Ε1861: Ισλαμική κουλτούρα

Ε1861: Ισλαμική κουλτούρα

Στον Μεσαίωνα της Δύσης, δηλ. της αναδυόμενης Ευρώπης, οι Ισλαμιστές από την Περσία ως την Κόρδοβα της Ισπανίας ανέπτυξαν μεγάλο πολιτισμό παίρνοντας ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει το ίδιο το Ισλάμ μα και πολλά στοιχεία από το Βυζάντιο, (δηλ. τους αρχαίους Έλληνες) και την μακραίωνη Ινδική Παράδοση (π.χ. Γιόγκα, το νουμερικό, δεκαδικό σύστημα κ.λπ.).

Μετά ήρθαν οι αιμοσταγείς Σελτζούκοι και οι Οθωμανοί που δυστυχώς, εκτός από καταπίεση και αιματοχυσία δεν προσέφεραν τίποτα στην ανθρωπότητα.

Και σήμερα; Τι προσφέρει το ισλάμ;

Αγριότητα, βία, καταπίεση, τρομοκρατία – από παιδική ηλικία!.

Αν εξαιρέσουμε τις αραβικές χώρες που αναπτύχθηκαν οικονομικά χάρη στα πετρέλαια και την εξαγορά των Δυτικών συστημάτων τα οποία δεν πολύ καταλαβαίνουν ούτως ή άλλως παρά μόνο στη χυδαιότερη και ποταπότερη μορφή τους, όλες οι άλλες χώρες είναι υπανάπτυκτες, τριτοκοσμικές που προσπαθούν (κυρίως το Ιράν και η Τουρκία) ν’ αναδειχθούν σε υπερδυνάμεις, μόνο με πυρετώδεις εξοπλισμούς και νταηλίκια.

Όπου υπάρχουν φασαρίες, βία, τρομοκρατία, πειρατείες και παρόμοια, εκεί βρίσκεται το Ισλάμ – στη Συρία, στη Λιβύη, στο Ισραήλ και τη Γάζα, στον Περσικό κόλπο, στην Ερυθρά Θάλασσα (Υεμένη και Χούτι) κ.λπ.

Τώρα και στην Ευρώπη, οι μετανάστες επιχειρούν με δόλο ή ωμή βία να επιβάλουν τις αγριότητες του απάνθρωπου θρησκευτικού και πολιτικού συστήματος τους.

Μίσος, βία, αγριότητα! Αποκεφαλίστε… Σκοτώστε…. Εξοντώστε…

Αντί να δείξουν λίγη ευγνωμοσύνη που έγιναν δεκτοί σε μια χώρα η οποία τους παραχώρησε τόσες ανέσεις και ασφάλεια τόσο γενναιόδωρα!

Ένας πάμπλουτος Πακιστανός προσφέρει χιλιάδες ευρώ ως αμοιβή σε όποιον δολοφονήσει τον Geert Wilders της Ολλανδίας. Όπως οι Ιρανοί Μουλάδες προσέφεραν χιλιάδες σε όσους θα δολοφονούσαν τον Salman Rushdie (συγγραφέα των Σατανικών Στίχων)!

Τέτοια ήταν η κουλτούρα τους στην Αραβία, τέτοιες οι πρακτικές του προφήτη τους, ληστείες και δολοφονίες, τέτοια όλη η ιστορία τους. Εκτός από βία δεν έχουν καμία ικανότητα λόγου για να πείσουν.

Στις 5 Δεκεμβρίου μία φοιτήτρια Χριστιανή, χτυπήθηκε, πετροβολήθηκε και κάηκε στη Νιγηρία, διότι τόλμησε να επιδείξει την πίστη της – η Deborah Sannel 22 ετών και ο κύριος δολοφόνος ισλαμιστής.

Ένας γάιδαρος μπογιατίζεται με τα χρώματα της Ισραηλινής σημαίας και μετά βασανίζεται ωσότου πέφτει ξερός στο έδαφος όπου καίγεται στη Γάζα!

Τι άλλο χρειάζεται να γνωρίζουν οι νερόβραστοι βλάκες ηγέτες του Δυτικού κόσμου για να καταλάβουν πως δεν κάνεις συμφωνίες με την πανούκλα.

Πριν μερικά χρόνια τα παλικάρια τον ISIS έκαψαν ζωντανές κοπέλες Yezidi διότι δεν ενέδιδαν στις σεξουαλικές επιθυμίες τους!

Το Ισλάμ είναι η τέλεια θρησκεία και το τέλειο πολιτικό σύστημα δοσμένο από τον τέλειο προφήτη. Και το κεντρικό μήνυμά του είναι να επιβληθεί σε όλον τον κόσμο δια της βίας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *