα – ουρανοξύστες από ψέματα.

Στον πρώτο μήνα (30 μέρες) της πανένδοξης Επανάστασης, τα ψέματα μπορούν να γεμίσουν εκατοντάδες σελίδες. Παίρνω δυο χοντρά.

Πρώτο ψέμα – οι μάζες του λαού να ακολουθούν τον Λένιν! Όλες οι σύγχρονες πηγές δηλώνουν απερίφραστα πως η μεγάλη μάζα των μαρξιστών δεν ήθελαν να γίνει καμιά επανάσταση ενώ ο Λένιν είχε απομονωθεί και δεν συμμετείχε τις κρίσιμες ώρες (π.χ Trotsky: History of the Russian Revolution 1930, μετάφρ στα Αγγλικά Max Eastman 1932, σ 1011, ή τόμος 3, κεφ 46).

Το 2ο ψέμα είναι πως ο λαός υποστήριζε τους Μπολσεβίκους. Είναι αλήθεια πως κάπου 30.000 υποστήριξαν την εξέγερση και μερικά οπλισμένα μπουλούκια κατέλαβαν τα Χειμερινά Ανάκτορα. Μα ούτε 30.000 ούτε καν 300.000 δεν ήταν “ο λαός” και μόνο ένα μικρό μέρος του στρατού υποστήριξε τους Μπολσεβίκους (Τρότσκι, σ 1030-31).

Στις εκλογές δε του Νοέμβρη για τη Συνταγματική Συνέλευση (=Δούμα) από τις 715 έδρες οι Μπολσεβίκοι πήραν μόλις 175. Νικητές βγήκαν οι Σοσιαλιστές Επαναστάτες. Και τότε οι Μπολσεβίκοι έστειλαν πιστό τους στράτευμα έτσι που η Συνέλευση ουδέποτε συνεδρίασε!

4. Με τον ίδιο τρόπο ως τσαρλατάνος συμπεριφέρεται και ο κ. Τσίπρας. Όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν εδώ και 2 χρόνια πως μόνο μια μειοψηφία 20% των ψηφοφόρων τον στηρίζει. Μα αυτός και το τσίρκο του φωνασκούν πως αντιπροσωπεύουν “το λαό”!

Ο Πρόεδρος κ. Παυλόπουλος, μέγας δεξιοτέχνης του πελατειασμού στην κυβέρνηση Κωστάκη Καραμανλή που έφερε τελικά τη χώρα στην επαχθή χρεοκοπία, αντί να παραιτηθεί και να εξαναγκάσει εκλογές για να μπορέσει η χώρα να ανασάνει, εξακολουθεί να χαϊδεύει τους τσιπριστές που τον έκαναν πρόεδρο.

Και οι τσιπριστές με τον αχρείο αρχηγό τους και τα πρωτοπαλίκαρα Παπά, Πολάκη, Βερναρδάκη κλπ, έχουν επιδοθεί σε μια προεκλογική καμπάνια ακραίας διχαστικής πολιτικής και λασπολογίας με την οποία οι αντίπαλοι (που έχουν σχεδόν 80% των ψηφοφόρων) από «γερμανοτσολιάδες» έχουν γίνει τώρα απατεώνες και καταχραστές.

Η θρασυδειλία των Συριζανελλήνων δεν έχει όρια.

Όπως ο Πρόεδρος έτσι και ο Αρχιεπίσκοπος δεν ενδιαφέρονται ποσώς για τη χώρα – άσχετα με τις μπαρούφες που μεγαλόστομα εκφράζουν σε κάθε πατριδοκάπηλη ευκαιρία. Αλλιώς θα είχαν συμπεριφερθεί πολύ διαφορετικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *