Ε1837: Χαμάς ψεύδη

Ε1837: Χαμάς ψεύδη

Τι άλλο μπορεί να κάνει μια τρομοκρατική οργάνωση εκτός του να ψεύδεται;…

Το τελευταίο, πιο πρόσφατο ψεύδος που διαδίδουν οι λεβέντες της Χαμάς είναι πως το Ισραήλ χρησιμοποιεί τους αμάχους Παλαιστινίους ως ασπίδες!

Είναι ακριβώς η τακτική που ο Πούτιν ή το Κρεμλίνο χρησιμοποιεί. “Είναι οι εχθροί σου που κάνουν αυτά για τα οποία σε κατηγόρησαν πρώτοι εκείνοι”. Είναι η τακτική προπαγάνδας του Γκέμπελς 1930’s.

Να η λίστα ψεμάτων:

1. Η Χαμάς αρνήθηκε πως οι τρομοκράτες της διέπραξαν φρικαλεότητες στα κιμπουτς του νότιου Ισραήλ 7/10. Άμαχοι έτυχε να μπλεχτούν στα διασταυρούμενα πυρά (ακόμα και βρέφη στις κούνιες τους)!

2. Το Ισραήλ βομβάρδισε το νοσοκομείο Αλ Άχλι Αράμπι και σκότωσε 500. Ενώ επρόκειτο για Παλαιστινιακή ρουκέτα που έπεσε στο πάρκινγκ χωρίς να θίξει το νοσοκομείο.

3. Το Ισραήλ βομβάρδισε ασθενοφόρο που μετέφερε τραυματισμένους πολίτες. Το Ισραήλ έδειξε το βίντεο με ασθενοφόρο να μεταφέρει τρομοκράτες και όπλα. Επίσης συνομιλίες που έδειχναν πως οι Παλαιστίνιοι χρησιμοποιούσαν ασθενοφόρα για μεταφορές τρομοκρατών και όπλων. Ο ίδιος ο Μαχμούντ Αμπάς (της Παλαιστινιακής Αρχής) είπε πως η ηγεσία της Χαμάς δραπέτευσε με ασθενοφόρα.

4. Το Ισραήλ (η IDF) επιτέθηκε στο μεγαλύτερο νοσοκομείο στη Γάζα το Al Shifa και σκότωνε γιατρούς και ασθενείς. Ισραηλινά βίντεο δείχνουν πως υπάρχουν όπλα κρυμμένα στα υπόγεια του νοσοκομείου και πως η Χαμάς δεν αφήνει Ισραηλινούς γιατρούς που μιλούν Αραβικά να φροντίσουν ασθενείς και δεν θέλουν καύσιμα ή φάρμακα από το Ισραήλ! Και έχει αποκαλυφθεί πως κάτω από το νοσοκομείο υπάρχει αρχηγείο της Χαμάς!

Οι ασθενείς ομολόγησαν πως οι Ισραηλινοί στρατιώτες δεν τους πείραξαν διόλου μα πολέμησαν τους πολεμιστές της Χαμάς στις αυλές.

5. Το Ισραήλ εμποδίζει την παροχή καυσίμων και ιατρικών υλικών για τη Γάζα, ενώ είναι οι τρομοκράτες της Χαμάς που κλέβουν για πάρτη τους αυτά όλα τα υλικά.

Τι άλλο μπορεί να κάνει μια τρομοκρατική οργάνωση εκτός του να ψεύδεται, όταν βλέπει πως χάνει και ο κόσμος αντιλαμβάνεται τα απάνθρωπα εγκλήματα τα οποία τα μέλη της, μαστουρωμένα μα και φανατισμένα, διέπραξαν;…

Το υπουργείο Υγείας Γάζας ισχυρίζεται τώρα πως πάνω από 12000 άμαχοι Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν – μαζί και 5000 παιδιά. Τα “παιδιά” είναι έφηβοι 14 ως 18 που έχουν εκπαιδευθεί να σκοτώνουν Εβραίους! Το υπουργείο όπως η σύνολη κυβέρνηση είναι Χαμάς. Τι να περιμένεις;

Έτσι συνεχίζουν να ψευδολογούν και να ισχυρίζονται, παρά τα φανερά υλικά τεκμήρια, πως το Ισραήλ σκοτώνει γιατρούς, ασθενείς και αμάχους – αυτά δηλαδή που κάνουν οι τρομοκράτες οι ίδιοι. Και όχι μόνο ενάντια σε Ισραηλινούς μα ενάντια και στους δικούς τους Άραβες Μουσουλμάνους!

Να τρομοκράτες περιτριγυρισμένοι με παιδιά!

Στο νοσοκομείο Ρεντίσι οι τρομοκράτες είχαν κοντά χίλιους αμάχους Άραβες μαζί και γυναικόπαιδα ως ομήρους και ασπίδα. Οι στρατιώτες του IDF απελευθέρωσαν τους ομήρους και μετά φύλαγαν την μετακίνησή τους σε πιο ασφαλή ζώνη για να μην τους πυροβολήσουν άλλοι τρομοκράτες!

2 Comments

  1. Τενόρος

    Έκατσα να δω για λίγο το σώου που είχε στηθεί στην πλατεία Συντάγματος, το βράδυ της Παραμονής για την Πρωτοχρονιά. Μετά από ένα-δύο τραγούδια, εμφανίστηκε ένα μπουλούκι ανθρώπων με σημαίες της “Παλαιστίνης” προσεκτικά τοποθετημένες σε μακρυές ράβδους που κραδαίνανε κάτι αληταράδες. Αυτοί, μπαστακώθηκαν ακριβώς σε εκείνη τη θέση που ο φακός της ΕΡΤ, στο μέτρο που προσπαθούσε να δείξει τον εκάστοτε τραγουδιστή, ήταν αδύνατο να μην φαίνονται, με τέτοιο τρόπο μάλιστα, σα να ήταν πολύ περισσότεροι.

    Βέβαια, στα πιο μακρυνά πλάνα, ήταν σαφές ότι ο κόσμος εκεί δεν ασχολιόταν καθόλου. Αντιθέτως, μόνο εκείνη η ελάχιστη περιοχή με τους πέντε-δέκα ανθρώπους είχε σημαίες. Αλλά τη ζημιά τους την είχανε κάνει, για οποιονδήποτε κοίταζε περιστασιακά την οθόνη, φαινόταν πως το κοινό στην πλατεία είχε θερμά φιλο-παλαιστινιακά αισθήματα.

    Άλλαξα κανάλι εκνευρισμένος, κατανοώντας όμως το ότι κανείς δεν είχε το θάρρος να πάει να τους στείλει στον αγύριστο.

    Καλή Χρονιά σε εσάς και τους οικείους σας.

  2. Νικόδημος

    Ευχαριστώ και καλή χρονιά σε σας!

    Ήταν προφανώς οργανωμένη παράσταση! Αυτοί οι 5-10 άνθρωποι δυστυχώς ροκανίζουν τα θεμέλια της ευνομούμενης Πολιτείας μας και οι Αρχές δεν έχουν το θάρρος να τους σταματήσουν….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *