Ε1029: Πρυτανεύει ο παραλογισμός

Ε1029: Πρυτανεύει ο παραλογισμός

Κανείς δεν θέλει μια αστυνομοκρατούμενη χώρα – ούτε, φυσικά αστυνομοκρατούμενα ΑΕΙ. Μα οι πρυτανικές αρχές από τη Μεταπολίτευση και δώθε έδειξαν πλήρη αδιαφορία για την υγιή, φυσιολογική λειτουργία των πανεπιστημίων. Θα έπρεπε όλοι εθισμένοι όπως είναι στα ρουσφέτια και στις απειλές από, και συμφωνίες με, βίαιες μειοψηφίες ψευτο-φοιτητών, μπαχαλάκηδων και εγκληματιών, να μαστιγωθούν δημοσίως!

Αυτοί που υποτίθεται φροντίζουν για το μέλλον του λαού και της χώρας μέσω Παιδείας έχουν δείξει απίστευτη δειλία και συμφεροντολαγνεία.

Και το άλλο εξοργιστικό γεγονός είναι πως όλοι αυτοί οι καταστροφικοί ψευτο-προοδευτικοί, οι ανίκανοι απατεώνες του τσιπρισμού, οι σταλινικοί του ΚΚ και οι συνοδοιπόροι τους όχι μόνο δεν καταδίκασαν με έργα μα ενθαρρύνουν και με λόγια και με έργα αυτήν την ανισόρροπη εξευτελιστική και άκρως ζημιογόνα κατάσταση στα ΑΕΙ. Αυτοί οι ασυνάρτητοι και ανεύθυνοι αναρχοαριστεροί επιμένουν στις εγκληματικές απόψεις τους ενάντια στην επιθυμία της μεγάλης πλειοψηφίας του έθνους όπως δείχνουν πάλι και πάλι οι δημοσκοπήσεις.

Στις 2/2/21 ο Χρυσοχοΐδης, από τους λίγους μαζί με τον Πιερρακάκη που κάνουν χρήσιμο έργο στις κρίσιμες μέρες μας, μίλησε στη Βουλή για τα Πανεπιστήμια. Αυτός ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης. Κι ευτυχώς εστίασε πολύ ορθά στο ορθό σημείο. Είπε μεταξύ άλλων:

“Η ευθύνη του πρύτανη να εφαρμόσει μόνος του τον νόμο είναι ένα σχέδιο που δυστυχώς δεν υποστηρίζεται από τα γεγονότα [από τη Μεταπολίτευση και δώθε, προσθέτω, δηλαδή επί 45 έτη!]. Τα πανεπιστήμια απέτυχαν στην αντιμετώπιση της ανομίας. Αν όλοι μας εξακολουθήσουμε να κάνουμε τα στραβά μάτια σε κάθε πρύτανη που του κρεμούν ταμπέλες [ή τον χτίζουν με τούβλα στο γραφείο του], η ανομία αυτή θα συνεχιστεί. Η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να κρύψει κάτω από το χαλί αυτόν τον ευτελισμό της δημοκρατίας. Η αστυνομία στα πανεπιστήμια είναι αναγκαστική πράξη, όχι ιδεολογική επιλογή”.

Οι κασσάνδρες του τσιπρισμού όλων των παρατάξεων προέβλεπαν εξεγέρσεις εκρηκτικές από τις μειοψηφίες της βίας, εγκλήματος και κακοήθειας, και τότε, όταν, εκκαθαρίστηκαν από αυτά τα μιάσματα τα Εξάρχεια. Οι μειοψηφίες ηττήθηκαν κι εξαφανίστηκαν.

Οι αναρχοαριστεροί στη Βουλή κι εκτός Βουλής ετοιμάζουν τα τάγματα εφόδου να αντισταθούν και στο νέο νομοσχέδιο. Θέλουν προφανώς τα ΑΕΙ να συνεχίσουν αενάως να είναι χώρος παρασκευής μολότοφ, συγκέντρωσης μπαχαλάκηδων κι “αντιεξουσιαστών”, διακίνησης ναρκωτικών κι άλλων ταλιμπανικών εγκλημάτων.

Εκτός από τη δική τους τύφλωση κι εμμονή με τις ιδεοληψίες τους, πού στην ευχή βασίζονται όλοι αυτοί οι ανεκδιήγητοι παλιάτσοι της πολιτικής που με τόσο θράσος απειλούν με βιαιότητες πεζοδρομίου και ταλιμπανικές ταραχές, να μην επιτρέψουν την εφαρμογή αυτού του νομοσχεδίου;

Η κοινωνία τους έχει αφήσει πίσω σε περιόδους ξεχασμένες. Τι προοδευτισμός είναι ο δικός τους όταν αγνοεί τόσο μουλαρίσια τη θέληση του λαού;

92% των ψηφοφόρων της ΝΔ, 84% του ΚΙΝΑΛ, 39% όσων ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ τάσσονται υπέρ του νομοσχεδίου. Δηλαδή το 65% του συνόλου των ψηφοφόρων.

Γιατί, φωνασκούν αυτοί οι τυφλοπόντικες, δεν δίνετε λεφτά για καθηγητές και δασκάλους και τα δίνετε στην αστυνομία; Σάμπως και αυτό είναι το πρόβλημα.

Ακόμα και αν, όπως ισχυρίζονται, λείπουν πανεπιστημιακοί, από πού λείπουν; Είναι απαραίτητα αυτά όλα τα ΑΕΙ και τα διάφορα τμήματα;

Αυτοί οι αναρχοαριστεροί τσιπριστές πήραν διαζύγιο από την πραγματικότητα πριν από δεκαετίες. Τώρα πια δεν έχουν ούτε στοιχειώδη επαφή μαζί της!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *