Ε1879: Δικαίωση του Ισραήλ

Ε1879: Δικαίωση του Ισραήλ

Μάλιστα, όπως αναμενόταν, το Διεθνές Δικαστήριο (ICJ) δικαίωσε το Ισραήλ καταδεικνύοντας την ανοησία και μεροληψία της Νοτίου Αφρικής (και της πλήρως διεφθαρμένης κυβέρνησής της).

Το Ισραήλ δεν είναι μέλος του ICJ και δεν αναγνωρίζει τη δικαιοδοσία του. Ωστόσο, επειδή έχει υπογράψει τη Συνθήκη της Γενεύης (την οποία ελάχιστοι και επικαλούνται και σπάνια ακολουθούν) για θέματα πιθανών παραβάσεων των διεθνών κανόνων, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο.

Η κύρια κατηγορία που παρουσίασε η αισχρή κυβέρνηση της ΝΑ που δεν προστατεύει ούτε τους λευκούς αγροτοκτηνοτρόφους ούτε τους μαύρους πολίτες της χώρας και τα κορίτσια από βιασμό, είναι πως το Ισραήλ έχει επιδοθεί σε γενοκτονία των Αράβων που αυτοαποκαλούνται Παλαιστίνιοι.

Η κατηγορία είναι ψευδέστατη. Διότι μόνο ψευδόμενοι κρατικοί αξιωματούχοι και νομικοί δεν θα ξέρουν (α) τι είναι γενοκτονία ή εθνοκάθαρση και (β) πως το Ισραήλ δεν έχει καμιά σχέση με τέτοια δραστηριότητα καθώς οι Εβραίοι που δημιούργησαν αυτό το κράτος υπέστησαν (και όχι για πρώτη ή μόνη φορά) γενοκτονία από τους Ναζί στα μέσα του 20ου αιώνα και στη συνέχεια απόπειρα γενοκτονίας από Άραβες ισλαμιστές, τρομοκράτες και μη! Οι 800.000 τόσοι Άραβες που έμειναν στο Ισραήλ έγιναν σχεδόν 2 εκατομμύρια.

Μόνο αριστεροί, αντι-Ισραηλινοί, και πωρωμένοι και μοχθηροί δημοσιογράφοι βλέπουν καταδίκη του Ισραήλ.

Ευτυχώς τα μέλη του Διεθνούς Δικαστηρίου έχουν σαφέστατη γνώση και των δυο απόψεων και δεν έχουν κανένα λόγο, σε αντίθεση με τους εξαθλιωμένους ρατσιστές κυβερνήτες της Νοτίου Αφρικής, να πουν ψέματα για το ζήτημα.

Γενοκτονία των Ισραηλινών και Εβραίων γενικά θέλουν αυτοί που προσποιούνται και φωνασκούν πως το Ισραήλ έχει επιδοθεί σε γενοκτονία των Παλαιστινίων, δηλ. οι ίδιοι οι Παλαιστίνιοι και άλλοι Άραβες ισλαμιστές που από την ίδρυση του Ισραήλ επιτίθενται είτε ως κρατικοί στρατοί είτε ως τρομοκρατικές οργανώνεις είτε ως μεμονωμένοι φανατικοί και σκοτώνουν άμαχους Ισραηλινούς, ή Εβραίους σε άλλες χώρες, βιάζουν γυναίκες και απαγάγουν άτομα κάθε ηλικίας ή ανατινάζουν αεροπλάνα. Τη θέλουν, βέβαια, και όσοι τους χρηματοδοτούν και τους στηρίζουν με οποιονδήποτε τρόπο. Και οι αντι-Ισραηλινοί ψευτο-ανθρωπιστές.

Είναι πασίγνωστο πως στο Ισραήλ ζουν 1,9 εκμ Άραβες (και σε αυτούς 1,4 εκμ Μουσουλμάνοι) που ως Ισραηλινοί πολίτες έχουν τα ίδια δικαιώματα με Χριστιανούς κι Εβραίους ως και την εκλογή τους στο Κοινοβούλιο. Αυτός ο αραβικός πληθυσμός αυξήθηκε όλα αυτά τα χρόνια και, σε αντίθεση με τους ανεξάρτητους Παλαιστινίους που ζουν με στέρηση και πολεμικές ιαχές, ευημερεί!

“Το κράτος του Ισραήλ θα λάβει όλα τα μέτρα σύμφωνα με τις δυνάμεις του να εμποδίσει τη διάπραξη ενεργειών που σχετίζονται με το άρθρο 2 περί Γενοκτονίας.”

Αυτή ήταν η απόφαση του ΔΔ. Αν υπήρχε έστω και υποψία γενοκτονίας, το ΔΔ θα διάταζε την άμεση κατάπαυση πυρός από τους Ισραηλινούς και τη απόσυρση των στρατευμάτων τους από τη Γάζα. Απεναντίας, αναγνώρισε με την απόφασή του το δικαίωμα του Ισραήλ να αμυνθεί κατά της τρομοκρατικής Χαμάς και να συνεχίσει να την πολεμά.

Η απόφαση ζητά επίσης την επιστροφή των απαχθέντων Ισραηλινών και ξένων που ακόμα κρατούνται παράνομα ως αιχμάλωτοι σε άγνωστες τοποθεσίες μα μάλλον στα υπόγεια τούνελ της Λωρίδας της Γάζας.

Η απόφαση ψηφίστηκε από 15 από τα 17 μέλη του ΔΔ και βάζει τέλος στις ηλιθιότητες που εκτοξεύουν οι αντισημίτες δημοσιογράφοι (κι έχουμε μπόλικους εδώ) και ανόητοι φιλοπαλαιστίνιοι των εκλεκτών Πανεπιστημίων στην ΕΕ και στις ΗΠΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *