Ε1303: Αηδία…

Ε1303: Αηδία…

Για να υποστηρίξω τον Μητσοτάκη και το δικό του τσούρμο από ανίκανους και ανεύθυνους φαφλατάδες θα πρέπει να σκεφτώ ψέματα ή, στην καλύτερη περίπτωση, να τον συγκρίνω με τον τσαρλατάνο Τσίπρα. Υπάρχουν 2, 3 υπουργοί σαν τον Πιερρακάκη και τον Χατζηδάκη που κάνουν καλή δουλειά μα οι πολλοί λαλούν ως κοκόροι και νομίζουν πως αυτοί φέρνουν την ανατολή.

Και πρώτα πρώτα το μπαράζ δηλώσεων για την πανδημία που μόνο σύγχυση δημιουργεί και βαθύτατη αηδία. Εδώ υπουργοί και μη, αρμόδιοι και μη, κάνουν ανακοινώσεις χωρίς να νοιάζονται αν αντιφάσκουν ή αν εκφράζουν τις προσωπικές τους ανοησίες: Θα πάρουμε και πρόσθετα μέτρα, όχι δεν χρειάζονται· υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους 65άρηδες και άνω, όχι δεν είναι απαραίτητο· κλπ. κλπ.

Και βγαίνουν και λένε οι Θ. Πλεύρης και η Μίνα Γκάγκα (του υπουργείου Υγείας, κατανοητό), μετά οι Γεραπετρίτης, Γεωργιάδης, Βορίδης, Σκέρτσος, Οικονόμου, Θεμιστοκλέους κλπ. κλπ. Η κυβέρνηση με απλά λόγια κοροϊδεύει τον κοσμάκη.

Είναι και η ρωμαλέα αντιπολίτευση του Τσίπρα. Ο Πολάκης με την παλικαριά του “δεν εμβολιάζεται” μα πήγε κι εμβολιάστηκε. Μετά ο Ξανθός που τα βάζει με τον Πολάκη μα λέει τα δικά του. Και να και ο ιεροφάντης αυτούσιος. Διακηρύσσει στη Βουλή πως κολλάνε και οι εμβολιασμένοι. Και είναι αλήθεια αυτό. Μα οι εμβολιασμένοι σπάνια διασωληνώνονται και σπανιότερα πεθαίνουν. Αυτό όμως ο ατρόμητος της Αναρχοαριστεράς παρέλειψε να το ξεκαθαρίσει! Πώς να μην αηδιάσεις…

Και ήταν και οι απογραφείς που κάλλιστα μπορεί να ήταν ανεμβολίαστοι μα εσύ έπρεπε να τους βάλεις μέσα στο σπίτι σου.

Το χειρότερο από όλα που σου φέρνει ναυτία αν το έχεις στον νου σου πολλή ώρα είναι τα ψεύδη από παντού και η επικράτηση των ανεμβολίαστων στις ειδήσεις, στην κοινωνία, στην πολιτική και στις ΜΕΘ. Και τα κρούσματα και οι θάνατοι αυξάνονταν.

Ο γιατρός αποφασίζει πια ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει. Δεν υπήρχαν θέσεις στις εντατικές για μη-κόβιντ ασθένειες και ας είναι το ίδιο σοβαρές, όπως ο συχνότατος καρκίνος. Αυτό ούτε οι ανεμβολίαστοι εγκληματίες ούτε οι πολιτικάντηδες το λαμβάνουν υπόψη τους. Και ας αυξάνονται τα κρούσματα!!!

Δημοσιεύονται και ηρωισμοί από ανεμβολίαστους που ξηλώνουν τη διασωλήνωση τους και βγαίνουν έξω να πεθάνουν στο παγκάκι σε δημόσια θέα. Τέτοιοι δημοσιογράφοι κι εκδότες είναι και αισχροκερδείς και διεστραμμένοι σαν τους πολιτικάντηδες. Διότι για κάποιον (ή κάποια) στο κατώφλι του θανάτου με σύντροφο τον ιό είναι εντελώς αδύνατο να βγάλει σωληνώσεις και να βγει από το νοσοκομείο. Ούτε το χέρι δεν μπορεί να κουνήσει!

Πώς να μην αηδιάσεις….

Αντιγράφω από άρθρο του Μ. Τσιντσίνη, Καθημερινή, 18/11/21, για το δίλημμα των γιατρών….

Το δίλημμα δεν είναι προσωπικό. Είναι συστημικό. Τι «λέει» το σύστημα Υγείας στους καρκινοπαθείς και στους άλλους χρονίως πάσχοντες, που δεν διαδηλώνουν· δεν αναρτούν προκηρύξεις στο Facebook· δεν εκπροσωπούνται στα «ισορροπημένα» –μεταξύ επιστήμης και δεισιδαιμονίας– πάνελ· δεν πολιτικοποιούν τη συμμόρφωσή τους με τις ιατρικές οδηγίες ως επιβολή;

Ποιος μιλάει για τα βουβά θύματα της υπερφόρτωσης του ΕΣΥ.

Οταν καλείσαι να σκεφτείς τη μοίρα αυτών των βουβών, παράπλευρων θυμάτων της υπερφόρτωσης του ΕΣΥ, συνειδητοποιείς ότι η πανδημική κυκλικότητα έχει εγκαταστήσει μια βάναυση ανισότητα. Οι κοινοί ασθενείς δεν είναι ίσοι με τους αντιεμβολιαστές. Οι αντιεμβολιαστές έχουν αποκτήσει πολιτική υπεροπλία. Είναι ένα μιντιακά προνομιούχο κοινό για το οποίο οργανώνονται ειδικές δημοσκοπήσεις. Υφαίνονται πολιτικές αναλύσεις για το πού θα πάνε, αν πιεστούν· ποια κομματική στέρνα θα συλλέξει την οργή τους.

Πελατειασμός και πολιτικό κόστος – τα δυο τρομερά τέρατα της Δημοκρατίας μας που κάθε κομματάρχης υπόσχεται πως θα θανατώσει, ή θα περιορίσει, μόνο για να τα θρέψει καλύτερα! Πώς να μην αηδιάσεις…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *