Ισ406αΙΠ60:Παλαιστίνιοι και Κοράνι

Ισ406αΙΠ60:Παλαιστίνιοι και Κοράνι

Οι 4 άνδρες στις φωτό είναι υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς (και ο τρανός Yahya Sinwar). Όλοι λένε πως πρέπει να σκοτώσουν όλους τους Ισραηλινούς και κάθε Εβραίο σε όλη την υφήλιο.

Όλοι αυτοί (και της Χεζμπολάχ και των άλλων τρομοκρατών) δεν είναι ούτε αντισημιτικοί ρατσιστές ούτε ιδιαίτερα πιστοί ισλαμιστές. Είναι φανατικοί, σίγουρα, μα φανατικοί μισάνθρωποι. Θέλουν να σκοτώσουν τους μη-Ισλαμιστές ή να τους κάνουν πολίτες σκλάβους όλους και ας αριθμούν όμως 6 δις ενώ οι εκλεκτοί του Αλλάχ είναι 2 δις.

Δεν υπάρχει τίποτα στο Ιερό Κοράνι τους που να δικαιολογεί τον βιασμό κοριτσιών, τη δολοφονία ηλικιωμένων, τον βασανισμό και διαμελισμό αντρών και γυναικών, τη σαδιστική θανάτωση παιδιών και βρεφών μπροστά στους γονείς τους κ.λπ. Ούτε οι Χιτλερικοί ούτε οι Σταλινικοί επιδόθηκαν σε τέτοιες απάνθρωπες φρικαλεότητες σε τέτοια έκταση.

Σήμερα όμως θα επικεντρωθώ στο απλό γεγονός πως το Κοράνι, παρότι σε ορισμένα εδάφια (ιδίως στο Σούρα 2) βρίζει σκαιότατα τους Εβραίους, σε πολλά άλλα εδάφια τους ευλογεί ως λαό της Βίβλου και γεννήτορα μεγάλου αριθμού προφητών πριν τον Μωάμεθ που δίδαξαν τον ένα μοναδικό Θεό.

Στο Σούρα 5.20 ως και στο 75 γίνονται επικρίσεις για τους Ιουδαίους και Χριστιανούς μα συγχρόνως εγκωμιάζονται αυτοί διότι πολλοί έμειναν πιστοί στον έναν Θεό. (Προφανώς ο Μωάμεθ δεν ήξερε τους πολυθεϊστές ειδωλολάτρες στην Ινδία, Μαλαισία, Κίνα, Ιαπωνία.)

Μα τα πιο σημαντικά είναι τα εδάφια 5.29-21: «Θυμηθείτε όταν ο Μωυσής είπε ‘Ω λαέ μου, να θυμάσαι την καλοσύνη του Αλλάχ όταν έβαζε προφήτες ανάμεσά σας και σας έκανε κυρίαρχους και σας έδωσε ό,τι δεν έδωσε σε κανέναν από τους άλλους λαούς. Ω λαέ μου, μπείτε στα ιερά χώματα που σας προσέφερε ο Αλλάχ και μην τα παρατήσετε, γιατί τότε θα αναποδογυριστείτε στην καταστροφή’»!

Εξίσου σημαντικό είναι το εδάφιο 17.104: «Και ύστερα είπαμε [Εγώ ο Αλλάχ] στα παιδιά του Ισραήλ – Να κατοικήσετε με ασφάλεια στη Γη της Επαγγελίας. Και όταν έρθει πια η τελευταία υπόσχεση της Ημέρας της Κρίσης θα σας συγκεντρώσουμε όλους μαζί σε μικτή μάζα».

Παρά ταύτα, οι μισάνθρωποι που έχουν τη βία και την αιματοχυσία ως κύρια επιδίωξη αγνοούν πλήρως αυτές τις εξαγγελίες του Προφήτη από τον Αλλάχ – πως η χώρα που διεκδικούν με τόση αγριότητα και μοχθηρία ως δική τους, δόθηκε από τον Αλλάχ στα παιδιά του Ισραήλ!

Να ο Αραβικός κόσμος! Ίδια γλώσσα, ίδια θρησκεία, ίδια ήθη και έθιμα.

Το Ισραήλ, τα εδάφη που διεκδικούν οι λεγόμενοι Παλαιστίνιοι είναι μόλις το 0,02% της γήινης στεριάς. Δεν μπορούν να το αφήσουν σε αυτούς που το δούλεψαν τόσο σκληρά 80 έτη τώρα και το μετέτρεψαν σε ένα πλούσιο περιβόλι και μια οικονομία που, τηρουμένων των αναλογιών, είναι από τις ποιο παραγωγικές στον κόσμο;

Δεν μπορεί αυτός ο τεράστιος κόσμος (σε κίτρινο) χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων να απορροφήσει 4-5εκμ άλλων Αράβων Ισλαμιστών; Αν μάλιστα προσθέσετε την Τουρκία, τη Νιγηρία, το Ιράν και τη Μαλαισία, που είναι Μουσουλμανικά κράτη, ο ισλαμικός κόσμος γίνεται πελώριος.

Το Κοράνι λέει σαφώς πως η Γη της Επαγγελίας δόθηκε από τον Αλλάχ στα παιδιά του Ισραήλ.

“Πού βρήκατε το όνομα Παλαιστίνη, ψεύτες;” ρωτά ο Σείχης Αχμάντ Άντουαν. Ο Αλλάχ ήδη έδωσε το όνομα “Ιερή Γη” και την κληροδότησε στα παιδιά του Ισραήλ. Δεν υπάρχει καμιά Παλαιστίνη στο Κοράνι”!

Τελειώνω με το εδάφιο 40.53 από το Ιερό Κοράνι, που όμως οι Παλαιστίνιοι δεν φαίνονται να το γνωρίζουν. Εδώ λέει πάλι ξεκάθαρα –

“Και παλαιότερα δώσαμε [Εμείς, ο Αλλάχ] στον Μωυσή το χάρισμα της καθοδήγησης και στα παιδιά του Ισραήλ την κληρονομιά της Βίβλου (Τεβράτ, ή Νόμου)”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *