E1865: Ισραήλ και ΟΗΕ

E1865: Ισραήλ και ΟΗΕ

Στα μέσα Νοεμβρίου και μετά από όλη την αναστάτωση υπέρ των “θυμάτων” Παλαιστινίων, καθώς η IDF άρχισε να ξηλώνει τους τρομοκράτες στη Γάζα, ο μόνιμος αντιπρόσωπος του Ισραήλ έθεσε καθαρά ένα ερώτημα που προκάλεσε βαθύτατη σιωπή αν όχι και έντονη αμηχανία στους άλλους που ήταν τόσο πρόθυμοι (μαζί με τον άχρηστο Γκουτιέρες) να καταδικάσουν το Ισραήλ.

Ρώτησε τι έγιναν εκείνα τα εκατομμύρια Εβραίων που ζούσαν στις ισλαμικές χώρες – Αίγυπτο, Λιβύη, Ιορδανία, Λίβανο, Συρία, Υεμένη, Ιράν κλπ. Πού χάθηκαν; Τώρα έχουν μείνει μόλις 3.000! Κανείς Εβραίος δεν αλλαξοπίστησε – 2 εκμ στην Αίγυπτο, 1 εκμ στην Ιορδανία.

Δεν ήταν μόνο ο Χίτλερ που εξολόθρευσε Εβραίους.

Όλες εκείνες οι χώρες με το “ειρηνικό Ισλάμ” (!) επιδόθηκαν σε σφαγές κι εξοντώσεις να αφανίσουν τον Εβραϊσμό και να καταστρέψουν κάθε δυνατότητα συνέχειας.

Και τώρα η Χαμάς και η Χετζμπολάχ, ωθούμενες και χρηματοδοτούμενες από γνωστά Ισλαμικά κράτη κάνουν το ίδιο: πολεμούν ύπουλα να αφανίσουν το Ισραήλ, ένα νόμιμο κράτος που ίδρυσαν τα μέλη του ΟΗΕ, Αμερική μα και η ΕΣΣΔ με τους δορυφόρους της.

Στην παρατεταμένη σιωπή πρόσθεσε: –

Η Ινδία επίσης μπορεί να ρωτήσει το ίδιο. Πόσοι Ινδοί (θρησκευόμενοι στo Σανάτανα Αιώνιο Ντχάρμα) έχουν απομείνει στο Πακιστάν και στο Ιράν;

Στην περίοδο της διχοτόμησης το 26% των κατοίκων στο Πακιστάν ήταν Ινδουιστές. Σήμερα είναι μόλις 1,5%!

Και όταν χθες (την προηγούμενη μέρα) ο Ινδουιστής εκπρόσωπος στη Βουλή του Πακιστάν ρώτησε ακριβώς αυτό, “πού χάθηκαν τόσοι Ινδουιστές;” Κι εκεί η Βουλή βουβάθηκε!

Δεκάδες ινδουιστικοί ναοί γκρεμίστηκαν από τους “ειρηνικούς Ισλαμιστές” του Πακιστάν. Τώρα τα ίδια ετοιμάζουν οι “ειρηνικοί ισλαμιστές” της Μπαγκλαντές που γκρεμίζουν τους ινδουιστικούς ναούς εκεί – και ας τους βοήθησαν οι Ινδοί να έχουν ανεξαρτησία από τη δικτατορία του Πακιστάν!

Στο Αφγανιστάν δεν έμεινε ούτε ένας ναός όρθιος. Ούτε ινδουιστικός ούτε βουδιστικός. Όλα, ακόμα και το παγκοσμίου φήμης άγαλμα του Βούδα στο Bamiyan, έγιναν ερείπια. Και ο ΟΗΕ δεν έκανε και δεν κάνει τίποτα παρά μόνο να περνά ανόητα ψηφίσματα στα οποία κανείς από τους ενόχους δεν δίνει καμιά σημασία.

Επί 800 έτη οι Ισλαμιστές (Mughal) κυβερνούσαν την Ινδία. Ναοί γκρεμίστηκαν, βιβλιοθήκες κάηκαν, χιλιάδες Ινδουιστές σφαγιάστηκαν. Μα ο Ινδουισμός άντεξε.

Και το Ισραήλ θα αντέξει. Πέρασαν και αφανίστηκαν Αιγύπτιοι, Πέρσες, Έλληνες, Ρωμαίοι, Βυζαντινοί, Σταυροφόροι, Οθωμανοί, Βρετανοί…

Θα αντέξει….

Επί 1.400 έτη το Ισλάμ (=Άραβες, Μογγόλοι, Πέρσες, Οθωμανοί κλπ) πολεμά, εισβάλλει σε άλλες χώρες, σφάζει τους γηγενείς κι επιβάλλει την ανεπιθύμητη, παρωχημένη θρησκεία του δια πυρός και σιδήρου. Καμιά χώρα στη Μέση Ανατολή, στη Βόρεια Αφρική στα Βαλκάνια, πουθενά, δεν τους κάλεσε να δώσουν την άθλια θρησκεία τους της αγριότητας και βίας. Αυτοί φωνάζουν, βρίζουν κάθε άλλη θρησκεία, κάθε άλλη κουλτούρα. Τα τελευταία 7Ο έτη τρομοκράτες δεν βγήκαν από εκκλησίες ή κλαμπ ή ντίσκο – βγήκαν μόνο από τζαμιά και κέντρα του Ισλάμ….

Και οι ηλίθιοι Δυτικοί σε μεγάλο αριθμό υποστηρίζουν τους τρομοκράτες, βιαστές, ληστές, δολοφόνους, που ούτε το Κοράνι τους δεν ακολουθούν. Και η διεθνής βοήθεια, που στέλνεται στη Λωρίδα της Γάζας για να ανακουφίζει τις μάζες, καταληστεύεται από τους Χαμάς τρομοκράτες για να ζουν σε πολυτέλεια οι αξιωματούχοι της Χαμάς και να εξοπλίζονται με Καλάσνικοφ, ρουκέτες και άλλα όπλα και να φτιάχνουν βαθιά τούνελ κάτω από τη Γάζα.

Και ο ΟΗΕ τα γνωρίζει αυτά όλα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *