Ε1888:Τιμωρία τρομοκρατών

Ε1888:Τιμωρία τρομοκρατών

Εβραίοι της Ελλάδας ξυπνήστε και αφήνοντας τον άχαρο συναισθηματισμό γεροντικής ηλικίας, αντιμετωπίστε την άθλια και ύπουλη φιλο-ισλαμική, αντι-ισραηλινή προπαγάνδα από αυτούς που ουσιαστικά υποστηρίζουν τους τρομοκράτες – ληστές, εμπρηστές, δολοφόνους, βιαστές.…

Θυμηθείτε τη Σιδηρά Κυρία σας, την Γκόλντα Μέιρ που στα 75 της, ως πρωθυπουργός έδειξε στον κατάπληκτο κόσμο τι παθαίνουν οι τρομοκράτες που δολοφονούν Ισραηλινούς.

Στις 5 Σεπτεμβρίου 1972, στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στη Γερμανία, οι τρομοκράτες της PLO (Οργάνωση για την Απελευθέρωση της [ανύπαρκτης] Παλαιστίνης) δολοφόνησαν εν ψυχρώ 11 Ισραηλινούς αθλητές. Η χώρα θύμωσε και βυθίστηκε σε θλίψη. Μα δεν θρηνούσε και τραβούσε τα μαλλιά της χτυπώντας γοερά τα στήθη της. Η χώρα βρυχήθηκε.

Με τις διαταγές της πρωθυπουργού σε 48 ώρες ο Ισραηλινός στρατός εισέβαλε στη Συρία και στο Λίβανο και με αεροπορικές επιδρομές κτύπησαν 10 στρατόπεδα Παλαιστινίων και σκότωσαν 200 τρομοκράτες και αμάχους.

Μετά οργάνωσε την Επιχείρηση «Θεού Θυμός» και η Μοσάντ ανέλαβε να εξοντώσει τους δολοφόνους του Μονάχου.

Επί επτά έτη οι πράκτορες της Μοσάντ έψαξαν, μάζεψαν πληροφορίες και οργάνωσαν την εξόντωση των 35 τρομοκρατών που σχετίζονταν με τις δολοφονίες των αθλητών.

Δεν γλίτωσε κανένας εκ των 35.

Πριν θανατώσουν τον τρομοκράτη, οι πράκτορες έστελναν ένα μπουκέτο με τα λόγια «Δεν ξεχνάμε και δεν συγχωράμε». Σύντομα μετά το θύμα έπεφτε νεκρό από σφαίρες (συνήθως 11) ή έκρηξη μηχανισμού.

Άλλα 20 έτη κράτησε το κυνήγι τρομοκρατών σε πολλές χώρες του κόσμου.

Η Γκόλντα Μέιρ έμεινε γνωστή ως Σιδηρά Κυρία, η γιαγιά του Ισραήλ. Αιωνία η μνήμη της!

Έγκλημα   Τιμωρία

Τι νομίζετε θα γίνει τώρα; Ήδη οι Ισραηλινές IDF εξόντωσαν 9.000 Χαμάς τρομοκράτες εισβάλλοντας στη Λωρίδα της Γάζας – όπως τότε στη Συρία και στο Λίβανο. Η ιστορία επαναλαμβάνεται….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *