Ε1827: Ψεύδη για Ισραήλ και Γάζα

Ε1827: Ψεύδη για Ισραήλ και Γάζα

Πολλοί άνθρωποι, ακόμα και με πτυχία και κάποια κουλτούρα είναι πολύ εύπιστοι, ιδίως σε μεγάλα ψέματα και σύγχρονους μύθους.

Μερικοί μάλιστα που δεν ξέρουν πού ακριβώς είναι η Γάζα και η Δυτική Όχθη και το Ισραήλ, ακόμα και αν είναι κυκλωμένα με κόκκινο σ’ έναν χάρτη, δεν διστάζουν να υιοθετήσουν στην νοοτροπία τους και να μεταδίνουν με άνεση 3 μεγάλα ψέματα.

α) Γενοκτονία Παλαιστινίων.

β) Απαρτχάιντ στο Ισραήλ.

γ) Γάζα, υπαίθριο στρατόπεδο-φυλακή διότι επιβλήθηκε αποκλεισμός κι έλεγχος στις εισαγωγές.

Πολυτελές ξενοδοχείο και ιππασία: γίνονται αυτά σε στρατόπεδα-φυλακές;

Όπως έχω επισημάνει σε άλλα άρθρα, καμιά από αυτές τις κατηγορίες δεν ευσταθεί. Είναι πελώριοι παραλογισμοί της παλαιστινιακής προπαγάνδας για μουχλιασμένα μυαλά.

α) Οι Άραβες Ισλαμιστές τσακώνονται και αλληλοσφάζονται μεταξύ τους, όταν δεν επιτίθενται σε ξένους απίστους, από την εποχή του Προφήτη (δηλ. 6ος αιώνας ΚΕ.) Έχουν εξοντώσει μεταξύ τους πολύ περισσότερα εκατομμύρια Αράβων Μουσουλμάνων από ότι όλοι οι μη-Ισλαμικοί εχθροί τους, στην Ασία, Μέση Ανατολή και βόρεια Αφρική.

Τουλάχιστον 1,5 εκμ Άραβες Ισλαμιστές ζουν πολύ καλύτερα και σε μεγαλύτερη ασφάλεια στο Ισραήλ από ότι στα ισλαμικά καθεστώτα.

β) Δεν υπάρχει απαρτχάιντ στο Ισραήλ. Απαρτχάιντ υπάρχει στις αμιγώς παλαιστινιακές περιοχές, όπου Εβραίοι δεν επιτρέπονται. Κι εκεί οι φανατικοί Ισλαμιστές θέλουν τη γενοκτονία των Εβραίων! Επίσης σε ισλαμικές χώρες όπως το Ιράν και η Σαουδαραβία όπου οι άπιστοι πρέπει να συμμορφώνονται με την επικρατούσα κουλτούρα του Ισλάμ!

Η εξόντωση των Ισραηλινών κι Εβραίων είναι δεδηλωμένη στις πράξεις τους και στις ιδρυτικές εξαγγελίες των οργανώσεών τους.

Οι Εβραίοι απαγορεύεται όχι μόνο ν’ ασκήσουν την πατροπαράδοτη θρησκεία τους μα και να ζήσουν σε πολλές από τις ισλαμικές θεοκρατίες.

γ) Κοιτάξτε τώρα τις φωτογραφίες που ακολουθούν. Δείχνουν πώς ζούσαν οι ανώτερες τάξεις (κυρίως αξιωματούχοι της Χαμάς) στη Γάζα – επαύλεις, πολυτελή ρεστοράν και κολυμβητήρια. Αυτά δεν μπορούν να βρίσκονται σε στρατόπεδα – φυλακές.

Να και το ντελικατέσεν και η λαϊκή αγορά:

Ούτε αυτά βρίσκονται σε στρατόπεδα-φυλακές. Μα ενώ η Λαϊκή είναι για τον λαό τα χλιδάτα εστιατόρια, οι ιππασίες, τα κολυμβητήρια και τα ξενοδοχεία είναι για τους ελίτ της Χαμάς.

Το Ισραήλ και η Αίγυπτος (μια Ισλαμική χώρα) επέβαλαν αποκλεισμό κι έλεγχο εισαγωγών διότι φοβόντουσαν την εισαγωγή όπλων. Μα και παρά τους ελέγχους οι Γαζανοί έκαναν τις εισαγωγές τους ρουκετών, πυραύλων και καλάσνικοφ!

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας βγάζει σπαρακτικές κραυγές υποκρισίας για τους καταπονημένους Παλαιστίνιους, μα δεν ανοίγει τα σύνορα της Ιορδανίας να δεχτεί μερικούς μετανάστες. Διότι εκεί θυμούνται πως οι Παλαιστίνιοι αποπειράθηκαν 2 φορές να δολοφονήσουν τον μακαρίτη βασιλιά Χουσέιν….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *