Αντι-κομμουνιστικό μένος (Δ’)

Αντι-κομμουνιστικό μένος (Δ’)

1. Ο κομμουνισμός του τσιπρισμού και Συριζανελλήνων είναι ό,τι πιο άθλιο κι αισχρό έχει να δείξει το ελληνικό δαιμόνιο στην εποχή μας – μια εποχή χρεοκοπίας, αυξανόμενης λιτότητας και μιζέριας. Ο κομμουνισμός του ΚΚΕ είναι απλώς μια αθεράπευτη σκλήρυνση κατά πλάκας του σταλινισμού που μέσω συνδικαλισμού (ΠΑΜΕ κλπ) ασκεί αρκετή επίδραση και ταραχή στη ζωή της Πολιτείας μα δεν είναι τόσο πρόστυχη όσο του τσιπρισμού.

Με την είσοδο του Νέου Έτους 2017, εισήλθαν 6 νέοι φόροι και εισφορές που θα τσακίσουν τελειωτικά τους έντιμους ελεύθερους επαγγελματίες κι επιστήμονες (γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς κλπ).

Οπωσδήποτε πολλοί από αυτή την κατηγορία πολιτών έχουν μεγάλα εισοδήματα. Οπωσδήποτε πολλοί φοροδιαφεύγουν τερατωδώς. Αλλά τουλάχιστον εργάζονται και τα εισοδήματά τους είναι δεδουλευμένα. Και λόγω της τσιπρικής φορολαίλαπας προσπαθούν να διασώσουν όσα μπορούν. Διότι βλέπουν, όπως βλέπουμε όλοι, πως τα κρατικά έσοδα δεν πάνε όλα στην αποπληρωμή του χρέους, στην ανακούφιση των πραγματικών ασθενέστερων στρωμάτων και των ανέργων, στην ενθάρρυνση της ανάπτυξης και παρόμοια. Ένα μεγάλο μέρος πάει στα έξοδα τουρισμού του κ. Τσίπρα και των συντρόφων του και, περισσότερο, στην ίδρυση αχρείαστων δημόσιων οργανισμών για να διορίζονται εκατοντάδες κηφήνες και παράσιτα από το κοπάδι συγγενών και κομματόσκυλων.

2. Ο επίσημος Σύριζα εξανέστη όταν αποκαλύφθηκε πως η κα Γεροβασίλη, νυν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης (δηλ. του τίποτα), ως βουλευτής είχε επαγγελματικά νταραβέρια με το Δημόσιο (κάτι που συνταγματικά απαγορεύεται) και άρχισε να βρίζει ΜΜΕ και αντιπολίτευση σάμπως και αυτοί έκαναν την παρανομία. Και βέβαια, όχι, η κα Γεροβασίλη δεν παρανομούσε όντας αναμάρτητη αριστερή.

Ούτε ο κ. Φλαμπουράρης, που θέλει να πληρώνουμε τους δανειστές με αέρα κοπανιστό, παρανομούσε όταν, κι αυτός ως βουλευτής/υπουργός, έπαιρνε κρατικές εργολαβίες.

Στην πραγματικότητα κανείς Συριζανέλληνας δεν παρανόμησε ποτέ! Είναι γελοίο να κατηγορούμε την αναμάρτητη Αριστερά που κυνηγήθηκε, φυλακίστηκε, εξορίστηκε, βασανίστηκε, αντιμετώπισε ηρωικά το εκτελεστικό απόσπασμα κλπ, είναι γελοίο να την κατηγορούμε για απάτη, κλοπή κι άλλες ανομίες – σάμπως κι έστω ένας συριζανέλληνας ανήκει σε κείνη την κατηγορία. Η ένοπλη σύρραξη του Ζαχαριάδη ήταν δικαιολογημένη, όπως και το παιδομάζωμα (που έτσι κι αλλιώς δεν έγινε, ισχυρίζονται), όπως είναι δικαιολογημένο το 3ο Μνημόνιο του κ. Τσίπρα και οι συμβιβασμοί υποτέλειας του Τσακαλώτου με τους δανειστές δυνάστες – σοφότατες στρατηγικές.

3. Είναι η παμπάλαια ηθική του σταλινισμού που επιτρέπει όλες τις ανομίες εφόσον γίνονται στο όνομα του λαού ή του κόμματος. Έτσι και η κα Κούνεβα, μια Βουλγάρα που ήρθε στην Ελλάδα το 2001 κι εργαζόταν ως καθαρίστρια, μετά την αναμφίβολα αποτρόπαια επίθεση που δέχθηκε (Δεκ 2008) και υπέστη σειρά εγχειρήσεων στη Γαλλία, έγινε κι ευρωβουλευτής του Σύριζα και πάμπλουτη από δωρεές με καταθέσεις 200.000 στη Βουλγαρία, άλλες 140.000 αλλού και αρκετή ακίνητη περιουσία: και αυτά – για την εργατιά και για τον λαό.

Τον σοσιαλισμό στη Βουλγαρία, τον προωθούσε ο σύντροφος Ζίβκοβ, μόνιμος κι αυτός σαν τον άλλο μέγα δημοκράτη κι επαναστάτη της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο. Κι αυτός φτωχοποίησε απόλυτα τη χώρα του έτσι που η στέρηση έμεινε ακόμα και δεκαετίες μετά την πτώση του καταπιεστικού κομμουνισμού. Έμεινε τόση φτώχεια και στέρηση, που, όπως χιλιάδες άλλοι Βούλγαροι μπόρεσαν επιτέλους να φύγουν, έτσι και η κα Κούνεβα ήρθε να βρει δουλειά και θεραπεία για τον γιο της εδώ το 2001.

Τώρα θέλει να επιβάλει τη μαύρη μιζέρια του σοσιαλισμού από όπου δραπέτευσε και στη χώρα μας και στην Ευρώπη. (Και αυτά τα σχόλια μου θα θεωρηθούν άσπλαχνα, απάνθρωπα, αντιεργατικά.)

4. Είναι η ηθική της άμωμης και αμόλυντης φασιστεράς του σταλινισμού. Αν μη-αριστεροί, μη-συνδικαλιστές, μη-κομματικοί, μη-ανειδίκευτοι εργαζόμενοι – οι γιατροί πχ που η κα Κούνεβα συμβουλεύθηκε για τον γιο της εδώ και για τη δική της αποκατάσταση στη Γαλλία, πλουτίσουν είναι εγκληματίες, εκμεταλλευτές, φασίστες κλπ. Αν πλουτίζουν οι ίδιοι, το αξίζουν!

Οι ηθικολόγοι αυτοί με τα υβριστικά έντυπα και τα μπλογκ τους, στηριζόμενοι σε μια απόλυτη ιδεοληψία, που ναυάγησε απόλυτα, παντού, λογοκρίνουν και λοιδορούν τους πάντες εκτός τους ομοϊδεάτες τους – κι ας εμπλέκονται κι αυτοί σε σκάνδαλα, παρανομίες κι εγκλήματα.

Αν πας να φας σε καλό εστιατόριο, όχι κατ’ ανάγκη ακριβό ή χλιδάτο όπως εκεί που πάνε και οι πλούσιοι αριστεροί Πασοκάριοι και Συριζανέλληνες, θα σε κατηγορήσουν για αναίσθητο και σπάταλο, ενώ θα μπορούσες να βοηθήσεις πρόσφυγες! Αν τολμήσεις να επωφεληθείς από τις εκπτώσεις, θα κατηγορηθείς ως “αμερικανάκι”. Αν τολμήσεις να μιλήσεις για ελεύθερο ωράριο και ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή, είσαι της εργατιάς εχθρός, νεοφιλελεύθερος, φιλελές, χουντικός.

Είναι η ηθική του τσιπρικού κομμουνισμού: ψεύδη, βρισιές και υποκρισίες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *