Επαναστατικά επιτεύγματα

Επαναστατικά επιτεύγματα

1. Μη γελιέστε με τον τίτλο. Δίνω διέξοδο στο αντικομμουνιστικό μένος μου!

Το 2001, 11 Σεπτεμβρίου, πολλοί της αναρχοαριστερής παράταξης πανηγύρισαν ανοιχτά για τις χιλιάδες νεκρών στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης. Έλληνες διανοούμενοι και πολιτικάντηδες (αναρχοαριστερής αντιπολίτευσης) εξέφραζαν ευχαρίστηση εκδικητική: “Έσπειραν ανέμους, θερίζουν θύελλες”: έτσι ουκ ολίγοι σοβαροφανείς “ανθρωπιστές, αριστεροί του πνεύματος” με το “ηθικό πλεονέκτημα”, δήλωναν ικανοποιημένοι που πάνω από 3.000 άνθρωποι απανθρακώθηκαν ή θάφτηκαν σε κείνη την τραγωδία.

Νωρίτερα το 1989 άνανδροι τρομοκράτες δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον Παύλο Μπακογιάννη που προσπάθησε να λειτουργήσει ως σύμβολο συμφιλίωσης των αντιμαχόμενων παρατάξεων Αριστεράς και Δεξιάς – για να διατηρηθεί το ρήγμα του Διχασμού και η Αριστερά να ανέλθει στην εξουσία, προφανώς, καταλαμβάνοντας αυτεξούσια το κράτος.

Ακόμα κι όταν το διαστημόπλοιο Τσάλλεντζερ εξερράγει κατά την απογείωσή του στο Κανάβεραλ ακούστηκαν καθαρά οι κραυγές ικανοποίησης από αριστερά λαρύγγια!

2. Πριν λίγες βδομάδες εστάλη από την Αθήνα φάκελος με εκρηκτικό μηχανισμό στον Σόιμπλε, υπ. Οικονομικών της Γερμανίας, προφανώς για να δείξουμε πως επιλέγουμε τους στόχους μας και μπορούμε να εξάγουμε τρομοκρατικές πρακτικές κι εμείς.

Και πρόσφατα, τέλη Μαΐου οι σκευωροί της αναρχοαριστεράς (Πυρήνες…) στόχευσαν τον Λουκά Παπαδήμο – ή Παπα-δήμιο, όπως τον έλεγαν. Στις 17/11/2011, όταν αυτός ο τεχνοκράτης που δήλωνε πως δεν ήταν πολιτικός και είχε αναλάβει ως Πρωθυπουργός μόνο για να αποπερατώσει το περίφημο PSI κούρεμα, και όντως παραιτήθηκε μόλις τελείωσε το έργο του, ο Σύριζα εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: “Η κυβέρνηση Παπαδήμου είναι πολιτική χούντα για την επιβολή δημοσιονομικής πειθαρχίας και πρέπει να αντιμετωπιστεί σαν τέτοια [δηλ “χούντα”]”.

Και στις 23-2-2012 ο κ. Καρτερός έγραφε στη φυλλάδα “Αυγή” – “Δεν είναι βέβαια δήμιος ο Παπαδήμος όπως ο Παπαδόπουλος. Διότι πόσο Παπαδήμιος μπορεί να είναι ένας Παπαδήμος; Ή μπορεί;

Αλλά και ο Πάνος Καμμένος ελεεινολογούσε την κυβέρνηση τότε μιλώντας για τη “χούντα Παπαδήμου”. Από τότε, λοιπόν, ίσως και νωρίτερα αυτός ο τυχοδιώκτης πολιτικάντης συμφωνούσε με τη χουντική νοοτροπία των αναρχοαριστερών.

Μήπως οι τσιπριστές τώρα δεν επιβάλλουν μια ακόμα οδυνηρότερη δημοσιονομική πειθαρχία φορτώνοντας στην πλάτη του “λαού τον οποίο δήθεν εκπροσωπούν και δήθεν φροντίζουν” 85 δις ευρώ;

3. Ήταν ο Σύριζα που έδινε συγχωροχάρτι στους δολοφόνους της 17 Νοέμβρη. Δικοί του βουλευτές διακήρυτταν πως “λάθος ανθρώπους σκότωνε η 17 Νοέμβρη” ή πως η τρομοκρατική δολοφονική αυτή οργάνωση “είχε ένα ιδεώδες υπέρ του Ανθρώπου”.

Έτσι πάντα επικαλούνται οι αχρείοι αυτοί «επαναστάτες» με το ηθικό πλεονέκτημα τον “Άνθρωπο” (με κεφαλαίο Α) και ρητορεύουν με τον εμετικό συναισθηματισμό τους για ανθρωπισμό όπου αφορά τους δικούς τους εγκληματίες που εκθειάζονται ως όργανα της “δικαιολογημένης οργής των πολιτών”.

Είναι οι ίδιοι χυδαιότατοι “επαναστάτες” της καρέκλας και του αμφιθεάτρου που έλεγαν όχι σε κάθε απόπειρα μεταρρύθμισης, κάθε απόπειρα βελτίωσης των κυβερνητικών μηχανισμών και του Δημοσίου με τη στήριξη συνδικαλιστών, μπαχαλάκηδων και τρομοκρατών.

Στην Κερατέα (και στις Σκουριές) κατέστρεφαν καίγοντας μηχανήματα και αστυνομικά περιπολικά καθημερινά κι έριξαν μολότοφ σε σπίτι αστυνομικού τα χαράματα, την ώρα που το ζευγάρι και τα δυο παιδιά τους κοιμόντουσαν. Και το τσογλάνι που έγινε πρωθυπουργός τους εγκωμίαζε διότι έδειξαν “σε όλη την Ελλάδα τον δρόμο της αξιοπρέπειας, της αυτοπεποίθησης και της ανατροπής (30/5/12).”

4. Σήμερα, οι προωθητές και χειροκροτητές αυτής της βίας, κάθονται στη Βουλή και ψηφίζουν χειρότερα μνημόνια από τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά και ως υπουργοί εμποδίζουν πάλι, ύπουλα τώρα, κάθε προσπάθεια υλοποίησης των συμφωνηθέντων και αλλαγής του διεφθαρμένου πελατειακού κρατισμού!

Αλλά δεν πρέπει να τους επικρίνουμε. Δεν έχουν, ισχυρίζονται, καμιά ευθύνη για τα τρομοκρατικά έκτροπα. Και δεν είναι, λέει ο υπ. Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας, τίποτα σοβαρό, ό,τι κάνουν είναι για το συμφέρον του λαού!

Αναρωτιέμαι γιατί έντιμοι βουλευτές, αν υπάρχουν, δέχονται να συνομιλούν ή να έχουν οποιαδήποτε σχέση με αυτούς τους ψυχάκηδες, αντί να τους κόψουν και την καλημέρα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *