ΠΟ140: Διανοητική διαστροφή

ΠΟ140: Διανοητική διαστροφή

1. Αυτή η διαστροφή είναι της ευρείας Αναρχοαριστεράς που συμπεριλαμβάνει και σοσιαλιστές και τροτσκιστές. Είναι η πλήρης διαστροφή και αντιστροφή (180 μοιρών) των παραδοσιακών κοινών αξιών σε κάθε Πολιτεία με κράτος Δικαίου, όπου υπονοείται υγιής Παιδεία με ακατάπαυστη έμφαση στην αριστεία.

Στο Πολιτική Οικονομία 137: Αναρχοαριστερή ανεπιχειρηματολογία έθιξα ορισμένες παράλογες αντιλήψεις και μια μηχανική επιχειρηματολογία. Σήμερα εξετάζω εκτενέστερα την αντιστροφή που είναι όχι απλώς διαστρέβλωση μα τρομακτική διαστροφή.

Έχω υπόψη μου την πρόσφατη θρασύτατη και κατάπτυστη δήλωση του δολοφόνου Κουφοντίνα που απαιτεί να έχει άδεια, βρίζει δικαστές και κυβέρνηση κι επικαλείται “δικαιώματα”.

2. Ο Π. Πετριάς ασχολήθηκε με την παράνοια του δολοφόνου και αυτών που υποστηρίζουν το γελοίο του αίτημα που ανατρέπει κάθε έννοια Δικαίου.

Αυτή η νοοτροπία της Αναρχοαριστεράς, που δυστυχώς διέπει πλήρως τα μυαλά των τσιπριστών, θεωρεί την κράτηση και βέβαια την παραμονή στη φυλακή ενός καταδικασθέντος πολλές φορές σε ισόβια δολοφόνου ως “επίθεση στο δικαίωμα του λόγου και της έκφρασης”. Αλλά από τη δημοσίευση της δήλωσής του, είναι ολοφάνερο πως απολαμβάνει πλήρως το δικαίωμα έκφρασης – ενώ αυτοί που σκότωσε όχι!!!

Οπότε επιχειρηματολογεί όχι με λόγο, μα ασυνάρτητα ως ψυχοπαθής που είναι. Και βέβαια εξίσου ψυχοπαθείς και ασυνάρτητοι είναι όλοι όσοι υποστηρίζουν το ανυπόστατο επιχείρημα! Όπως οι διάφοροι τσιπριστές σαν την κα Γεροβασίλη και την εγκάθετη εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

3. Μα δεν σταματά εδώ η ασυνάρτητη σκέψη που παρουσιάζεται κι επικροτείται από όλους τους αναρχοαριστερούς ως επιχείρημα.

Την άδεια να βγαίνει από τη φυλακή και να σουλατσάρει με χυδαία αναίδεια στους δρόμους όπου διέπραξε τα εγκλήματα, τη θεωρεί “δικαίωμα του κρατούμενου, δικαίωμα του λαού”! Από πού κι ως πού «του λαού»;

Σε ποιο δικονομικό σύστημα, σε ποια χώρα είναι δικαίωμα δολοφόνων κρατουμένων να βγαίνουν ολιγοήμερες άδειες και σεργιάνι στους τόπους των δολοφονιών τους; Στην ΕΣΣΔ, στην Κούβα και όπου επεκράτησε το  κομμουνιστικό καθεστώς, ακόμα κι αν διατύπωνες αμφιβολία για τη λογική του δικτάτορα, πήγαινες φυλακή πολλά χρόνια (αν δεν σε εκτελούσαν στα γρήγορα) και δούλευες 11 ώρες τη μέρα σκάβοντας ή κόβοντας ξυλεία ή βάζοντας σιδηροδρομικές ράγες.

Στην αναρχοαριστερή νοοτροπία θάβονται στη λησμονιά τα θύματα και θαυμάζεται με λαμπρότητα ο θύτης.

Η διαστροφή είναι βαθύτατη και μάλλον ανίατη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *