Ισ385αΙΠ20: Ισραηλινοί

Ισ385αΙΠ20: Ισραηλινοί

Αντιλαμβάνεστε πως αν νικηθούν οι Ένοπλες Δυνάμεις του Ισραήλ, οκτώ (8) εκμ. Εβραίοι θα αντιμετωπίσουν ένα νέο ολοκαύτωμα και μια νέα φρικτή διασπορά;

Οι Εβραίοι δεν έχουν πουθενά αλλού να πάνε και είναι περικυκλωμένοι από Άραβες Ισλαμιστές που θέλουν να τους εξοντώσουν, όπως δηλώνουν οι Ιρανοί ολοφάνερα ευχαριστημένοι από το μακελειό – που αρνούνται οποιαδήποτε ανάμιξη στην τελευταία αισχρή πράξη τρομοκρατίας κατά άμαχων στο Ισραήλ. Φανατικοί Παλαιστίνιοι που 75 χρόνια τώρα δεν κατόρθωσαν να σταθούν ως κράτος παρά τις πλουσιοπάροχες χορηγίες του ΟΗΕ και των Αραβικών χωρών – τόσο που ούτε καν δική τους ηλεκτροδότηση δεν έχουν και παίρνουν ηλεκτρικό ρεύμα από το Ισραήλ, και η Γάζα και η Δυτική Όχθη.

Οι χάρτες δείχνουν απλουστευτικά την εξέλιξη από το 1946 ως το 2012 αν και τα ανατολικά (πράσινα) εδάφη δεν είναι αμιγώς Παλαιστίνιοι μα έχουν και Εβραίους και Χριστιανούς.

5εκμ. «Παλαιστίνιοι» (= Άραβες από Αραβία και άλλες περιοχές αφού δεν υπήρξε χώρα Παλαιστίνη) θεωρούνται «πρόσφυγες» και χρηματοδοτούνται από τον ΟΗΕ, τις ΗΠΑ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Αραβικές χώρες, με δισεκατομμύρια τα οποία πάνε για τη χλιδάτη ζωή των μελών της Παλαιστινιακής Αρχής (Μερσεντές, βίλες, ιδιωτικά τζετ και διακοπές σε πολυτελή ξενοδοχεία στα Εμιράτα) και για εξοπλισμούς των φανατικών τρομοκρατών. Γι’ αυτό στους καταυλισμούς δεν υπάρχουν ούτε οι πιο στοιχειώδεις υποδομές – ούτε καν ασφαλή καταφύγια στις περιπτώσεις βομβαρδισμών, ούτε σύγχρονη υδροδότηση και ηλεκτροδότηση, ούτε καλά νοσοκομεία.

Η Γάζα εκτρέφει τους αμετανόητους, απόλυτα φανατικούς τρομοκράτες που ξέρουν μόνο να σκορπούν θάνατο σε αμάχους, – απαγάγοντας, βιάζοντας γυναίκες και δολοφονώντας κάθε Εβραίο. Έχει 2 εκμ. πληθυσμό και ούτε έναν Εβραίο.

Τα έτη 1947-9 μόνο έρημος δόθηκε στους Εβραίους για να ιδρύσουν το Ισραήλ, ενώ τα πιο εύφορα εδάφη δόθηκαν στους Άραβες ισλαμιστές. Από το 1949 ως το 1967 μόνο οι Αιγύπτιοι και οι Σύριοι εμπόδιζαν τους «Παλαιστίνιους πρόσφυγες» να ιδρύσουν το δικό τους Παλαιστινιακό κράτος. Διότι ήθελαν να εκδιώξουν τους Εβραίους και προέτρεπαν τους Παλαιστίνιους σε αντίσταση και τρομοκρατικές πρακτικές κατά των Ισραηλινών και Εβραίων σε Ευρωπαϊκές χώρες.

Πέρα από τα θύματα και των δυο εθνοτήτων (πάνω από 1.600 νεκροί και 5.000 τραυματίες συμπεριλαμβανομένων και παιδιών), το πιο ανησυχητικό γεγονός τώρα είναι πως οι Υπηρεσίες Ασφάλειας του Ισραήλ δεν είχαν πληροφόρηση για την τρομοκρατική εισβολή στις 6-7/10. Αυτό δείχνει μια ολίσθηση σε απαράδεκτη χαλαρότητα των Υπηρεσιών.

Είχε καλλιεργηθεί εδώ κι εβδομάδες μια ατμόσφαιρα «φιλικών» επαφών και ειρήνευσης. Μα είναι απορίας άξιον πώς η τρομερή Μοσάντ πιάστηκε στον ύπνο. Σίγουρα θα υπάρξει κάποια εξήγηση.

Δεν μπορεί να υπάρξει τέτοια ειρήνευση με φανατικούς ισλαμιστές τρομοκράτες σαν τη Χαμάς και το Ιράν. Είναι ορκισμένοι στον Αλλάχ να καταστρέψουν το Ισραήλ, ρίχνοντας τους Εβραίους στη Μεσόγειο!

Ευτυχώς οι άντρες των Ενόπλων Δυνάμεων και εξαίρετη εκπαίδευση έχουν και εξαίρετο οπλισμό. Ιδού ένα παράδειγμα από το Διαδίκτυο.

Ο Νόαμ Τιμπόν, 62 ετών, συνταξιούχος στρατηγός στο Τελ Αβίβ, έλαβε τηλεφώνημα Σάββατο πρωί από τον γιο του, εγκαταστημένο σε κιμπούτζ κοντά στη Γάζα. Αυτός με τη γυναίκα και τις δυο κόρες τους (1,5 και 3 ετών) κρύφτηκαν σε καταφύγιο καθώς οι τρομοκράτες εισέβαλαν και δολοφονούσαν τους αμάχους του κιμπούτζ.

Ο στρατηγός με τη γυναίκα του πήδηξαν στο τζιπ τους οπλισμένοι σαν αστακοί και μάζεψαν όσους στρατιώτες έβρισκαν καθ’ οδόν προς το κιμπούτζ που ήταν πλέον στα χέρια των τρομοκρατών. Οι στρατιώτες τέθηκαν αμέσως υπό τις διαταγές του στρατηγού.

Μόλις έφτασαν στο κιμπούτζ άρχισαν την εκκαθάριση, κατοικία μετά από κατοικία, κτήριο μετά από κτήριο, περιβόλι μετά από περιβόλι.

Έτσι απελευθέρωσαν το κιμπούτζ. (Συνολικά στο Ισραήλ σκοτώθηκαν περί τους 400 τρομοκράτες.)

Ο γιος του στρατηγού με τη γυναίκα και τα δυο κοριτσάκια έμειναν κλειδωμένοι και σιωπηλοί επί 10 ολόκληρες ώρες στο σκοτάδι.

Ο στρατηγός χτύπησε την πόρτα του καταφυγίου και είπε απλά. «Ε, ήρθαμε. Είμαι εδώ τώρα!»

Ναι, οι Ισραηλινοί στρατιώτες έχουν άριστη εκπαίδευση. Δεν έχουν επιλογή. Πρέπει να είναι οι καλύτεροι – για να επιβιώσουν!  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *