Ε1846: Γυμνοί αιχμάλωτοι

Ε1846: Γυμνοί αιχμάλωτοι

Υπήρξαν πολλοί Χαμάς τρομοκράτες που παραδόθηκαν στους IDF του Ισραήλ. Είτε γιατί κουράστηκαν να παραμένουν στα στενόχωρα τούνελ είτε γιατί τους τελείωσαν τα πυρομαχικά. Όσοι συνεχίζουν να μάχονται είναι καλά εφοδιασμένοι ακόμα με πυρομαχικά και φανατισμό.

Υπήρξαν πολλές διαμαρτυρίες από τους πολύ στοργικούς φιλο-παλαιστίνιους Δυτικούς για το ότι έγδυναν τους ηρωικούς αυτούς πολεμιστές οι Ισραηλινοί όταν τους έπαιρναν αιχμαλώτους κατά εκατοντάδες. Και όντως εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ εξευτελιστικό.

Οι Ισραηλινοί, όμως, δεν το έκαναν από σαδισμό. Γνωρίζουν πολύ καλά τους εχθρούς τους και τα τεχνάσματα που έχουν χρησιμοποιήσει. Συχνά κάτω από αθώα ενδυμασία, και οι γυναίκες με εγκυμονούσα κοιλιά, έκρυβαν χειροβομβίδες και άλλα εκρηκτικά. Να το γιλέκο!

Είναι μια συνηθέστατη αμφίεση για τους αυτόχειρες καμικάζι φανατικούς.

Το 2008 η Χαμάς ως κυβέρνηση πια και οι τρομοκράτες της επιτέθηκαν στο Ισραήλ και, όταν κόντεψαν να εξοντωθούν, πρόθυμα υπέγραψαν ειρήνευση. Η ιστορία επαναλήφθηκε το 2012, το 2014 και το 2021. Εγώ απορώ με την υπομονή και ανεκτικότητα των Ισραηλινών όλα τα χρόνια. Το 2023 (7 Οκτωβρίου) υπήρχε υποτίθεται συνθήκη ειρήνης την οποία πάλι έσπασαν οι Παλαιστίνιοι κι επιδόθηκαν στις συνήθεις φρικαλεότητες τους – βιάζοντας, δολοφονώντας, ληστεύοντας, βασανίζοντας και παίρνοντας ομήρους. Τώρα το Ισραήλ δεν πρέπει για κανένα λόγο να επιτρέψει στη Χαμάς να επιβιώσει ως απειλή.

Πώς διαμαρτύρονται τώρα τα βουτυρόπαιδα και οι αδαείς της Δύσης;

Αξίζει να προσεχτεί πως πολλοί αιχμάλωτοι είναι καλοθρεμμένοι, έστω και αν περνούσαν πολύ καιρό στα τούνελ. Λήστευαν τη βοήθεια που ερχόταν για τους πολύπαθους κοινούς Γαζανούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *