Ε1044: Ανθρωπιστές, πανδημία και Κουφοντίνας

Ε1044: Ανθρωπιστές, πανδημία και Κουφοντίνας

Έβλεπα και άκουα τον σεβαστό καθηγητή στην οθόνη να μιλά για τους κινδύνους του τελευταίου κύματος και την ανάγκη μέτρων, μα, από την άλλη, ο κόσμος έχει κουραστεί και είναι φυσικό να θέλει να χαλαρώσει στην κανονικότητα. Επομένως είναι κατανοητό που τις τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου έσπευσαν να συνωστισθούν στη λιακάδα της παραλίας.

Είναι ο ανθρωπισμός που, εντελώς παραλυμένος από την ύπουλη διείσδυση των συνθημάτων της Αναρχοαριστεράς, προτιμά να αυξάνονται οι πεθαμένοι και να μειώνονται οι κουρασμένοι.

Είναι η ίδια νοοτροπία αναρχοαριστερού ανθρωπισμού που με κροκοδείλιο ύφος οδύρεται για τον πιθανό χαμό της ζωής του Κουφοντίνα, ενός καταδικασμένου δολοφόνου, που θέλει να βρίσκεται σε φυλακή της αρεσκείας του και όχι εκεί που τον κλείνουν τα νόμιμα όργανα της Πολιτείας. Έχει δολοφονήσει τουλάχιστον13 ανθρώπους και δεν έχει ποτέ εκφράσει ίχνος μεταμέλειας. Και η Αναρχοαριστερά σύσσωμη υποστηρίζει το παράνομο αίτημα του διότι κάνει απεργία πείνας επί 50 ημέρες και η υγεία του έχει κλονιστεί! Τι σόι απεργία πείνας είναι αυτή; Είναι ζήτημα αν κανείς αντέχει πάνω από 3 μέρες όλες κι όλες! Κάποιος εξαιρετικός Έλληνας γιατρός, γνωρίζω, κράτησε την αφαγία και αποσία για έξι μέρες – σε πείραμα!

Η υποκρισία της Αναρχοαριστεράς δεν έχει όρια. Είδαμε και τον ανθρωπισμό της όταν ως τσιπρική κυβέρνηση Σύριζα–Ανέλ επέτρεπε σε αυτόν τον απάνθρωπο μακελάρη, τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη κ.λπ., να σουλατσάρει «με άδεια από τη φυλακή» στα σημεία της Αθήνας όπου σκότωσε τους πολίτες και να χαμογελά με αυταρέσκεια. Είναι φυσικό αυτά τα τσογλάνια να υποστηρίζουν τον δολοφόνο, να αγνοούν τους συγγενείς των θυμάτων και να εγκαλούν την κυβέρνηση να υποχωρήσει για να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή. Και γιατί δεν εγκαλούν τον αμετανόητο δολοφόνο να πάψει αυτό το θέατρο με δήθεν απεργία πείνας; Γιατί πρέπει να ικανοποιηθεί το αίτημά του;

Διότι και οι αναρχοαριστεροί έχουν την ίδια νοοτροπία. Το ακούσαμε από το στόμα του κ. Δρίτσα, πρώην υπουργού και νυν σεβαστού μέλους του σκληρού πυρήνα του Σύριζα: «Η 17 Νοέμβρη δεν τρομοκράτησε κανέναν»!!!

Τώρα όσο για την πανδημία και τα αυξημένα κρούσματα – εδώ υπάρχει μια τεράστια πλάνη. Όσο και αν μιλάνε οι κυβερνητικοί και ο Μητσοτάκης και οι επιστήμονες για «αυστηρό» λοκντάουν, στην πραγματικότητα δεν υπήρξε κανένα λοκντάουν παρά μόνο στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού και στα χαρτιά. Η κυκλοφορία γενικά ήταν πολύ μεγάλη – παρότι τα μαγαζιά ήταν κλειστά και οι μισοί εργαζόμενοι σε γραφεία δούλευαν από τα σπίτια τους.

Αναμφίβολα ο εμβολιασμός θα βοηθήσει – μα αργότερα. Με τα κρούσματα και τις νοσηλείες σε μεγάλη έξαρση χρειάζεται πλήρης ακινητοποίηση, δηλαδή απαγόρευση κάθε εξόδου και κυκλοφορίας και όλα κλειστά. Αυτό είναι το μόνο αποτελεσματικό ανθρωπιστικό μέτρο. Όλα τα άλλα είναι ανθρωπιστικές σαχλαμάρες δειλών πολιτικάντηδων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *