Ε1003: Σχεδόν τέλειο έγκλημα

Ε1003: Σχεδόν τέλειο έγκλημα

Αυτό το έγκλημα έγινε στη Βομβάη, Ινδία, 2008.

Μια νεαρή κοπέλα, Maria Susairaj έφτασε στην Ινδία με το όνειρο να γίνει σπουδαία ηθοποιός. Ο φίλος της Jerome Mathews ήταν ήδη στην Κochi.

Η Μαρία σχεδόν αμέσως μπήκε στον κύκλο των όμορφων στάρλετ και συνάντησε τον τηλεπαραγωγό Neeraj Grover. Αυτός της υποσχέθηκε κάποιους ρόλους και κανόνισε μερικές δοκιμαστικές ακροάσεις για αυτούς.

Στις 6 Μαΐου η Μαρία μετακόμισε στο καινούργιο της διαμέρισμα και o Γκρόβερ ήρθε να τη βοηθήσει να τακτοποιηθεί. Το ίδιο βράδυ τηλεφώνησε ο Mathews να μάθει νέα της. Ακούγοντας τη φωνή κάποιου αρσενικού στο διαμέρισμα ενοχλήθηκε και είπε στη Μαρία να πει στον Γκρόβερ να φύγει.

Ο Μάθιους δεν πείστηκε από τις διαβεβαιώσεις της φιλενάδας του. Πήρε μια πτήση από την Kochi και πήγε κατευθείαν στο νέο σπίτι της να της κάνει έκπληξη. H έκπληξη όμως ήταν δική του όταν βρήκε το Γκρόβερ να κοιμάται στο υπνοδωμάτιο της Μαρίας.

Οι δύο άνδρες μάλωσαν και σε μια έκρηξη οργής ο Μάθιους άρπαξε ένα κουζινο-μάχαιρο και μαχαίρωσε τον Γκρόβερ που πέθανε άμεσα.

Το ζευγάρι τώρα συνειδητοποίησε πως ο άλλος είχε δολοφονηθεί. Ένιωσαν τύψεις, έβαλαν τα κλάματα κι έκαναν σεξ πλάι στο μαχαιρωμένο πτώμα. (Έτσι δήλωσαν αργότερα).

Μετά σχεδίασαν πως να καλύψουν το έγκλημα και να ξεφορτωθούν το πτώμα.

Η Μαρία βγήκε και ψώνισε απορρυπαντικά, πετσέτες, σακούλες κι ένα μεγάλο χασάπικο μαχαίρι.

Όταν γύρισε, ο Μάθιους άρχισε να τεμαχίζει το πτώμα και να βάζει τα κομμάτια στις σακούλες. Στο μεταξύ, η Μαρία βγήκε ξανά και δανείστηκε το αμάξι μιας φίλης της. Φόρτωσαν τις σακούλες στο πορτμπαγκάζ, οδήγησαν στην κοντινή ζούγκλα, σε ένα ξέφωτο έκαψαν της γεμάτες σακούλες και γύρισαν.

Καθάρισαν το διαμέρισμα από κάθε ίχνος πάλης κι αίματος. Η Μαρία μάλιστα έφερε και της έβαψαν εκ νέου τους τοίχους. Η ίδια επιπλέον πήγε στην αστυνομία λίγο αργότερα μαζί με άλλους φίλους του Γκρόβερ και ρώτησε αν υπήρχε κάτι νεότερο για την εξαφάνιση του παραγωγού.

Σε μια της επίσκεψη στο τμήμα τους είπε πως βρήκε το κινητό του Γκρόβερ στο σπίτι της το οποίο είχε ξεχάσει εκεί όταν την επισκέφθηκε στις 6 Μαΐου. Αυτό έγινε στις 12 Μαΐου.

Είναι περίεργο που δεν σκέφτηκαν οι εραστές να εξαφανίσουν και το τηλέφωνο όπως το πτώμα.

Οι αστυνομικοί εξέτασαν τη χρήση του και βρήκαν πως είχε χρησιμοποιηθεί στις 7 Μαΐου, μια μέρα μετά την εξαφάνιση του ιδιοκτήτη του. Η Μαρία το είχε στην τσέπη της όταν έκαιγαν τα κατάλοιπα του Γκρόβερ. Το τηλέφωνο χτύπησε, η Μαρία κοίταξε να δει ποιος καλούσε και τυχαία το ενεργοποίησε παρότι δεν απάντησε και το κλείδωσε αμέσως.

Μα οι αστυνομικοί βρήκαν το γεωγραφικό σημείο κλήσης του τηλεφώνου, έψαξαν, βρήκαν τα αποκαΐδια, συνέλαβαν τη Μαρία και μετά από ανάκριση εκείνη ομολόγησε.

Πέρασαν μόλις 10 μέρες όταν η αστυνομία έκλεισε την υπόθεση!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *