Ε1859: Η παλαιστινιακή απάτη

Ε1859: Η παλαιστινιακή απάτη

Το ότι δεν υπήρξε καμιά Αραβική Παλαιστίνη το ομολόγησαν δημόσια και οι ηγέτες των Αραβο-Παλαιστινίων.

Είναι μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές απάτες του 20ού αιώνα. Ξεκίνησε στη δεκαετία 1960 για να κορυφωθεί τη δεκαετία 1970 και να γίνει επίσημο αφήγημα των Αράβων Μουσουλμάνων της Λωρίδας της Γάζας και της Δυτικής Όχθης κι επίσημη ιστορία των πανούργων Σοβιετικών και των άπειρων ηλίθιων στη Μέση Ανατολή και στη Δύση.

Αυτή η φωτογραφία αναρτήθηκε από Ισλαμιστές τέλη Δεκεμβρίου στο Διαδίκτυο για να αποδείξει την ύπαρξη του Παλαιστινιακού κράτους! Είναι φέικ με την δήθεν Παλαιστινιακή σημαία ενώ τέτοια σημαία δεν υπήρχε το 1939.

Είναι υποτίθεται η “εθνική” ομάδα της ανύπαρκτης Παλαιστίνης που παίζει ενάντια στην εθνική Αυστραλίας. Είναι τόσο βλάκας ο Παλαιστίνιος ο οποίος ρετουσάρισε τη φώτο που δεν πρόσεξε το Άστρο του Δαβίδ στη φανέλα του χαμογελαστού παίκτη (και του πλαϊνού του)!

Σας δίνω τα χρώματα της στολής της ομάδας (λευκό και γαλάζιο) και τα ονόματα όλων των παικτών. Δεν υπάρχει ούτε ένα Αραβικό ανάμεσά τους!

Πρόκειται για την εθνική Εβραίων που και τότε και πριν πολλές δεκαετίες ονομάζονταν Παλαιστίνιοι – και στην περιοχή και διεθνώς!

Έχω ξαναγράψει για το θέμα μα αφού οι Ισλαμιστές δεν κουράζονται να επιδείχνουν την αμορφωσιά και την βλακεία τους, ας ανταποκριθώ κι εγώ. Άλλωστε στην χώρα μας, είναι τόσο πολλοί οι ανόητοι που ενστερνίζονται κάθε στρέβλωση και μπαρούφα που πλασάρουν οι φασίστες Μπολσεβίκοι και οι τρομοκράτες ρατσιστές που αυτοδιαφημίζονται ως “επαναστάτες του λαού”. Ασφαλώς θα προσέξατε, π.χ., πως στην πρωτοχρονιάτικη φιέστα του Δήμου Αθηναίων μόνο Παλαιστινιακές σημαίες ανέμιζαν – δηλαδή των ρατσιστών, δολοφόνων, βιαστών και σαδιστών.

Το ότι δεν υπήρξε καμιά Αραβική Παλαιστίνη το ομολόγησαν δημόσια και οι ηγέτες των Αραβο-Παλαιστινίων.

Στις 31 Μαϊου 1956 ο Ahmed Shukairy, επικεφαλής των Παλαιστινίων, ανακοίνωσε στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ – “Είναι γνωστό πια πως η λεγόμενη Παλαιστίνη δεν είναι παρά η νότια Συρία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας”.

Πιο σημαντικό, σε συνέντευξή του στην ολλανδική εφημερίδα Trοue, το 1977 ο εκπρόσωπος της PLO (Οργάνωση για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης), Zahir Muhsein, δήλωσε ξεκάθαρα: “Ο λεγόμενος Παλαιστινιακός λαός δεν υπάρχει. Η δημιουργία του Παλαιστινιακού κράτους είναι μόνο ένα μέσο για την συνέχιση του αγώνα μας ενάντια στο Ισραήλ και για την αραβική ενότητά μας… Δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ Ιορδανών, Παλαιστινίων, Συρίων και Λιβανέζων. Σήμερα μιλάμε για τον Παλαιστινιακό λαό μόνο για θέμα πολιτικής και τακτικής!”.

Την προηγούμενη δεκαετία οι Σοβιετικοί και Ρουμάνοι με μερικούς αριστερούς “Παλαιστίνιους” (και τον Αιγύπτιο Γιασέρ Αραφάτ) εκκόλαψαν τον ένδοξο Παλαιστινιακό λαό που αγωνιζόταν για την εθνική του αποκατάσταση ενάντια στον ιμπεριαλισμό των Σιωνιστών και των Αμερικανών!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *