Τ237β: κα Ζαχάροβα και αλήθεια

Τ237β: κα Ζαχάροβα και αλήθεια

Συχνά την περιγράφουν ως σιδηρά κυρία του ΥΠΕΞ της Ρωσικής Ομοσπονδίας – ίσως επειδή ενίοτε παίρνει τέτοιο αυστηρό ύφος:

Μα είναι και μια ευχάριστη γλυκιά παρουσία που εκπέμπει χαμόγελο και χαρά, κάποτε απορία και στοχαστικότητα.

Είναι δε παντρεμένη με τον Andrei Makarov από το 2005 (στη Νέα Υόρκη) και ανήκουν στη χλιδάτη ελίτ του Πουτινικού εσώτερου κύκλου – και δεν το κρύβουν, όπως δείχνει αυτή η φωτογραφία στο Διαδίκτυο! Έχουν μια κόρη 12 ετών, τη Μαριάννα.

Παρακάτω τη βλέπουμε σε δυο από τις πολλές συναντήσεις της με τον “αιώνιο πρόεδρο” προτού αυτός αρχίσει να φοβάται ακόμα και συνεργάτες του και να κρατάει αποστάσεις. Τη συγχαίρει στη μια φωτογραφία και την παρασημοφορεί στην άλλη!

Αλλά εμένα μου αρέσει πιο πολύ το αφοπλιστικό ύφος αθωότητας και αφέλειας στην επόμενη φωτογραφία, καθώς ενσαρκώνει τόσο εκφραστικά αυτές τις δύο ευθαλείς μα κρυφές ιδιότητες της Αγίας Ρωσίας, όπως λέει και η ίδια και οι 2 προϊστάμενοί της – Πούτιν πρώτα και Λαβρόφ μετά, ο έμπειρος κι έμπιστος υπουργός Εξωτερικών.

Εδώ είναι η αθώα και παραπονεμένη παιδούλα της Μητέρας Ρωσίας, την οποία κατηγορούν οι δολεροί, διεφθαρμένοι Δυτικοί ενώ προωθούν τον όλεθρό της.

Τώρα διαβάστε και τα Αγγλικά που παραποιούν τη ρωσική αντίληψη της πραγματικότητας – πραγματικότητα που φωλιάζει μόνο στην απύθμενη υποκριτική φασιστική φαντασία των Ρώσων. Η κυρία οπωσδήποτε σκέφτεται έτσι, μα ποτέ δεν είπε το δεύτερο σκέλος, που είναι μια οδυνηρή αλήθεια: “Η Διεθνής Κοινότητα πρέπει αμέσως να πάψει να δίνει στους Ουκρανούς όπλα… κάνοντάς το δύσκολο για τους στρατιώτες μας να σκοτώνουν εχθρούς που αντι-πυροβολούν.” Αυτή είναι η ουσία όλων των διαμαρτυριών και δηλητηρίου της κατά της Δύσης.

Να την με τον μεγάλο καθοδηγητή της, τον ίδιο τον Λαβρόφ, για τον οποίο έχει λεχθεί πως πάντα γνωρίζεις την αλήθεια όταν μιλά διότι πάντα λέει ακριβώς το αντίθετο της πραγματικότητας.

Η κα Ζαχάροβα επιτέθηκε πολλάκις κατά της Ελλάδας από τότε που εμείς εκδηλώσαμε σαφώς την υποστήριξή μας στην Ουκρανία στην οποία οι Ρώσοι με απίστευτη αισχρότητα εισέβαλαν στις 24 Φεβρουαρίου 2022, αφού επί μήνες κορόιδευαν (και με ζαχαρένιους τόνους και η κα Ζαχάροβα κορόιδευε) τους πάντες πως έκαναν δήθεν γυμνάσια, λέγοντας “Θα το πληρώσουν οι Έλληνες, τους οποίους υποστηρίξαμε τόσες φορές.” Η αλήθεια είναι πως μας υποστήριξαν αρκετά μόνο στο Κυπριακό – και μόνο επειδή ξέπλεναν οι Ολιγάρχες το παράνομο χρήμα τους στις κυπριακές τράπεζες!

Μα αγνοούσε με υποκριτική φλυαρία πως είναι οι Σοβιετικές κυβερνήσεις που είχαν στηρίξει το Κυπριακό. Η Πουτινική δικτατορία δεν στήριξε την Ελλάδα σε τίποτα! Υποστήριζαν την Τουρκία πουλώντας της όπλα, προωθώντας αναθεωρητικές απόψεις και αμφισβητώντας τα δικαιώματά μας στο Αιγαίο. Ο δε δισεκατομμυριούχος Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος, αποδέχθηκε, μαζί με τον Πούτιν, τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί – διότι πάντοτε φθονούσε το πολύ αρχαιότερο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης – από το οποίο οι Σλάβοι πήραν γραφή και θρησκεία το 863 χάρη στους μοναχούς Κύριλλο και Μεθόδιο που έστειλε στη Μοραβία ο Πατριάρχης Φώτιος.

Πρόσφατα (τέλη Μαΐου) εξαπέλυσε τη φαρμακερή φιλοφροσύνη της ενάντια στον Έλληνα πρωθυπουργό Μητσοτάκη, που είχε ολοκάθαρα εκφράσει στο Αμερικανικό Κογκρέσο την εξωτερική πολιτική της χώρας του, πλήρως εναρμονισμένη με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Συμμαχία του ΝΑΤΟ – όπου η χώρα ανήκει.

Να μια ακόμα “αλήθεια” της πουτινικής ψευδολογίας, την οποία τόσο αβασάνιστα ενστερνίζεται και ο Θανάσης Αυγερινός του OPEN μαζί με την κα Ζαχάροβα: το ύφος και των δύο κάθε άλλο παρά την υλοποίηση των ρωσικών σχεδίων εκφράζει. Όπως είδαμε πολύ καθαρά!

Ένας σχολιαστής στο Διαδίκτυο έγραψε “Υπάρχει ένα σίγουρο σημάδι ότι ψεύδεται η κα Ζαχάροβα – ανοίγει το στόμα της και μιλάει”!

Στο λεξιλόγιο αυτών των ψημένων ψευδολόγων ειρήνη σημαίνει πόλεμος, άμυνα-επίθεση, ελευθερία-σκλαβιά, δημοκρατία-φασιστικός ολοκληρωτισμός, δύναμη-άγνοια και αλήθεια-στρέβλωση της πραγματικότητας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *