Αριστερές Αρετές

Αριστερές Αρετές

1. Η βασική αντίληψη του κομμουνισμού είναι η βία. Με αγώνες και μάχες θα επέλθει ο παράδεισος της δικτατορίας των προλετάριων. Με μαχητικότητα (διαδηλώσεις, καταλήψεις, εμπρησμούς, καταστροφές και φόνους) προωθούνται όλες οι πολιτικές του αναρχοαριστερού φάσματος. Έτσι λειτουργούσε ο Σύριζα ως αντιπολίτευση για να αποκτήσει την εξουσία, έτσι λειτουργούν οι συνδικαλιστές και του ΚΚ για να διαμαρτυρηθούν – μείον φόνους ευτυχώς. Αλλά όπως φαίνεται, δεν τους αποκηρύσσουν ή καταδικάζουν όταν τους διαπράττουν άλλοι και πρόκειται για θύματα μη-κομμουνιστές.

Παράλληλα τα χυδαία έντυπά τους εξεγείρονται μόλις κάποιος μιλήσει ενάντια στον κομμουνισμό ή το ανήθικο και οπισθοδρομικό χάλι του. Είναι “αντικομμουνιστής” φωνάζουν σαμπως και πρόκειται για έγκλημα, είναι “αντιδραστικός” ενώ αυτοί είναι οι πιο αντιδραστικοί, είναι αντιδημοκράτης ενώ αυτοί έχουν σμπαραλιάσει κάθε έννοια δημοκρατίας με τον απολυταρχισμό και την μισαλλοδοξία τους.

2. Αφορμή, αν χρειάζομαι αφορμή, άρθρο του Α. Δρυμιώτη στην Οικονομική Καθημερινή 16/7/17. Αντιγράφω:

Στις 31 Μαΐου 2017, η τραγουδίστρια Αφροδίτη Μάνου ανάρτησε στην προσωπική σελίδα της στο Facebook τα ακόλουθα: «Οταν το πολιτικώς ορθόν καθορίζεται μέσα σου από τους (ορθώς διαμορφωμένους) κοινωνικούς και νομικούς κανόνες και όχι σαν φυσική συνέπεια της ανθρώπινης ύπαρξής σου, όπως η λειτουργία της αναπνοής, τότε αρχίζουν οι παρενέργειες. Αγαπώ και σέβομαι τους ανθρώπους όλων των χρωμάτων, όλων των φυλών, όλων των διαφορετικοτήτων ή αναγκών, σημαίνει αγαπώ τους ανθρώπους. Σε όλες τις φυλές, όλα τα χρώματα, στους ανθρώπους με διαφορετικότητα ή όχι, με ειδικές ανάγκες ή όχι, υπάρχουν παιδεραστές, δολοφόνοι, κακοποιοί, εκμεταλλευτές, απατεώνες. Κρατήστε τις υπερβολές για τον εαυτό σας. Ο Σόιμπλε ΔΕΝ ΑΘΩΩΝΕΤΑΙ επειδή είναι παραπληγικός. Είναι ένας παράφρων, σαδιστής πολιτικός που έγινε παραπληγικός ακριβώς γι’ ΑΥΤΕΣ του τις ιδιότητες από κάποιον που, θες να τον πεις τρομοκράτη, θες να τον πεις πράκτορα, θες να τον πεις ηλίθιο, θες να τον πεις ήρωα, ΠΟΛΙΤΙΚΑ κίνητρα είχε και έτσι θα μείνει στην ιστορία. Ο Αδόλφος Σόιμπλε είναι ένας κατάπτυστος, λαομίσητος παραπληγικός και προσωπικά δεν τον κατατάσσω καν στους ανθρώπους. Η Μέρκελ και οι άλλοι είναι πολιτικοί που υπερασπίζονται τα συμφέροντα της τάξης τους και την κοσμοθεωρία τους. Ο Σόιμπλε είναι ένας κομπλεξικός, άρρωστος, ακραίος και επικίνδυνος πολιτικός, (όπως ο Αδόλφος)».

To Facebook αμέσως κατέβασε την ανάρτηση αυτή γιατί την θεώρησε άκρως ρατσιστική. Η Αφροδίτη Μάνου, υπερασπιζόμενη την εμετική ανάρτησή της, επανήλθε την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 γράφοντας «Το ΦΒ μου έκοψε την ανάρτηση περί “παραπληγικού” Σόιμπλε.Οσοι την είδατε, την είδατε»! Εκ των υστέρων έγραψε και διάφορα άλλα προκειμένου να αμβλύνει τις εντυπώσεις, αλλά ουδέποτε αποκήρυξε την αρχική ανάρτηση.

3. Αυτά από τον Α. Δρυμιώτη και η ακόλουθη δική μου διασκευή.

Συγκρίνετε τώρα την υποκριτική δίωξη της Σώτης Τριανταφύλλου η οποία τόλμησε να κριτικάρει τον ψυχοπαθή κομμουνιστάκο πρωθυπουργό μας που το παίζει και σοσιαλδημοκράτης με τον Σόιμπλε και την κα Μέρκελ! Στο periodista.gr αναρτήθηκε ένα άρθρο με τίτλο «ΕΜΕΤΟΣ της Σώτης Τριανταφύλλου για την κυβέρνηση Τσίπρα», το οποίο αρχίζει ως εξής: «Η γνωστή και ως… συγγραφέας ή άλλως μία από τις πιο φανατικές υποστηρίκτριες των λαοκτόνων πολιτικών των προηγούμενων ετών, η Σώτη Τριανταφύλλου δημοσίευσε άρθρο στην Athens Voice με το οποίο στρέφεται εναντίον της νέας κυβέρνησης, της κυβέρνησης Τσίπρα. Η κύρα Σώτη, η οποία μίλησε τα προηγούμενα χρόνια, μόνο για να στηρίξει τις γερμανόφιλες και εχθρικές προς τον ελληνικό λαό κυβερνήσεις, δημοσιεύει τώρα ένα άρθρο-εμετό κατά της νέας κυβέρνησης. Μάλιστα με βαρύτατους χαρακτηρισμούς επιτίθεται και στην ελληνική Αριστερά».

Γι’ αυτό, λοιπόν, διώκεται η Σώτη Τριανταφύλλου. Δεν την ανέχεται η Αριστερά, η οποία όμως ανέχεται τη δυσοσμία από τις ασυναρτησίες της Μάνου και τον Φιλιππάκη που δεν θα του κακοφαινότανε αν έσκαγε μια βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου που «δεν καταδικάζει τη βία» (βασικό ήθος της Αριστεράς) και του «ηθοποιού» (ποιεί ήθος) Κώστα Καζάκου που θεωρεί «προδοσία» τη φυγή των νέων παιδιών για ένα καλύτερο μέλλον στη μισητή Ευρώπη, που μας δίνει ακόμα λεφτά για να τα σπαταλάμε σε αχρείαστες προσλήψεις.

4. Το ΚΚΕ βρίθει από “αντιδραστικούς, προδότες, χαφιέδες” (απηχώ τους “προδότες” του Καζάκου) και ό,τι άλλο στη μακρά ιστορία του. Όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη του έχουν κατηγορηθεί κάποια ώρα για τέτοιες αριστερές αμαρτίες με τα πισώπλατα ή ευθεία μαχαιρώματα. Ουδείς αναμάρτητος!

Τέτοια είναι και θα είναι η Αριστερά και όσοι περιμένουν πως θα αλλάξει είναι πολύ ανόητοι. Αν αλλάξει έστω κι ελάχιστα και αποχωριστεί από την εξαπάτηση, τη βία και την ανικανότητα, παύει να είναι Αριστερά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *