Ε1821: Ασπίδα της Χαμάς

Ε1821: Ασπίδα της Χαμάς

Κάτω από την πυκνοκατοικημένη Γάζα υπάρχει ένας λαβύρινθος από τούνελ για να μπορούν οι τρομοκράτες της Χαμάς που είναι και ο επίσημος μα δίχως στολή στρατός των Γαζανών, να κινείται αθέατος από αναγνωριστικές συσκευές δορυφόρων, αεροπλάνων και ντρόουν, και να κατασκευάζει τις ρουκέτες που εκτοξεύονται κατά χιλιάδες εναντίον Ισραηλινών αμάχων.

Οι εκτοξευτήρες τοποθετούνταν κοντά ή σε αυλές σχολείων ή σε αυλές τζαμιών και νοσοκομείων ή παιδικές χαρές, έτσι που να υπάρχουν θύματα παιδιά όταν οι Ισραηλινοί βομβάρδιζαν αυτά τα σημεία και η διεθνής κοινή γνώμη να στρεφόταν εναντίον τους.

Ήταν μια τακτική που εφαρμόστηκε από το 2007 κι έπειτα στον βρόμικο πόλεμο της Χαμάς.

Το 2018, όταν έγιναν οι «Πορείες Επιστροφής» [στα πάτρια εδάφη] από Παλαιστινίους, στην πραγματικότητα ήταν Χαμάς τρομοκράτες ως κοινοί πολίτες, με λίγους άοπλους πολίτες, που πάλι έκαναν επίθεση. Και οι ηγέτες τους έλεγαν εκείνο τον Μάιο πως από τους 62 νεκρούς οι 50 ήταν Χαμάς και μόνο 12 ήταν άμαχοι (ο Salah al-Bardawil).

Ο δε Yahya Sinwar δήλωνε: «Αποφασίσαμε να μετατρέψουμε τα σώματα των γυναικών και παιδιών μας σ’ ένα τείχος που θα προστάτευε τους Άραβες… Αυτοί οι νέοι και οι άντρες θα μπορούσαν να ακολουθήσουν άλλον τρόπο μα προτίμησαν αυτόν…» Και πρόσθεσε: «Θα γκρεμίσουμε το σύνορο (με το Ισραήλ) και θα ξεσκίσουμε τις καρδιές από τα κορμιά τους…»

Τέτοιες ήταν οι ειρηνικές Πορείες στις 14 Μαΐου 2018. Και με αυτόν τον τρόπο προστατεύονταν – βάζοντας γυναικόπαιδα ως τείχος άμυνας.

Και αυτά όλα είναι δημοσιευμένα και γνωστά!

Γιατί λοιπόν εξανίστανται τόσοι δημοκρατικοί δήθεν δημοσιογράφοι στη Δύση; Πώς θ’ αμυνθούν οι Ισραηλινοί όταν οι Παλαιστίνιοι χρησιμοποιούν αυτά τα αισχρά μέσα «για να ξεσκίσουν τις καρδιές και τα κορμιά [των Ισραηλινών];»

Τι έκαναν τότε η κα Rashida Tlaib, άλλοι φιλο-Παλαιστίνιοι και προωθητές φεμινισμού για την προστασία των γυναικόπαιδων;

Γιατί δεν διαμαρτυρήθηκαν κατά των Παλαιστινίων που παραβίαζαν κάθε θεμιτό μέσο πολέμου, καταφεύγοντας σε τέτοια βάρβαρα, πρόστυχα εφευρήματα;

Πώς να μην επιτεθούν οι Ισραηλινοί σε νοσοκομεία όταν το αρχηγείο της Χαμάς στη βόρεια Γάζα (Shifa νοσοκομείο) και μερικά εργαστήρια ρουκετών είναι κάτω από νοσοκομεία ενώ ασθενοφόρα μεταφέρουν τρομοκράτες και όπλα;

Διότι έχουν δυο σταθμά και δυο μέτρα και κοιτούν μυωπικά την όλη κατάσταση – με τα γυαλιά μιας παρωχημένης αριστερής ιδεοληψίας.

Εφόσον οι Χαμάς τρομοκράτες χρησιμοποιούν τους δικούς τους αμάχους ως ασπίδα, οι Ισραηλινοί θα σκοτώνουν και αυτούς τους αμάχους. Πόσοι Γερμανοί και Ιάπωνες άμαχοι βομβαρδίστηκαν για να αναγκαστούν να παραδοθούν Γερμανία και Ιαπωνία;…

Η Golda Meir, πρωθυπουργός στον πόλεμο Γιομ Κιπούρ, είπε: «Μπορούμε να σας συγχωρέσουμε που σκοτώνετε τα παιδιά μας, αλλά όχι που μας αναγκάζετε να σκοτώνουμε τα δικά σας.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *