Ισ386γΙΠ25:Χαμάς και Παλαιστίνιοι

Ισ386γΙΠ25:Χαμάς και Παλαιστίνιοι

Η Χαμάς είναι μια κατά την ΕΕ, τη Βρετανία, τις ΗΠΑ και άλλες χώρες, τρομοκρατική οργάνωση που έκανε κάθε μήνα του 2023 εκατοντάδες επιθέσεις με πυραύλους και ρουκέτες κατά του Ισραήλ (Μάρτη, Απρίλη κ.λπ.), ενώ φανατικά μέλη της εισδύουν στο Ισραήλ και σκοτώνουν αμάχους διότι σύμφωνα με τα πιστεύω τους δεν υπάρχει κανένας αθώος Εβραίος, ούτε καν τα βρέφη! Η σαδιστική εγκληματικότητά τους εκδηλώθηκε πλήρως στις 7/10/23 όταν πολυάριθμες ομάδες εισέβαλαν και δολοφόνησαν πάνω από 1.300 αμάχους (μαζί και 200 τόσους στρατιώτες) – βρέφη, μικρά παιδιά, γυναίκες, άντρες, γέροντες, Βεδουίνους και κανονικούς Άραβες Μουσουλμάνους που ζουν κι εργάζονται στο Ισραήλ. Να μερικοί από τους τρομοκράτες:

Πολεμιστές των Μεραρχιών Izz al-Din al-Qassam – που ξεκοιλιάζουν εγκύους, αποκεφαλίζουν παιδιά και καίνε βρέφη – και πληρώνονται κανονικα!


Να μερικά θύματα. Ο Tarek Abu-Arar είναι Άραβας Μουσουλμάνος πολίτης του Ισραήλ, γιατρός σε νοσοκομείο στο νότιο Ισραήλ. Αφού του επιτέθηκαν τον άφησαν αιμόφυρτο στον δρόμο όπου βρέθηκε και σώθηκε από Ισραηλινούς. Ο Awad Darusha, Άραβας Μουσουλμάνος κι αυτός, που οδηγούσε ασθενοφόρο στην ίδια περιοχή δεν στάθηκε τόσο τυχερός: δολοφονήθηκε.

Στην Ελλάδα, δυστυχώς, παρά αρκετές δημοσιεύσεις κι εκείνη την εμπεριστατωμένη μελέτη του Α. Κεχαγιά (έστω με μερικά λάθη), δεν υπάρχει αληθινή αντίληψη της φύσης της Χαμάς.
Να πώς ζουν οι Γαζανοί κοινοί Μουσουλμάνοι:

Να και οι ηγέτες τους που ζουν πολυτελώς στο Κατάρ κι έχουν περιουσίες (γιοτ, παλάτια και ιδιωτικά τζετ) πολλών εκατομμυρίων.

Mashal αριστερά και Haniyeh

Η Χαμάς ιδρύθηκε το 1997 μέσα από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα της Αιγύπτου από τον Ahmed Yassin μα και άλλους όπως ο Abdel-Aziz al-Rantissi. Είναι ξαδέλφη της Φατάχ. Η Φατάχ διαφεντεύει μέσω της Παλαιστινιακής Αρχής (κι εδώ τα ηγετικά στελέχη είναι εκατομμυριούχοι ενώ οι κοινοί Άραβες ζουν σε προσφυγικά στρατόπεδα συνωστισμού, βρομιάς και φτώχειας) στη Δυτική Όχθη.

Η Χαμάς από το 2006 διαφεντεύει τη Λωρίδα της Γάζας δίχως εκλογές κι εξοντώνει ως προδότες όσους εναντιώνονται. Έχει διακηρύξει μια πολιτική jihad «ιερού πολέμου» ενάντια στο Ισραήλ και όλους τους Εβραίους και, όπως και η Παλαιστινιακή Αρχή του Abbas, θέλει μια ελεύθερη Παλαιστίνη Αράβων Μουσουλμάνων (της σέχτας Sunni) από τον Ιορδάνη ως τη Μεσόγειο δίχως ούτε έναν Εβραίο.

Πρόεδρος είναι ο Ismail Haniyeh που ζει πολυτελώς στο Κατάρ (ή αλλού στα Εμιράτα). Άλλος ηγέτης είναι ο Khaled Mashal, που επίσης ζει σε πολυτέλεια στο Κατάρ και, ενώ οι τρομοκράτες του σκοτώνονταν από τους Ισραηλινούς στρατιώτες, εκείνος από την ασφαλή θέση του όρισε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, ως Ημέρα Οργής κατά των Εβραίων και συμπαθούντων απίστων. Και ζήτησε, βέβαια, και χρηματική βοήθεια για να συνεχίσουν, οι ηγέτες και αξιωματούχοι να ζουν στη χλιδή και οι κοινοί Γαζανοί να σκοτώνονται. Ο Yahiya Sinwar είναι πολιτικός και στρατιωτικός διοικητής των τρομοκρατών της 7ης Οκτωβρίου. Και είναι ο Νο 1 καταζητούμενος για τους Ισραηλινούς.

Από το 1995 που υπογράφτηκαν οι συμφωνίες του Όσλο (Oslo Accords) στην Taba Αιγύπτου (είχε προηγηθεί υπογραφή στην Ουάσιγκτον το 1993 μεταξύ Yizhak Rabin (Ισραηλινοί) και Yasser Arafat (Παλαιστίνιοι), η Χαμάς διεκδικεί τον πρώτο ρόλο ως επαναστατική οργάνωση – μα η Παλαιστινιακή Αρχή τον αμφισβητεί. Τώρα μάλιστα υποστηρίζεται με κάθε τρόπο η Χαμάς από τους απανταχού φανατικούς Ισλαμιστές.


Αν έδειχναν τάση συμφιλίωσης με το Ισραήλ θα έχαναν αυτήν την υποστήριξη, και από το Κατάρ και το Ιράν – και χρήματα και όπλα. Το Κατάρ θα τους έδιωχνε και καμιά Αραβική χώρα δεν τους θέλει!
Καμιά Αραβική χώρα δεν προσέφερε καταφύγιο στους Γαζανούς όταν το Ισραήλ έστειλε τελεσίγραφο να φύγουν από τη βόρεια Γάζα. Να η Λίγκα Αραβικών κρατών – δεν είναι και λίγα!

Ένας πρώην τρομοκράτης της Χαμάς που αποσκίρτησε μίλησε ανοικτά σε συνεδρίαση στον
ΟΗΕ στις 15/10/23 εκφράζοντας μια πύρινη καταδίκη της οργάνωσης. Να το link:


Ανάμεσα σε άλλα κατηγορεί τις Παλαιστινιακές ηγεσίες πως δεν τους εξέλεξε ο λαός. Πράγματι, οι ίδιοι άνθρωποι, δίχως εκλογές, κυβερνούν εδώ και 15-16 έτη. “Είμαι ο Mosab Hassan Yusef. Μεγάλωσα στη Ramallah ως μέλος της Χαμάς. Απαγάγετε φοιτητές. Βασανίζετε τους πολιτικούς σας αντιπάλους. Όλος ο πόνος των Παλαιστινίων είναι αποτέλεσμα των δικών σας εγωιστικών συμφερόντων. Αν δεν υπήρχε το Ισραήλ, δεν θα είχατε κανένα να ρίξετε το φταίξιμο!”

Ο δε Mohammad Kabiya εμφανίστηκε στο Αραβικό πρόγραμμα του BBC και σόκαρε τον παρουσιαστή καθώς αναφέρθηκε στην εισβολή της Χαμάς με τις φρικαλεότητές της και είπε – “Θέλω να ρωτήσω τον Αραβικό κόσμο τώρα μέσω αυτής της οθόνης [τηλεόρασης]: είναι αυτή η αληθινή Ισλαμική θρησκεία; Είναι αυτό που ο Προφήτης Μωάμεθ μας συμβούλεψε να κάνουμε; Να σκοτώνουμε μικρά παιδιά; Ν’ απαγάγουμε γυναίκες και ηλικιωμένους ανθρώπους;”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *