Ισ334β: Αγκυροβολημένος στην γκάφα!

Ισ334β: Αγκυροβολημένος στην γκάφα!

- in Ιστορικά
0

Γράφω για τον Αλέξη Τσίπρα, φυσικά. Ναι, και ο Μητσοτάκης έχει κάνει αξιόλογες γκάφες, και περισσότερες οι συνεργάτες του. Το νέο Πασόκ του Νίκου Ανδρουλάκη επίσης είναι το ίδιο όλο μια γκάφα. Μα τίποτα και κανείς δεν θα προσεγγίσει το επίπεδο του Αλέξη που πλέον μόνο εμετίλα προκαλεί. Διότι ο ανεκδιήγητος αυτός πολιτικάντης παλιάτσος δεν έχει καμία αίσθηση ούτε σοβαρού και αστείου, ούτε σημαντικού και τιποτένιου, ούτε λαϊκού και αριστοκρατικού. Το μυαλό του μοιάζει να είναι γεμιστό με ασυναρτησίες για την κατάληψη της εξουσίας.

Ακούσατε ή διαβάσατε τα λεγόμενά του στην ΔΕΘ – που κανείς πρωθυπουργός δεν έχει τα κότσια να καταργήσει αυτήν την ανοησία.

Τι είπε και τι δεν είπε ο διάττων αυτός αστέρας που κάνει στροφές 360 μοιρών (και όχι 180) ανάμεσα σε Λέσβο και Μυτιλήνη!

Ας αφήσουμε το ανέκδοτο για την καθυστέρηση στο Μετρό Θεσσαλονίκης που ο ίδιος εγκαινίασε με τους μουσαμάδες και τη φωτογραφία του να περιμένει το επόμενο βαγόνι – συμβολίζοντας από τότε την καθυστέρηση. Θα κρατικοποιήσει πάλι τη ΔΕΗ με άγνωστα ποσά από άγνωστες πηγές. Αυτό το είπε. Δεν είπε όμως πως θα διορίζει αβέρτα τους ανίκανους τσιπριστές για να χρεοκοπήσει πάλι η ΔΕΗ! Θα επαναφέρει το αφορολόγητο στις 10.000 και, βεβαίως βεβαίως, θα αυξήσει συντάξεις και κατώτατο μισθό – από το τσιπρικό λεφτόδεντρο που θάλλει ανάμεσα στη Λέσβο και τη Μυτιλήνη. Στην Παιδεία θα καταργήσει τους αντιεκπαιδευτικούς νόμους και, φυσικά, την πανεπιστημιακή αστυνομία. (Ίσως και όλη την αστυνομία!) Θα κρατικοποιήσει επίσης την Εθνική Τράπεζα που θα λειτουργεί για “την πραγματική οικονομία” όχι για μεγαλοσυμφέροντα μα συμφέροντα των Συριζαίων τσιπριστών. Και θα δώσει ενισχύσεις στα ΜΜΕ που έχουν “πραγματικές ανάγκες” (όπως η Αυγή και η Εφημερίδα Συντακτών που έχουν δεν έχουν πωλήσεις 5.000), δηλ. θα επιχειρήσει πάλι να καπελώσει όσα ΜΜΕ μπορεί με “διαφανή κριτήρια” και μέσα. Όπως βρήκε κάποιον τότε, θα βρει πάλι.

Ενδιαφέρον όμως έχουν και τα όσα δεν είπε αυτός ο θλιβερός αερολόγος. Ελάχιστα για τα πιεστικά Εθνικά θέματα και τις αμυντικές συμφωνίες που δίνουν τόση ασφάλεια στη χώρα χάρη στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Αντίθετα γενικολογούσε και αερολογούσε για γέφυρες ειρήνης αγνοώντας (τις δικές του κραυγές για τους κινδύνους στον Έβρο πριν δυο βδομάδες και) τα εγκλήματα των Ρώσων στην Ουκρανία. Θα νόμιζες πως ο πόλεμος της Ουκρανίας είχε λήξει! Πολλά από αυτά τα θέματα και άλλα τα κάλυψε με τον ιδιαίτερο τρόπο του την επομένη στη συνέντευξη με τους δημοσιογράφους που εξακολουθούν να τον παίρνουν στα σοβαρά!

Τίποτα και για τις παρακολουθήσεις. Ίσως διότι ξαφνικά ο Γιάννης Ρουμπάτης, διοικητής της ΕΥΠ επί Τσίπρα και Καμμένου, έβγαλε στη φόρα τις παρακολουθήσεις που διέταζε τότε η διανδρία της διαφθοράς. Πασόκος και ο Ρουμπάτης που προσχώρησε στον Σύριζα για νέα καριέρα και τώρα ξετινάζει τον Σύριζα για να φυλάει το μέλλον του!

“Πού στην ευχή τον βρήκα;” θα αναρωτιέται κάπου στο γεμιστό μυαλό του ο αρχιερέας του τσιπρισμού. Ίσως να μη θυμάται πως ο Ρουμπάτης είχε κάνει στα νιάτα του ένα διδακτορικό για την είσδυση των Αμερικανικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Ήταν λοιπόν κατάλληλος για να εμποδίσει νέες διεισδύσεις!

Τις παρακολουθήσεις τις κάλυψε λέγοντας πως θα κάνει αυτό που ήδη γίνεται, δηλαδή “εξεταστική επιτροπή”.

Έτσι έπεισε για μια ακόμα φορά τον εχέφρονα κόσμο να μην τον ψηφίσει στις επόμενες εκλογές!

Παρά την απώλεια στήριξης που δέχτηκε η μωρόδοξη ΝΔ μετά το ατύχημα Τεμπών και την επαναφορά του Κ. Καραμανλή στο ψηφοδέλτιο, oι δίκαια δυσαρεστημένοι δεν πήγαν στον ασυνάρτητο, εξουσιομανή και μνησίκακο αρχιερέα του τσιπρισμού! Μα αυτός δεν μαθαίνει με τίποτα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *