Ε1854: Διεθνής Βοήθεια στη Γάζα

Ε1854: Διεθνής Βοήθεια στη Γάζα

Και μαθαίνεις ξαφνικά πως η Γάζα με 2εκμ πληθυσμό μα καταπιεσμένη από το Ισραήλ (και την Αίγυπτο), δήθεν, και αποκλεισμένη από στεριά και θάλασσα, έχει 36 νοσοκομεία (χαμηλής ποιότητας) – ενώ άλλες αραβικές χώρες με 30εκμ έχουν πολύ λιγότερα! Έχει επίσης ιπποδρομίες, υπερπολυτελή ξενοδοχεία και ρεστοράν για γκουρμέδες. (Ή είχε ως τον Οκτώβριο 2023.) Και βέβαια όπλα εισέρχονται αδιάκοπα!

Και μαθαίνεις πως πριν το 2008, οπότε, μετά την εκλογή της Χαμάς ως κυβέρνηση και την κήρυξη ανελέητου πολέμου κατά των Εβραίων, το Ισραήλ είχε αφήσει λιμάνια, αεροδρόμια, δρόμους, θερμοκήπια, περβόλια, εργοστάσια κ.λπ. και όλα καταστράφηκαν από τους Χαμάς τρομοκράτες για να ζουν οι Γαζανοί σε μόνιμη στέρηση και μίσος κατά των Ισραηλινών.

Και μαθαίνεις πως το Ισραήλ τους δίνει δωρεάν νερό (διότι έχουν μόνο μια πηγή μολυσμένη και μόνο αφαλατωμένο θαλάσσιο) και δωρεάν ηλεκτρισμό και καύσιμα για τα σχολεία και νοσοκομεία τους, και δέχεται αρρώστους τους οποίους κουράρει δωρεάν στα δικά του νοσοκομεία – ωσότου οι άρρωστοι έρθουν με γιλέκα αυτοκτονίας να πεθάνουν μετά των εχθρών Εβραίων! Κι οι Γαζανοί πληρώνουν στην κυβέρνησή τους λογαριασμούς για νερό, ενέργεια κ.λπ.

Και μαθαίνεις πως η κυβέρνηση δέχεται $30εκμ τον μήνα βοήθεια από το Κατάρ μόνο.

Και $120εκμ από τον ΟΗΕ (UNRWA).

Και $50εκμ από την ΕΕ.

Και $30εκμ από τις ΗΠΑ. (Άλλες αραβικές χώρες είναι καταχρεωμένες!)

Πού πάνε αυτά τα χρήματα;

Τι έγιναν οι υποδομές για υδροδότηση και ηλεκτροδότηση;

Γιατί δεν χτίζονται τόσα έτη σχολεία και καταφύγια κ.λπ.;

Και μαθαίνεις πως οι άρχοντες της Χαμάς σφετερίζονται όλα αυτά τα χρήματα για να ζουν οι ίδιοι σε χλιδή στα πολυτελή σπίτια τους στη Γάζα ή στο Κατάρ, να έχουν Μερσεντές, γιοτ και τα ιδιωτικά τους τζετ.

Ή πάνε στους τρομοκράτες, όπως κηρύσσουν οι πολέμαρχοι επαγγελματίες που φροντίζουν να μη βρίσκονται ποτέ στην πρώτη γραμμή της μάχης. Όπως λέει ο Abu Marzouk (=φωτό: προσέξτε το αυτάρεσκο ηθικό πλεονέκτημα!): “Η βοήθεια είναι για τους μαχητές όχι για τους κοινούς Γαζανούς και όποιοι πιάνονται να ιδιοποιούνται τη βοήθεια θα πατάσσονται άγρια!”

Καταφύγια υπάρχουν. Μα και αυτά δεν είναι για τους Γαζανούς αλλά για τους μαχητές της Χαμάς μόνο! Οι Γαζανοί είναι απλώς η ασπίδα των μαχητών, είναι οι μάζες “αμάχων” όπου κρύβονται και χάνονται οι τρομοκράτες και προμηθεύουν τα αθώα θύματα!

Οι υποδομές ξηλώθηκαν κι έγιναν σίδερα και τσιμέντο και βαθιά λαγούμια κάτω από τις κατοικημένες περιοχές της Γάζας: ένα δίκτυο από τούνελ με ηλεκτρισμό και νερό, με δωμάτια αναψυχής και αποθήκες όπλων, μεγαλύτερο σε χιλιόμετρα από το μετρό της Νέας Υόρκης.

Δεν είναι δύσκολο με λίγη έρευνα να ανακαλύψεις τι ακριβώς γίνεται με τους αθώους αμάχους Γαζανούς και Παλαιστίνιους γενικά, που προτιμούν να ζουν σκλάβοι του φανατικού Ισλάμ και της τρομοκρατικής Χαμάς, όπως οι Γερμανοί σκλάβοι των Ναζί.

Πώς και δεν γνωρίζουν αυτές τις απλές αλήθειες οι “χρήσιμοι βλάκες” που εύπιστα χάφτουν την προπαγάνδα την οποία απλόχερα σερβίρουν οι πωρωμένοι Παλαιστίνιοι; Κυρίως οι δημοσιογράφοι του BBC κ.λπ. και οι δικοί μας δήθεν ανθρωπιστές, δήθεν ηθικοί άνδρες, που όμως δεν καταδικάζουν τις φρικαλεότητες που διέπραξαν οι “αθώοι” Γαζανοί στις 7/10… Δεν καταδικάζουν ούτε οι φεμινιστικές οργανώσεις ούτε οι γκέι κλπ… Δεν καταδικάζει ούτε ο άχρηστος, ξεδοντιασμένος ΟΗΕ!… Και δεν ζητούν την επιστροφή των ομήρων και την καταδίκη των ενόχων – απαγωγέων, βιαστών, δολοφόνων!…

Είναι τόσο ανόητοι αυτοί όλοι!… Δεν καταλαβαίνουν πως οι πιστοί του Κορανίου θα τους βιάσουν, θα τους βασανίσουν, θα τους μαχαιρώσουν, θα τους πετροβολήσουν ή θα τους πετάξουν κάτω από τον πιο ψηλό κοντινό όροφο;

Δεν θέλουν να καταλάβουν πως δεν πρόκειται για εδαφικές διεκδικήσεις μα για βαρβαρότητα και φανατισμό ενάντια στον πολιτισμό και την ανοιχτή δημοκρατία της Δύσης…

Η Διεθνής Βοήθεια είναι για τους Γαζανούς όχι για τους τρομοκράτες!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *