Ε969: Μουσουλμανική παραπλάνηση

Ε969: Μουσουλμανική παραπλάνηση

- in Επικαιρότητα
0

1. Ο γνωστός μας Ερντογάν αρνείται αιτιάσεις πως η Τουρκία βοηθάει στρατιωτικά τους Αζέρους κατά των Αρμενίων και κατηγορεί Ρώσους και Γάλλους πως σωπαίνουν για τις δικές τους αποστολές όπλων στην Αρμενία – τις οποίες αποκρύβουν!

Ούτε οι Ρώσοι ούτε οι Γάλλοι αποκρύβουν τη συμπάθειά τους προς την Αρμενία και την αποστολή όπλων. Μόνο ο Ερντογάν αποκρύβει τις δικές του ενέργειες και ψεύδεται ως δήθεν ειρηνιστής ενώ στέλνει μισθοφόρους τζιχαντιστές και μαχητικά F-16.

Συγχρόνως, με τον συνηθισμένο κυνισμό τους οι Μουσουλμάνοι αυτοί κατηγορούν διεθνώς τους Αρμενίους πως σκοτώνουν άμαχους πολίτες και κανονιοβολούν δημόσιους μη – στρατιωτικούς στόχους.

Είναι η συνηθισμένη προπαγάνδα Μουσουλμάνων τζιχαντιστών και τρομοκρατών (εκπαιδευμένων και στηριζόμενων από Τουρκία) και κοινή ακατάπαυστη πρακτική τους εναντίον του Ισραήλ.

2. Έχω αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα μετά από ενδελεχή έρευνα, πως οι φανατικοί Άραβες στη Γάζα και στη Δυτική Όχθη (ή και στον Λίβανο και αλλού) στήνουν τους όλμους τους σε σχολεία ή νοσοκομεία και από εκεί βάλλουν κατά άμαχων πολιτών μέσα στο Ισραήλ. Είναι μια συνηθέστατη πρακτική των Χαμάς και Χετζμπολάχ. Σε στρατιωτικές αντιπαραθέσεις χρησιμοποιούν γυναίκες και παιδιά ως ασπίδες.

Οι Ισραηλινοί γνωρίζουν πια καλά αυτές τις μεθόδους τρομοκρατών και κάνουν «χειρουργικές επεμβάσεις» μόλις μαζέψουν αρκετές πληροφορίες. Η αραβική προπαγάνδα έχει σχεδόν πάψει να αναφέρει το θέμα.

Οι Αρμένιοι δεν έχουν εξοικειωθεί με αυτές τις παράνομες πρακτικές πολέμου που παραβιάζουν ωμά τη Σύμβαση της Χάγης, μα οι Μουσουλμάνοι τις έχουν υιοθετήσει.

Βάλλουν κατά μη–στρατιωτικών τοποθεσιών δίνοντας αφορμή για προπαγάνδα διότι εκεί έχουν στήσει στρατιωτικές μονάδες και συσκευές οι Αζέροι–Τούρκοι.

3. Η φωτογραφία παρακάτω είναι από δορυφόρο και δείχνει (Οκτώβριος) το διεθνές πολιτικό αεροδρόμιο Ganja στο Azerbaijan όπου παρκάρουν τουρκικά F16. Είναι ένα από τα τρία μεγαλύτερα αεροδρόμια.

Και όντως οι Αρμένιοι το χτύπησαν. Έτσι ακούστηκε η κατακραυγή εναντίον των Αρμενίων που χτυπούν μη στρατιωτικούς στόχους, άμαχους πολίτες κλπ.

Ναι, πολύ σωστά. Μα αν έχεις έναν ακροβολιστή στη στέγη ενός σπιτιού ή στην ταράτσα μιας ψηλής πολυκατοικίας, θα τον αφήσεις να πυροβολεί και να σκοτώνει επειδή είναι ταμπουρωμένος σε μη- στρατιωτικό έδαφος; Όχι, βέβαια.

Όταν ένα αεροδρόμιο χρησιμοποιείται για τη στάθμευση μαχητικών και άλλων οπλικών συστημάτων, τότε γίνεται νόμιμος στόχος και ο εχθρός έχει κάθε δικαίωμα να τον χτυπήσει.

Το ίδιο ισχύει για σχολεία, νοσοκομεία και άλλους δημόσιους πολιτικούς τόπους. Εφόσον εκεί σταθμεύουν στρατιωτικές συσκευές (αεροπλάνα, όπλα, στρατιώτες κλπ) γίνονται νόμιμοι στόχοι.

Τέτοιες χρήσεις πολιτικών τοποθεσιών και κτιρίων συνιστούν εγκλήματα πολέμου. Είναι καθήκον των εμπόλεμων να εκκενώσουν αμάχους από την εμπόλεμη ζώνη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *