Ε1826: Γενοκτονίες

Ε1826: Γενοκτονίες

Το Ισραήλ προειδοποίησε πως θα βομβαρδίσει και θα εισβάλει κι έδωσε διορία στους Γαζανούς του βορρά να πάνε στον νότο για να μην τραυματιστούν ή σκοτωθούν.

Ο Μακρόν, Γάλλος πρόεδρος, περιγράφεται συχνά ως αφελής. Πρέπει όμως να είναι χειρότερος. Νόμιζε πως είχε την ικανότητα να κάνει τον Πούτιν να αλλάξει πορεία μετά την βάρβαρη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία (24/2/22). Ενώ θα έπρεπε να στείλει στρατό να αναχαιτίσει τους Ρώσους και να απειλήσει επίθεση κατά της Ρωσίας. Μετά άρχισε να μουρμουρίζει συνθηκολόγηση Ουκρανίας-Ρωσίας και οι Ουκρανοί να δώσουν εδάφη στη Ρωσία!

Τώρα, στις 10/11/23 έλεγε στους Βρετανούς πως το Ισραήλ έπρεπε να πάψει να βομβαρδίζει τη Γάζα και να σκοτώνει αμάχους. Αυτό που δεν είπε είναι τι προστασία από τις επιθέσεις της ανανεωμένης και επανεξοπλισμένης Χαμάς θα έχει το Ισραήλ αν όντως σταματούσε τώρα να την εξοντώσει. Είναι κι αυτός ανάμεσα στους ανεγκέφαλους, δειλούς ηγέτες της ΕΕ που παρακμάζει.

Είναι πολύ παράξενο το πόσο μικρόμυαλοι αποδεικνύονται πολλοί δημοκρατικοί πολίτες και ηγέτες στην καλοθρεμμένη ΕΕ καθώς απαιτούν από το Ισραήλ να σταματήσει τη «γενοκτονία» Παλαιστινίων.

Αν το Ισραήλ σταματήσει τώρα, ενδέχεται να πάψει να υπάρχει, αν οι Άραβες Ισλαμιστές συνεχίσουν επιθέσεις.

Αν το Ισραήλ εξοντώσει πλήρως τη Χαμάς (και όποια άλλη αραβική τρομοκρατική οργάνωση το απειλήσει), τότε και το Ισραήλ θα εξακολουθήσει να υπάρχει και να ακμάζει και οι Παλαιστίνιοι μα και πολλά αραβικά κράτη θα ευγνωμονούν και ας μην το λένε. Διότι κανένα (εκτός ίσως από το Κατάρ) δεν νιώθει ασφάλεια με τη Χαμάς και το Ιράν να υποκινεί τη Χαμάς και άλλους τρομοκράτες.

Αλλά, που ακριβώς τη βλέπουν τη γενοκτονία οι ανθρωπιστές Δυτικοί και οι έξαλλοι Μωαμεθανοί;

Το Ισραήλ προειδοποίησε τη Χαμάς και τους Γαζανούς να πάψουν να ρίχνουν ρουκέτες στους άμαχους Ισραηλινούς (ως και στο Τελ Αβίβ)! Αυτοί όχι μόνο δεν έπαψαν (16 έτη τώρα), μα οργάνωσαν την απάνθρωπη, φρικιαστική εισβολή της 7/10.

Το Ισραήλ προειδοποίησε πως θα βομβαρδίσει και θα εισβάλει κι έδωσε διορία στους Γαζανούς του βορρά να πάνε στον νότο για να μην τραυματιστούν ή σκοτωθούν.

Οι Χαμάς τρομοκράτες τους εμπόδιζαν να μετακινηθούν νότια για να τους έχουν ως ασπίδες και για να δείχνουν θύματα και πτώματα στους μαμμόθρεφτους Δυτικούς. Όταν μάλιστα οι Γαζανοί μετακινήθηκαν κατά χιλιάδες βρίζοντας (χαμηλόφωνα) τους τρομοκράτες, αυτοί άρχισαν να τους πυροβολούν – για να υπάρχουν πτώματα!

Γιατί κατηγορείται το Ισραήλ;

Γιατί οι απανταχού Μωαμεθανοί δεν καταδίκασαν τις άλλες μωαμεθανικές χώρες (ή τρομοκρατικές οργανώσεις) που σφάγιασαν εκατοντάδες χιλιάδες Μουσουλμάνους;

Οι Ισραηλινοί άντε να σκοτώσουν άθελα 10.000, αφού οι τρομοκράτες χρησιμοποιούν απλούς πολίτες ως ασπίδες. (Οι Σύμμαχοι στον 2o ΠΠ βομβάρδισαν εκατοντάδες χιλιάδες Γερμανούς και Ιάπωνες αμάχους προτού Γερμανία και Ιαπωνία παραδοθούν!)

Στη Βιρμανία οι γηγενείς σκότωσαν πάνω από 20.000 Μωαμεθανούς και τους υπόλοιπους τους έδιωξαν.

Οι Σαουδάραβες και σύμμαχοι εξόντωσαν πάνω από 370.000 Υεμένιους Μουσουλμάνους.

Οι Ρώσοι και Σύριοι σκότωσαν πάνω από 300.000 Σύριους Μουσουλμάνους.

Αυτές είναι γενοκτονίες, όχι τα σχετικά λίγα παράπλευρα θύματα στην τιμωρία των Χαμάς τρομοκρατών!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *