Ισ405βΙΠ57:Νότιος Αφρική και Ισραήλ

Ισ405βΙΠ57:Νότιος Αφρική και Ισραήλ

Στη Νότιο Αφρική για το 2022 – 23 οι βιασμοί είναι 43.037 + 9. 977 σεξουαλικές επιθέσεις!

Με κάποια έκπληξη διάβασα τον Νίκο Κωνσταντάρα, άρθρα του οποίου έχουμε αναρτήσει στην ιστοσελίδα μας, στην Καθημερινή 16/1/24: “η συμπεριφορά της κυβέρνησης Νετανιάχου προκαλεί ολοένα μεγαλύτερα προβλήματα για τους φίλους της χώρας, ενώ ενισχύει τους εχθρούς της. Αυτό το βλέπουμε όταν μια χώρα φαινομενικά ουδέτερη (παρότι «τυφλή» ως προς τα εγκλήματα της Ρωσίας) οδηγεί το Ισραήλ στο Διεθνές Δικαστήριο”!

Οπωσδήποτε πολλοί θα προτιμούσαν, όπως κι εγώ, τον Νετανιάχου να βρεθεί στη φυλακή για τις απάτες και ατασθαλίες του. Οπωσδήποτε μειώνει την αξιοπιστία του Ισραήλ και ίσως ν’ απωθεί μερικούς υποστηρικτές του.

Μα είναι τόσο αφελής ο Νίκος Κωνσταντάρας ώστε να πιστεύει πως η Νότιος Αφρική είναι «φαινομενικά ουδέτερη» χώρα; Πιστεύει, με πιο ωμά λόγια πως η Νότιος Αφρική έκανε την προσφυγή της στο Διεθνές Δικαστήριο (ICJ) λόγω συμπόνιας για τους δοκιμαζόμενους Γαζανούς και αίσθησης Δικαίου; Δεν γνωρίζει πως αφού η χώρα ανήκει στην ομάδα BRIC θα στηρίξει τα συμφέροντα της Ρωσίας και της Κίνας, οπότε εξαρχής είναι προκατειλημμένη αντι-Iσραηλινή; Επίσης τρομερά εγκληματική;

Για το 2021 είχε το υψηλότερο ποσοστό φόνων στον κόσμο με 41.87% στις 100.000, πίσω μόνο από την Jamaica με 52.13% στις 100.000. Έκτοτε οι φόνοι σχεδόν διπλασιάστηκαν για το 2023 σε 75 τη μέρα! Οι βιασμοί είναι για το 2022 – 23, 43.037 + 9. 977 σεξουαλικές επιθέσεις!

Επιπλέον κατά την Adriana Stujit στην Daily Maverick δολοφονούνται 264 λευκοί αγρότες στις 100.000, το μεγαλύτερο ποσοστό στον κόσμο. Την. τελευταία δεκαετία δολοφονήθηκαν περίπου 3000 λευκοί “Μπόερ” όπως λέγονται. Πολλές γυναίκες βασανίζονται και βιάζονται πριν δολοφονηθούν.

Δεν θα έπρατταν πολύ καλύτερα να τακτοποιήσουν αυτοί οι ευαίσθητοι ανθρωπιστές τα του οίκου τους πριν επιτεθούν με αυτόν τον τρόπο στο Ισραήλ;

Και που ήταν όταν γίνονταν εκκαθαρίσεις ισλαμιστών από ισλαμιστές στη Συρία, Ιορδανία, Υεμένη και άλλες ισλαμικές χώρες;

Όταν η Χαμάς που κυβερνά τη Λωρίδα της Γάζας δηλώνει 25.000 νεκρούς μαζί και γυναικόπαιδα, δεξιοί και αριστεροί, Δυτικοί και ουδέτεροι (σαν τη Νότια Αφρική) και φυσικά οι ευαίσθητοι φιλο-Παλαιστίνοι, νομίζουν πως πρόκειται για αμάχους και για παιδιά σε σχολεία και νηπιαγωγεία. Ποτέ οι επίσημες ανακοινώσεις του Γαζανού υπουργείου Υγείας ή Εσωτερικών δεν ανακοινώνει νεκρούς Χαμάς τρομοκράτες. Δεν υπάρχουν;… Στην πραγματικότητα τα περισσότερα παιδιά είναι έφηβοι εκπαιδευμένοι να σκοτώνουν Εβραίους με καλάσνικοφ ή μαχαίρι. Το ίδιο ισχύει για τις περισσότερες γυναίκες, που στις φουσκωμένες κοιλιές τους κρύβουν όχι έμβρυα μα χειροβομβίδες κι εκρηκτικά! Μετά, είναι τα γυναικόπαιδα που οι τρομοκράτες χρησιμοποιούν ως ασπίδες καθώς κρύβονται με πολιτικά ρούχα πίσω ή ανάμεσά τους. Μετά, είναι άτομα κάθε ηλικίας που οι τρομοκράτες πυροβολούν για να μη φύγουν και για να εκφοβίσουν τους υπόλοιπους Γαζανούς!

Ο ΟΗΕ τα γνωρίζει αυτά μα προτιμά να τ’αποσιωπά.

Η γενοκτονία είναι αρετή των Παλαιστινίων που θέλουν, πολεμούν και διδάσκουν τα παιδιά τους την εξόντωση των Ισραηλινών όλων, παντού στον πλανήτη!

Δεν υπάρχει απατχάιντ στο Ισραήλ αφού εκεί ευημερούν 2 εκμ Άραβες (με 1.5 εκμ. Μουσουλμάνους που έχουν δικούς τους αντιπροσώπους στη Βουλή! Είναι οι Παλαιστίνιοι που εφαρμόζουν απαρτχάιντ. Ιδού: Απαγορεύονται οι Εβραίοι!

Ο ξεδοντιασμένος ΟΗΕ τα γνωρίζει αυτά όλα μα προτιμά να τ’ αγνοεί!

Άραγε το ίδιο κάνουν και οι έγκριτοι δημοσιογράφοι της Καθημερινής σαν τον Ν. Κωνσταντάρα (και Π. Μπουκάλα);

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *