Ε1835: Αφέλεια, ανοησία, άγνοια

Ε1835: Αφέλεια, ανοησία, άγνοια

Οι Παλαιστίνιοι απέδειξαν πως τίποτα δεν άλλαξε αφού επί 16 τόσα έτη δεν επαναστάτησαν κατά της Χαμάς μα εξακολούθησαν να υπακούουν και να την τροφοδοτούν με νέους πολεμιστές….

Αφέλεια ή ευπιστία, ανοησία ή βλακεία και άγνοια χαρακτηρίζουν τους φιλοπαλαιστίνιους Δυτικούς. Η “πολιτική ορθότητα” (που αφαιρεί το “χοντρή” από ένα λαϊκό τραγουδάκι) και όλη η νοητική πανοπλία του woke είναι καρποί αυτών των 3 ελαττωμάτων. Και με τη σειρά τους αυτές οι σύγχρονες τάσεις τρέφουν αυτά.

Οι Δυτικοί απαιτούν στις διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις τους υπέρ των “αδικημένων” Παλαιστινίων κι ενάντια στο “καταπιεστικό” Ισραήλ, την επιστροφή των Παλαιστίνιων στα εδάφη τους.

Άγνοια. Δεν γνωρίζουν αυτοί οι καλοθελητές πως οι αρχηγοί τους προέτρεψαν τους Άραβες Ισλαμιστές να εγκαταλείψουν σπίτια και χωράφια στο Ισραήλ και να γίνουν πρόσφυγες!

Ανοησία. Πιστεύουν όσα μαθαίνουν από την φιλοπαλαιστινιακή προπαγάνδα θεωρώντας τους Ισραηλινούς όλους “λακέδες” των νέο-αποικιοκρατών, ιμπεριαλιστών Αμερικανών!

Αφέλεια. Νομίζουν πως οι Παλαιστίνιοι είναι αγγελικοί και το μόνο που θέλουν είναι να γυρίσουν στα πάτρια εδάφη τους!

Ο ΟΗΕ (= Διεθνής νόμος περίπου) εξέδωσε απόφαση το 1949 UNGR 194, άρθρο 1: “Αποφασίζεται πως οι πρόσφυγες που θέλουν να επιστρέψουν στις κατοικίες τους και να ζήσουν ειρηνικά με τους γείτονές τους θα πρέπει να τους επιτραπεί να το κάνουν τη συντομότερη εφικτή ημερομηνία και να δοθεί αποζημίωση σε όσους επιλέγουν να μην επιστρέψουν…”.

Γιατί νομίζετε η Ανώτερη Αραβική Επιτροπή για την Παλαιστίνη και σύσσωμη η Αραβική Λίγκα απέρριψαν αυτήν την απόφαση του ΟΗΕ; (Ναι, την απέρριψαν!)

Διότι, όπως το διατύπωσε τότε ο Salah al-Din, Αιγύπτιος υπουργός Εξωτερικών μιλώντας εκ μέρους της Αραβικής Λίγκας: “Το αίτημα να επιστρέψουν οι Παλαιστίνιοι πρόσφυγες σημαίνει να επιστρέψουν ως κύριοι, όχι ως δούλοι. Ή για να το θέσω πιο ξεκάθαρα η πρόθεση είναι η εξολόθρευση του Ισραήλ” (στην Al Misri, Αίγυπτος 11/10/49).

Κι αν ήταν μόνο ο ΥΠΕΞ Αιγύπτου θα έλεγες, οκέι, ο άνθρωπος αυτός είναι ένας και φανατικός.

Δυστυχώς όλοι τους ήταν και είναι φανατικοί. Ποτέ οι Παλαιστίνιοι, οι Γαζανοί, ως σώμα δεν μίλησαν εναντίον της Χαμάς που έχει αυτήν την πρόθεση στο ιδρυτικό καταστατικό της. –

“Το Ισραήλ θα υπάρχει και θα εξακολουθεί να υπάρχει ωσότου το Ισλάμ το εξαλείψει όπως εξάλειψε άλλους νωρίτερα” (Εισαγωγή στον Χάρτη της Χαμάς). “Η Μέρα της Κρίσης δεν θα έρθει ωσότου οι Μουσουλμάνοι πολεμήσουν τους Εβραίους και τους εξοντώσουν” (άρθρο 7).

Οι Παλαιστίνιοι απέδειξαν πως τίποτα δεν άλλαξε αφού επί 16 τόσα έτη δεν επαναστάτησαν κατά της Χαμάς μα εξακολούθησαν να υπακούουν και να την τροφοδοτούν με νέους πολεμιστές: οι τρομοκράτες είναι παιδιά, αδέλφια, εγγόνια τους.

Παιδιά και άρρωστοι πεθαίνουν στα νοσοκομεία της Γάζας, όχι γιατί τα βομβαρδίζει το Ισραήλ, μα γιατί καύσιμα και ιατρικά υλικά που θα έπρεπε να είναι στα νοσοκομεία, ανακαλύπτονται να βρίσκονται στα τούνελ της Χαμάς!

Μπορεί τώρα αρκετοί να θελήσουν μια βιώσιμη, ειρηνική διευθέτηση. Μα αυτή θα επιτευχθεί μόνο αν εξαλειφθεί η Χαμάς και οι μετριοπαθείς, φιλελεύθεροι Μουσουλμάνοι πάρουν σταθερά τα ηνία της εξουσίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *